Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija
Misliš kao Vulini? O njemu uvek treba govoriti u množini. Ja neću. Idem na terapiju jednom nedeljno.Noor wrote:Ne, nego prije nego svi zavrsite kao Vulin :)dzango wrote:Misliš, pre nego što ga uzmu Italijani?Noor wrote:Rovinj tebe golica, hehe :)dzango wrote:Daj da preselimo i ostale. Tada će Istra biti 100%n_razbojnik wrote:
To je već odrađeno
hrvatska.
Što se ne zaletiš, nije na kraj svijeta
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mladja sam i ljepsa od nje, molim te..;-)))dzango wrote:Bad copy sve davno predskazali. I ti ćeš biti Italijanka. Bar kao Monika Beluči.Maggie19 wrote:sladoledi, sampite, kokice..Istra je vec isprosena B-)dzango wrote:One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
Svatko neka prica sto hoce: jedni, ne brinite-drugi, ne nasladjujte se..tko zna sto koga sutra ceka 8-)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Tito?RayMabus wrote:To će Slovenci branit jer in nema druge , nije drug Tito lud , zna on zašto in je to da , nemoš ti pajdo iz Italije napast Hrvatsku a da nisi i Sloveniju.
Nije valjda Tito kriv što Istra nije u Italiji nego u Hrvatskoj? :)
Guest- Guest
Tartufa ima. A umesto ovog ostalog ima nešro drugo. Projara, komplet lepinja, ajvar, cepana paprika...Noor wrote:svega tog ima i sada, kao i kod vas u negotindzango wrote:One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
Svatko neka prica sto hoce: jedni, ne brinite-drugi, ne nasladjujte se..tko zna sto koga sutra ceka 8-)
ali nemate pljukance, fuže, makarune, krafe i tartufe
ono s avionima je urnebesno :)dzango wrote:Misliš kao Vulini? O njemu uvek treba govoriti u množini. Ja neću. Idem na terapiju jednom nedeljno.Noor wrote:Ne, nego prije nego svi zavrsite kao Vulin :)dzango wrote:Misliš, pre nego što ga uzmu Italijani?Noor wrote:Rovinj tebe golica, hehe :)dzango wrote:
Daj da preselimo i ostale. Tada će Istra biti 100%
hrvatska.
Ma budi Monika bar na forumu, da smanjimo apetite.Maggie19 wrote:mladja sam i ljepsa od nje, molim te..;-)))dzango wrote:Bad copy sve davno predskazali. I ti ćeš biti Italijanka. Bar kao Monika Beluči.Maggie19 wrote:sladoledi, sampite, kokice..Istra je vec isprosena B-)dzango wrote:One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
bome vec miriše, hrana vam je divna :)dzango wrote:Tartufa ima. A umesto ovog ostalog ima nešro drugo. Projara, komplet lepinja, ajvar, cepana paprika...Noor wrote:svega tog ima i sada, kao i kod vas u negotindzango wrote:One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
Jebiga, taj dan nije popio lekove. Meni je najbolje kada ga snimaju da ne zna i kada obuče uniformu a stoji mu kao piletu sise. To što nije služio vojsku, nema veze.Noor wrote:ono s avionima je urnebesno :)dzango wrote:Misliš kao Vulini? O njemu uvek treba govoriti u množini. Ja neću. Idem na terapiju jednom nedeljno.Noor wrote:Ne, nego prije nego svi zavrsite kao Vulin :)dzango wrote:Misliš, pre nego što ga uzmu Italijani?Noor wrote:
Rovinj tebe golica, hehe :)
Last edited by dzango on 12/2/2019, 00:48; edited 1 time in total
2014-04-19
Jebiga, sad sam ogladneo.Noor wrote:bome vec miriše, hrana vam je divna :)dzango wrote:Tartufa ima. A umesto ovog ostalog ima nešro drugo. Projara, komplet lepinja, ajvar, cepana paprika...Noor wrote:svega tog ima i sada, kao i kod vas u negotindzango wrote:One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
2014-04-19
Serbinjo će radit diverzije u pozadini.aben wrote:RayMabus wrote:A upast će in u Trst Boga ti , drug Tito ih je šuca nogon u guzicu i nemaju populaciju ode za te svoje planove više , mogu pokušat al će ostat bez Trsta i tako tih dijelova tu na kraju balade.aben wrote:RayMabus wrote:To će Slovenci branit jer in nema druge , nije drug Tito lud , zna on zašto in je to da , nemoš ti pajdo iz Italije napast Hrvatsku a da nisi i Sloveniju.
