Suljo:'Sram vas bilo sve,lazovi jedni'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Suljo:'Sram vas bilo sve,lazovi jedni'
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/Suljo-sram-vas-bilo-sve-lazovi-jedni/2424371.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Suljo:'Sram vas bilo sve,lazovi jedni'
eto dokle je svijet stigao kad Suljo nekog proglasava lazovom
2015-09-08
kad pop spc-a hoce tamo gdje je kriza ocekuj ratatatata
2015-09-08
Eto, nedaju ni Patrijarhu otici a pricaju
o nekakvim ljudskim pravima.
Zatim lazu da mu nisu sprecili odlazak.
Ranije su radili sta su hteli, ovaj sada
nije da ih pusta da ga vuku za nos.
To bi otprilike bilo to.
Rizikuje i Evropa od rata, ne samo Srbija
i ekonomija.
Ako im ovaj pagliaccio otvori drugi front,
usla bi i Rusija pored ovih ostalih sa
Zapada, sto su junacki udarili sa preko
20 zemalja na Srbiju i 1400 aviona i ne
stide se.
Eno im Ukrajine, ovi promukli od zvanja,
nije otisao ni postar iz NATO.
Sada nije 1999, vec se ratuje, ispali tamo
200 projektila, 20-30 na Kosovo, manje
vise mu ne menja pricu.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
kako ide ono...prvo dodju popovi pa topoviSerbinho-3 wrote:
Eto, nedaju ni Patrijarhu otici a pricaju
o nekakvim ljudskim pravima.
Zatim lazu da mu nisu sprecili odlazak.
Ranije su radili sta su hteli, ovaj sada
nije da ih pusta da ga vuku za nos.
To bi otprilike bilo to.
Rizikuje i Evropa od rata, ne samo Srbija
i ekonomija.
Ako im ovaj pagliaccio otvori drugi front,
usla bi i Rusija pored ovih ostalih sa
Zapada, sto su junacki udarili sa preko
20 zemalja na Srbiju i 1400 aviona i ne
stide se.
Eno im Ukrajine, ovi promukli od zvanja,
nije otisao ni postar iz NATO.
Sada nije 1999, vec se ratuje, ispali tamo
200 projektila, 20-30 na Kosovo, manje
vise mu ne menja pricu.
2015-09-08
Ja nisam srecan njegovim izborom
ali zabrana je neprihvatljiva
pretpostavljam na cemu kurti
bazira svoj sstav
na radost nasih suparnika i neprijatelja
bazira svoj sstav
2020-04-21
pizzon wrote:Ja nisam srecan njegovim izborom
bazira svoj sstav
šta vridi zabrana
zrakomlatna parohija je imala zabranu prije polaska
aj je debilčina došla na granicu obračunat se sa šiptarima , pa mu zafalilo muda
gamad će uskoro i u rim sladt delegaciju sa oružanim snagama da osigura grob fudbalerskog četnika kao seeeeeeeeeeeerpsku otadžbinu
Gast- Guest
...i kako bi japan rekao 'jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'
2015-09-08
Ako Srbi ne otvore drugi front u Europi ostat ce definitivno bez Kosova. Rusi cekaju, ali ne vjerujem da ce jos dugo.
omni-
2014-04-12
Etnicki ocistili Kosovo od Srba i osudili
iste za isto.
Previse i za Platinum Edition Alan Forda.
Zapad se pogubio na Kosovu, otuda sada
placa racune.
Ko ne plati na drumu, plati na cupriji a
ti o Popovima.
Veci uticaj imaju ti Popovi u Moskvi od
Zapada.
Sve ce ovo biti naplaceno sa kamatom.
Hans kasnije navuce jos jednu jaknu.
Hag, Medjunarodna Zajednica, igre za
naivne, sve je puklo.
Kurti neka se diskredituje samo a i Nemacka.
Tito nije glup da pravi od sebe budalu.
Sreca da im ne uleti neka Paravojna formacija
bez kontrole, masakr bi napravila.
