Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
Šešelj:'Dok sam bio u zatvoru u Zenici i kad su me maltretirali neki robijasi u pravi cas je naisao tada isto veliki ustasa Anto Kovacevic koji je rekao robijasima pustite coveka ajde na mene.Istina cenili su tada Antu u zenickoj robijasnici imao je on tamo nekakav autoritet nakon toga sam se cesto druzio sa njim i znali smo izmeniti neka misljenja,makar je on bio ustasa ali je bio veoma pametan i kao pesnik darovit pa nam je znao recitirati neke pesme koje je tamo napisao'...i sad bi on prebio torcidase a kad ej bio mlad i jak par zatvorenika ga karainđalo da ga je na koncu morao spasavati ustasa po njemu..koji peh
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
vuksadinare wrote:Vidite li vi u tekstu gdje ibro velica ndh,ustase osim sto velica modrica i sto je rekao da je dijelom hrvatske krvi i iz hrvatske je...moze li bolesnije od ovog suljinog glavnog propagandnog medija..valjda moze
pa rekao je da je dijelom hrvat, znači veliča ustaštvo...
a i ja se pitammarcellus wrote:vuksadinare wrote:Vidite li vi u tekstu gdje ibro velica ndh,ustase osim sto velica modrica i sto je rekao da je dijelom hrvatske krvi i iz hrvatske je...moze li bolesnije od ovog suljinog glavnog propagandnog medija..valjda moze
pa rekao je da je dijelom hrvat, znači veliča ustaštvo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa mater mu je iz Dalmacije , Škabrnja di su četnici napravili pokolj nad Hrvatima.
Njemu mater nema veze s Bosnom , muža je upoznala u Malmeu , očito je bronca Hrvatske na sp njemu bila dodatni motiv u nogometu jer se uvijek tija iskazat i izdić.
Bija dokumentarac o njemu , neki Italijan konobar priča kako mu se Ibrahimović požalija da mu je ćaća Bosanac mater Hrvatica a njega smatraju Romom , to dok je igra u Juventusu.
Bijeli Šveđani ga mrze a sve ih je prešiša , najbolji igrač Švedske , sad je u Los Angeles Galaxi.
Žena mu je Šveđanka.
Njemu mater nema veze s Bosnom , muža je upoznala u Malmeu , očito je bronca Hrvatske na sp njemu bila dodatni motiv u nogometu jer se uvijek tija iskazat i izdić.
Bija dokumentarac o njemu , neki Italijan konobar priča kako mu se Ibrahimović požalija da mu je ćaća Bosanac mater Hrvatica a njega smatraju Romom , to dok je igra u Juventusu.
Bijeli Šveđani ga mrze a sve ih je prešiša , najbolji igrač Švedske , sad je u Los Angeles Galaxi.
Žena mu je Šveđanka.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Njegova karijera počinje 1999 u Malmou godinu nakon šta Hrvatska osvaja broncu na sp
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Zlatan_Ibrahimović
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Zlatan_Ibrahimović
2014-04-11
Odrastao uz ocuha Roma
2014-04-14
Pa kaže od Juventusa trener u tom dokumentarcu da nije posta nogometaš vjerovatno bi bija lopov.abraham wrote:Odrastao uz ocuha Roma
Bošnjaci ga svojataju kao svoga no otac mu je Rom iz Bjeljine , to je jedina veza s Bosnom.
Erdelezi , dom za vješanje.
Zlatan Ibrahimović , jedna uspješna priča.
2014-04-11
Otac mu nije Rom. Otac je musliman iz Bijeljine.
2014-04-14
Nebitno. Odlican igrac i karakterno govno.
2014-04-14
Ok , onda moja greška.abraham wrote:Otac mu nije Rom. Otac je musliman iz Bijeljine.
Ispravak.
2014-04-11
Prgeša.abraham wrote:Nebitno. Odlican igrac i karakterno govno.
2014-04-11
Bili su ga Šveđani maltretirali dok je igra pa mu je puka film pa je reka treneru da neće više da mu piše Zlatan na majici nego Ibrahimović
Proradija dišpet.Pojeba Šveđane , doslovno , žena mu Švedkinja. Najbolji igrač Švedske
Zanimljiv dokumentarac ,baš san ga priksinoć pogleda s gušton
Proradija dišpet.Pojeba Šveđane , doslovno , žena mu Švedkinja. Najbolji igrač Švedske
Zanimljiv dokumentarac ,baš san ga priksinoć pogleda s gušton
2014-04-11
Znaci uz Srbina, ne znam sto sada seru da velica ustastvo.abraham wrote:Odrastao uz ocuha Roma
omni-
2014-04-12
Aha sad shvaćam , to mu je oćuh a ne otac.abraham wrote:Odrastao uz ocuha Roma
Zato mi to nije bilo jasno , jer mu se taj otac pojavio u dokumentarcu na slikama a to mu nije otac nego očuh.