a brodima?
a ča ako dogovoru sa slovencima pakt o nenapadanju i pravu prebacivanja trupa, u zamjenu za celipiranski zaljev?
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Immigrazione_in_Italia
Peta kolona u Italiji
I
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nisam to vidjela, al ga mogu zamislit kako se ogledava i zapasuje ponosno i vazno :)dzango wrote:Jebiga, taj dan nije popio lekove. Meni je najbolje kada ga snimaju da ne zna i kada obuče uniformu a stoji mu kao piletu sise. To što nije služio vojsku, nema veze.Noor wrote:ono s avionima je urnebesno :)dzango wrote:Misliš kao Vulini? O njemu uvek treba govoriti u množini. Ja neću. Idem na terapiju jednom nedeljno.Noor wrote:Ne, nego prije nego svi zavrsite kao Vulin :)dzango wrote:
Misliš, pre nego što ga uzmu Italijani?
haha, nasmija me, longi :-DRayMabus wrote:Serbinjo će radit diverzije u pozadini.aben wrote:RayMabus wrote:A upast će in u Trst Boga ti , drug Tito ih je šuca nogon u guzicu i nemaju populaciju ode za te svoje planove više , mogu pokušat al će ostat bez Trsta i tako tih dijelova tu na kraju balade.aben wrote:RayMabus wrote:To će Slovenci branit jer in nema druge , nije drug Tito lud , zna on zašto in je to da , nemoš ti pajdo iz Italije napast Hrvatsku a da nisi i Sloveniju.
a brodima?
a ča ako dogovoru sa slovencima pakt o nenapadanju i pravu prebacivanja trupa, u zamjenu za celipiranski zaljev?
Peta kolona u Italiji
I
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
bome u ovo doba o hrani nije bas zahvalno pricati...sad se natovarit i leci, nema goreg.dzango wrote:Jebiga, sad sam ogladneo.Noor wrote:bome vec miriše, hrana vam je divna :)dzango wrote:Tartufa ima. A umesto ovog ostalog ima nešro drugo. Projara, komplet lepinja, ajvar, cepana paprika...Noor wrote:svega tog ima i sada, kao i kod vas u negotindzango wrote:
One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...
a ni sladeg :)
Nešalim se , pogledaj slučaj sa eurovizijom , Mahmod otac egipčanin a majka Italijanka i neodgovara im , dakle italijanski fašizam nema baš toleranciju prema strancima.Maggie19 wrote:haha, nasmija me, longi :-DRayMabus wrote:Serbinjo će radit diverzije u pozadini.aben wrote:RayMabus wrote:A upast će in u Trst Boga ti , drug Tito ih je šuca nogon u guzicu i nemaju populaciju ode za te svoje planove više , mogu pokušat al će ostat bez Trsta i tako tih dijelova tu na kraju balade.aben wrote:
a brodima?
Peta kolona u Italiji
I
Moraju računat na petu kolonu plus ljevičari.
Sve san ja to proučija plus crnci i Arapi sa juga.
Trst je naš.
Sad ih samo navlačit na tanak led da se zalete ovamo.