I od ludjeg, ima ludji.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
pomiri se sa stvarnošću
kao što talijani dolaze u istru kao stranci , il mi hrvati u vojvodinu nesmimo reć da smo hrvati
il zemun da je sad srbadijanska kriminalna centrala
drug četnik ,,,, kosovo su šipci ćunom osvoji i porazili vas na svim nivoima,,,, budite sretni da su ameri uletili inače bi i šumadija imala te ćuprija-harače
i jedan prijedlog ,,,, smaknite padobranskog pokrstitelja i sulju ,,,,, možda vam pomogne
kao što talijani dolaze u istru kao stranci , il mi hrvati u vojvodinu nesmimo reć da smo hrvati
il zemun da je sad srbadijanska kriminalna centrala
drug četnik ,,,, kosovo su šipci ćunom osvoji i porazili vas na svim nivoima,,,, budite sretni da su ameri uletili inače bi i šumadija imala te ćuprija-harače
i jedan prijedlog ,,,, smaknite padobranskog pokrstitelja i sulju ,,,,, možda vam pomogne
Last edited by škutor on 27/12/2022, 17:28; edited 1 time in total
Gast- Guest
Najvisu cijenu ce da plati Srbija ako ne otvori front. Ako otvori dobit ce od NATO ali ce ih Rusi zastititi ako ne dobit ce po picki od Rusije a NATO ce okrenuti ledja stoga...
omni-
2014-04-12
Na stranu trenutna dešavanja. Ako već Kosovo može biti nezavisno onda bi mogle i trebale i druge države. S Kosovom je napravljen veliki presedan, mnogi drugi će to slijediti. Kao npr. Krim, a bit će toga još... ili svi imaju pravo na otcjepljenje ili nitko. Ne može se netko stavljati iznad prava (a vidimo da može) i nekima dozvoljavati a nekima ne samostalnost.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
pajdo..kosovo je neovisno od 1981 kad je prvi metak i pendrek pogodio albansku glavu...srbima to nije jasno cetrdeset i kusur godina..njima nije jos jasno kako je hrvatska drzava a kamoli kosovonewuser wrote:Na stranu trenutna dešavanja. Ako već Kosovo može biti nezavisno onda bi mogle i trebale i druge države. S Kosovom je napravljen veliki presedan, mnogi drugi će to slijediti. Kao npr. Krim, a bit će toga još... ili svi imaju pravo na otcjepljenje ili nitko. Ne može se netko stavljati iznad prava (a vidimo da može) i nekima dozvoljavati a nekima ne samostalnost.
2015-09-08
...problem sto je kod njih budjenje presporo i bolno..a sjecanje se zaustavlja na oluju i 1999...
2015-09-08
Na stranu srpska sranja koja su mnoga i obilna, čak i moje mišljenje o Kosovu. Govorim o načinu priznavanja, to povlači za sobom mnoga druga područja koja se imaju pravo pitati kako mogu oni a mi ne možemo...vuksadinare wrote:pajdo..kosovo je neovisno od 1981 kad je prvi metak i pendrek pogodio albansku glavu...srbima to nije jasno cetrdeset i kusur godina..njima nije jos jasno kako je hrvatska drzava a kamoli kosovonewuser wrote:Na stranu trenutna dešavanja. Ako već Kosovo može biti nezavisno onda bi mogle i trebale i druge države. S Kosovom je napravljen veliki presedan, mnogi drugi će to slijediti. Kao npr. Krim, a bit će toga još... ili svi imaju pravo na otcjepljenje ili nitko. Ne može se netko stavljati iznad prava (a vidimo da može) i nekima dozvoljavati a nekima ne samostalnost.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
kosovo ne postoji radi kosova i njegovih vrijednosti povjesti žrtava il bilo čega kosovskognewuser wrote:Na stranu srpska sranja koja su mnoga i obilna, čak i moje mišljenje o Kosovu. Govorim o načinu priznavanja, to povlači za sobom mnoga druga područja koja se imaju pravo pitati kako mogu oni a mi ne možemo...vuksadinare wrote:pajdo..kosovo je neovisno od 1981 kad je prvi metak i pendrek pogodio albansku glavu...srbima to nije jasno cetrdeset i kusur godina..njima nije jos jasno kako je hrvatska drzava a kamoli kosovonewuser wrote:Na stranu trenutna dešavanja. Ako već Kosovo može biti nezavisno onda bi mogle i trebale i druge države. S Kosovom je napravljen veliki presedan, mnogi drugi će to slijediti. Kao npr. Krim, a bit će toga još... ili svi imaju pravo na otcjepljenje ili nitko. Ne može se netko stavljati iznad prava (a vidimo da može) i nekima dozvoljavati a nekima ne samostalnost.