2014-04-11
A to mu je stari , Šefik , i tebe sam sit kafano
http://m.sport.novi.ba/clanak/237897/tako-to-biva-kada-sefik-ibrahimovic-zapjeva-nastaje-sou-u-kafani
Ok sad mi je jasnije , znači ovo mu je otac a ono mu je očuh
http://m.sport.novi.ba/clanak/237897/tako-to-biva-kada-sefik-ibrahimovic-zapjeva-nastaje-sou-u-kafani
Ok sad mi je jasnije , znači ovo mu je otac a ono mu je očuh
2014-04-11
Ok sad mi je jasna i ona njegova izjava italijanskom konobaru u Torinu na početku karijere : Otac mi je Bosanac , majka Hrvatica a mene smatraju Romom.
Dakle ovo je njemu otac a ono mu je očuh.
Kavano stara rano , Šefik Ibrahimović
2014-04-11
Zlatan je karijeru počeo u timu MBI zajedno sa svojim švedskim vršnjacima, da bi se poslije nekoliko godina preselio u tim FBK Balkan. Razlika između dva kluba je bila drastična i stvarali su je očevi na tribinama. Dok su očevi igrača u MBI davali podršku uzvicima "Ajmo, momci. Dobro je!", dotle su u novom klubu očevi psovkama čašćavaliRayMabus wrote:Ok sad mi je jasna i ona njegova izjava italijanskom konobaru u Torinu na početku karijere : Otac mi je Bosanac , majka Hrvatica a mene smatraju Romom.
svoju decu.
"Vikali su;:"Je*em ti mater u pi**u!" Mislio sam, odlično, baš kao kod kuće. Ovdje mi je dobro. On nije gledao moje utakmice, niti me ohrabrivao sa školom. On je imao svoje pijančenje, svoj rat i svoju jugoslovensku muziku." - napisao je Zlatan u autobiografiji.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ha ha stari mu je kroner , kafanski pevačflumen wrote:Zlatan je karijeru počeo u timu MBI zajedno sa svojim švedskim vršnjacima, da bi se poslije nekoliko godina preselio u tim FBK Balkan. Razlika između dva kluba je bila drastična i stvarali su je očevi na tribinama. Dok su očevi igrača u MBI davali podršku uzvicima "Ajmo, momci. Dobro je!", dotle su u novom klubu očevi psovkama čašćavaliRayMabus wrote:Ok sad mi je jasna i ona njegova izjava italijanskom konobaru u Torinu na početku karijere : Otac mi je Bosanac , majka Hrvatica a mene smatraju Romom.
svoju decu.
"Vikali su;:"Je*em ti mater u pi**u!" Mislio sam, odlično, baš kao kod kuće. Ovdje mi je dobro. On nije gledao moje utakmice, niti me ohrabrivao sa školom. On je imao svoje pijančenje, svoj rat i svoju jugoslovensku muziku." - napisao je Zlatan u autobiografiji.
2014-04-11
On nije nikad igra vamo u ovim klubovima , rođen u Švedskoj ,švedski reprezentativac , nogometaš , zato tu njegovu biografiju nitko puno ni neprati.
Srbima je čudno no njemu je mater iz Škabrnje kraj Zadra.
Srbima je čudno no njemu je mater iz Škabrnje kraj Zadra.
2014-04-11
- Moja majka i ja smo iz Hrvatske. On je Hrvat pa sam posebno srećan. To je deo moje krvi - naveo je Ibrahimović.
Njegov otac je Bošnjak Šefik iz Bjeljine, dok mu je majka Jurka Hrvatica iz Škabrnje.
Židovi bi rekli čistokrvni Hrvat.
Njegov otac je Bošnjak Šefik iz Bjeljine, dok mu je majka Jurka Hrvatica iz Škabrnje.
Židovi bi rekli čistokrvni Hrvat.
po meni ima nekih blagih primjesa ustaštva i simpatiziranja endehazije...
2015-08-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sto ti je bolest...nema tu lijeka osim prekrizit se i metak
» Sram te bilo
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'
» Suljo:'Sram vas bilo sve,lazovi jedni'
» "SRAM VAS BILO, ŠAKE SU MU ODSEKLI I BACILI SVINJAMA".... šta reče bre? :)
» Sram te bilo
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'
» Suljo:'Sram vas bilo sve,lazovi jedni'
» "SRAM VAS BILO, ŠAKE SU MU ODSEKLI I BACILI SVINJAMA".... šta reče bre? :)
Page 2 of 3