2014-04-11
Bolje o seksu. Evo Megi me podsetila na Moniku Beluči. Ne znam koliko Monika nosi kalorija.Noor wrote:bome u ovo doba o hrani nije bas zahvalno pricati...sad se natovarit i leci, nema goreg.dzango wrote:Jebiga, sad sam ogladneo.Noor wrote:bome vec miriše, hrana vam je divna :)dzango wrote:Tartufa ima. A umesto ovog ostalog ima nešro drugo. Projara, komplet lepinja, ajvar, cepana paprika...Noor wrote:
svega tog ima i sada, kao i kod vas u negotin
2014-04-19
mislis...odnosi :)dzango wrote:Bolje o seksu. Evo Megi me podsetila na Moniku Beluči. Ne znam koliko Monika nosi kalorija.Noor wrote:bome u ovo doba o hrani nije bas zahvalno pricati...sad se natovarit i leci, nema goreg.dzango wrote:Jebiga, sad sam ogladneo.Noor wrote:bome vec miriše, hrana vam je divna :)dzango wrote:
Tartufa ima. A umesto ovog ostalog ima nešro drugo. Projara, komplet lepinja, ajvar, cepana paprika...
vjerujem da puno :D
Verujem i ja, ali mi krivo što ne znam koliko tačno. Voleo bih da proverim.Noor wrote:mislis...odnosi :)dzango wrote:Bolje o seksu. Evo Megi me podsetila na Moniku Beluči. Ne znam koliko Monika nosi kalorija.Noor wrote:bome u ovo doba o hrani nije bas zahvalno pricati...sad se natovarit i leci, nema goreg.dzango wrote:Jebiga, sad sam ogladneo.Noor wrote:
bome vec miriše, hrana vam je divna :)
vjerujem da puno :D
2014-04-19
On je potpredsjednik eu parlamenta , umjerena desnica pa to izjavljuje i onda se pravda da nije on , onda znaš kakvi su ovi ostali.
Znan ja njih dobro , živija san s njima , to in moraš odma dat do znanja da če dobit batina.
Znan ja njih dobro , živija san s njima , to in moraš odma dat do znanja da če dobit batina.
2014-04-11
RayMabus wrote:On je potpredsjednik eu parlamenta , umjerena desnica pa to izjavljuje i onda se pravda da nije on , onda znaš kakvi su ovi ostali.
Italijani nisu uopće loši ljudi a nisu u nekin stvarima baš previše pametni plus temperament i onda neke priče in se zalipe za mase kao ova italijanska Istra i Dalmacija
To moraš odma poslat vojne brodove na Veneciju i odma dat do znanja neke stvari
2014-04-11
PA da, vratis Talijanima sve sto je njihovo i pravedno rijesena stvarEroo wrote:Foibe su se dogodile koliko god vi okretali glavu. Foibe,Hudu jamu (Barbarin rov) i slično, treba rješavati u paketu.Gnječ wrote:xaxaxaxa...užas! rvate napadaju s istoka i sa zapada! histerija i paranoidna šizofrenija na najjače.
Vaso Brkić na aparatima: Branitelji ovo neće dozvoliti
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vaso-brkic-je-bijesan-branitelji-ovo-nece-dozvoliti/2063252.aspx?index_ref=read_more_d
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Serbinho-3 wrote:
Ko ce braniti HR, realno niko.
Protiv velike oslobodilačke talijanske armije nam realno nitko nije ni potreban.
Guest- Guest
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Britanski euroskeptičari pred vratima Europskog parlamenta
» Prve projekcije novog sastava Europskog parlamenta
» Predsjednica Republike sastala se s predsjednikom Europskog parlamenta
» Šef europskog parlamenta : Mussolini je radio pozitivne stvari
» Susret Predsjednice Republike i Predsjednika Europskog parlamenta
» Prve projekcije novog sastava Europskog parlamenta
» Predsjednica Republike sastala se s predsjednikom Europskog parlamenta
» Šef europskog parlamenta : Mussolini je radio pozitivne stvari
» Susret Predsjednice Republike i Predsjednika Europskog parlamenta