kosovo postoji samo po osnov srbijanderske patogene šizofrenije nadnaravog megalomanskog kurčenja
a osobito po osnov lažne ugroženosti od 7 miljardi srbske nejači bačene lavovima ,,,, a najveći su koljači u evropi ,,,, ne u boju neg poslje boja i u miru
Gast- Guest
tesko se nesto moze usporediti..slucaj npr kosova i katalonije nije bas usporediv..ili skotske i kosova...prije sjeverna irska i kosovo..u pitanju je naravno nasilje...nad albancima se sustavno teror i to u nekim trenucima i strasan od srba sprovodio kroz citavo 20 stoljece...samo 1912...srpska vojska na kosovu je u desetak dana unistila stotine albanskih sela i ubila oko 10 000 albanaca a preko 70 000 ih otjerala u albanijum.ro je samo djelic...da ne 8dem dalje...po mom misljenju tko se zeli odcjepit od srba je ispravno postupio cisto iz sigurnosnih i zdravog razuma..sumnjam da kastiljanci zele genocid napraviti nad kataloncima ili englezi nad skotima bez obzira sto ovi traze drzavu...newuser wrote:Na stranu srpska sranja koja su mnoga i obilna, čak i moje mišljenje o Kosovu. Govorim o načinu priznavanja, to povlači za sobom mnoga druga područja koja se imaju pravo pitati kako mogu oni a mi ne možemo...vuksadinare wrote:pajdo..kosovo je neovisno od 1981 kad je prvi metak i pendrek pogodio albansku glavu...srbima to nije jasno cetrdeset i kusur godina..njima nije jos jasno kako je hrvatska drzava a kamoli kosovonewuser wrote:Na stranu trenutna dešavanja. Ako već Kosovo može biti nezavisno onda bi mogle i trebale i druge države. S Kosovom je napravljen veliki presedan, mnogi drugi će to slijediti. Kao npr. Krim, a bit će toga još... ili svi imaju pravo na otcjepljenje ili nitko. Ne može se netko stavljati iznad prava (a vidimo da može) i nekima dozvoljavati a nekima ne samostalnost.
2015-09-08
...tu nije u pitanju povijest ili povijesni razlozi vec sigurnosni pa i bioloski...
2015-09-08
Cercil:'Nisam vidio goru,razbojnickiju,prljaviju vojsku od cetnika'
Aleksandar Tijanic:'Nisu svi srbi cetnici ali svi cetnici su srbi'
Dobrica Cosic:'Nema vecih lazova i mitomana od srba'..da ne citiram ga sad vec skratim
Kosta Cavoski:'Sto mi zapisamo to je nase'
...dakle tko bi sa takvim narodom zivio...
Aleksandar Tijanic:'Nisu svi srbi cetnici ali svi cetnici su srbi'
Dobrica Cosic:'Nema vecih lazova i mitomana od srba'..da ne citiram ga sad vec skratim
Kosta Cavoski:'Sto mi zapisamo to je nase'
...dakle tko bi sa takvim narodom zivio...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vucic porucio onima koji optuzuju Srbiju za ubistvo Ivanovica:Bednici jedni,nesrecnici jedni,sram vas bilo....
» Sram te bilo
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'
» Olja napala Pizzona:"Sram te bilo seljačino jedna"
» Srbi besni!Kosarkaska bruka decenije!Sram vas bilo!
» Sram te bilo
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'
» Olja napala Pizzona:"Sram te bilo seljačino jedna"
» Srbi besni!Kosarkaska bruka decenije!Sram vas bilo!
Page 1 of 2