Gubitak stanovništva Hrvatske iznosio nevjerojatnih 424.000 osoba
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gubitak stanovništva Hrvatske iznosio nevjerojatnih 424.000 osoba
Novac preziru samo oni koji ga imaju.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
zamisli da se u avionu za dablin susretnu sore, debo I yoda I pricajuprckov wrote:oni koji najvise kukaju nigdje ne idu
zanimljivo
dis ti poso pope?
evo poso malo prodavat progress ircima
a dis ti nene posla tako stara
evo posla uvalit se sinu I snahi n grbacu I malo na pijaci prodavat sudzuku na crno
a ti mali, dis ti posa
ma ja posa prodavat bitcoine I malo ka radit
2014-04-19
Nek oni mudruju , sad će Austrija otvorit svoje tržište rada i ovaj broj će se popet na 500 tisuća.
Štaš s njima raspravljat , petnajst godina držali minimalac na 2600 kuna
Štaš s njima raspravljat , petnajst godina držali minimalac na 2600 kuna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
:)prckov wrote:zamisli da se u avionu za dablin susretnu sore, debo I yoda I pricajuprckov wrote:oni koji najvise kukaju nigdje ne idu
zanimljivo
dis ti poso pope?
evo poso malo prodavat progress ircima
a dis ti nene posla tako stara
evo posla uvalit se sinu I snahi n grbacu I malo na pijaci prodavat sudzuku na crno
a ti mali, dis ti posa
ma ja posa prodavat bitcoine I malo ka radit
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Španjolska zbog koronavirusa želi uvesti temeljni dohodak, evo koliko bi iznosio
» Krah PDV-a u turizmu: ugostitelji nakon rekordne sezone 'preveslali' ministra Marića i državu za nevjerojatnih 800 milijuna kuna
» Žao mi je zbog stavova o seksualnosti koje sam iznosio u svojoj knjizi, ali i kao pastor. Nadam se da ćete mi oprostiti
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Krah PDV-a u turizmu: ugostitelji nakon rekordne sezone 'preveslali' ministra Marića i državu za nevjerojatnih 800 milijuna kuna
» Žao mi je zbog stavova o seksualnosti koje sam iznosio u svojoj knjizi, ali i kao pastor. Nadam se da ćete mi oprostiti
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 5 of 5