Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:glupost,epikur37 wrote:Iskreno, moje malodušje dijelom dolazi i zbog propasti hercegbosanskog pitanja.
S druge strane moja objekcija se potvrđuje i bez potonjeg.
Možda sam malo i umoran od svega...
idem pisati nastavu da bih mogao crpiti javne novce.
ne moroš pisati pripravu da bi crpi javi šoldi
ja moram, moj posao je specifičan a i odgovoran sam krajnjim korisnicima
zoč si unda lago da si u državnoj službi?
Njah, njah...još malo i ja gotov.
Ovaj tjedan mi je tehnički za zgradu, još me to pritišće, morao sam kupiti 6 protupožarnih aparata.
Mi iz HDZ-a poštujemo svoj posao i građane.
...osim kad kupujete oružje, unda više ne poštujete građane.
di sun to već prije ono ču....ah, da, libertarijanska deviza:
“I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. "
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Eto Trst je naš i sad fašisti u Italiji i Slovenija mora meni vrati piranski zaljev i priznat Hrvatima status nacionalne manjine ako neće da ih Italijani pojedu za doručak.
Geopolitika.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Misliš, pre nego što ga uzmu Italijani?Noor wrote:Rovinj tebe golica, hehe :)dzango wrote:Daj da preselimo i ostale. Tada će Istra biti 100%n_razbojnik wrote:To je već odrađenodzango wrote:Iselimo Šiptare u Istru i rešeni svi problemi.Speare Shaker wrote:
Jedino da sačuvate Niš od albanskih pretenzija. Ostalo zaboravi.
hrvatska.
Što se ne zaletiš, nije na kraj svijeta
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Neće Italijani ništa uzet , već su prodali Koper Orbanu da ih štiti od Mussolinija
Rat je neizbježan.
Rat je neizbježan.
2014-04-11
Nećeš vjerovati, ali od 2003.Leviathan2 wrote:koliko dugo si na internetuRabarbara wrote:Longi šalila sam se za ovo s Toskanom. Ne treba ništa, jer je to smiješna provokacija kao i od Mađara i Srba kad bacaju takve petarde.RayMabus wrote:Netriba ništa , to je slovenski problem : nemogu oni držat Istru ako je kopneno nespoje sa Italijon , znači mora u Ljubljanu umarširat.Rabarbara wrote:Ma naravno. Jeftinjak provokacija oko koje se bespotrebno digla prašina. Treba im odgovoriti da ćemo se na ljeto naći u hrvatskoj Toskani i porazgovarati o talijanskoj Istri. :)Leviathan2 wrote:ma slusam na radiju, i talijani popisali lika
Triba u biti još dizat tenzije sad sa Trst je naš da još više popizde.
Vi kao da fakat nemate pametnijeg posla nego dizati tenzije. Koji vam je klinac?
Ne znate živjeti normalno bez da se zakačite za svako sranje i bedastoću?
jos nisi shvatila na koji nacin funkcioniraju internet ratnici
znaju oni da je sranje sto pisu al kvaka je pobjeda i da su oni u pravu
sve drugo je kukavicluk i izdaja
a longi, nek provocira
najbolje je sad sto takozvani desnicari i simpatizeri lika i djela ante pavelica koji iako nisu svjesni koga simpatiziraju, liju internet krv da odbrane djelo partizana :)
Ali nisam pisala na podforumima koji su imali ovakvu tematiku. Nikad. Zato se iščuđavam kao padobranac koji greškom upadne u koprive i zna da neće umrijeti od žarenja, ali mu svejedno nije ugodno. Cila sam u plikovima.
Ali, ono, tješim se da je žarenje dobro za reumu pa se još uvijek ne dam iz kopriva.
Guest- Guest
Da internet ratnici samo šta se ja sprdan pa onda jebe lud zbunjenoga pa ti objasnim da iman podatke iz budućnosti a neman ih slučajno nego jel iman puno znanja
Eto sad će ti se dignit italijanska desnica a to ti je odma ova tematika i sukob Kopar Trst odnosno plovidba Jadranom i di je glavna luka za Evropu ode a Italija ekonomski tone , svaka in je kuna bitna.
Pomorske blokade Kopera.
Eto sad će ti se dignit italijanska desnica a to ti je odma ova tematika i sukob Kopar Trst odnosno plovidba Jadranom i di je glavna luka za Evropu ode a Italija ekonomski tone , svaka in je kuna bitna.
Pomorske blokade Kopera.
2014-04-11
To ti je Venecija trgovačka sila , to ti je ta desnica ode u ovon dijelu Italije , bez nje nema desnice u Italiji
Sad će se Mlečani dignit na sve četri.
Vidit ćeš sad sranja , pomorski ekonomski rat Kopar Trst.
Sad će se Mlečani dignit na sve četri.
Vidit ćeš sad sranja , pomorski ekonomski rat Kopar Trst.
2014-04-11
Govorio sam o ovom problemu ranije ovde, neki su poskakali ko ozareni.
Juge nema a HR je uzela Istru I ostalo u Jugi.
Jasno je da ce pokusati da otmu.
Ko ce braniti HR, realno niko.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Slovenci će branit Istru.Serbinho-3 wrote:Govorio sam o ovom problemu ranije ovde, neki su poskakali ko ozareni.
2014-04-11
Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
Svatko neka prica sto hoce: jedni, ne brinite-drugi, ne nasladjujte se..tko zna sto koga sutra ceka 8-)
Svatko neka prica sto hoce: jedni, ne brinite-drugi, ne nasladjujte se..tko zna sto koga sutra ceka 8-)
To će Slovenci branit jer in nema druge , nije drug Tito lud , zna on zašto in je to da , nemoš ti pajdo iz Italije napast Hrvatsku a da nisi i Sloveniju.
2014-04-11
One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
RayMabus wrote:To će Slovenci branit jer in nema druge , nije drug Tito lud , zna on zašto in je to da , nemoš ti pajdo iz Italije napast Hrvatsku a da nisi i Sloveniju.
a brodima?
2014-04-16
sladoledi, sampite, kokice..Istra je vec isprosena B-)dzango wrote:One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ne, nego prije nego svi zavrsite kao Vulin :)dzango wrote:Misliš, pre nego što ga uzmu Italijani?Noor wrote:Rovinj tebe golica, hehe :)dzango wrote:Daj da preselimo i ostale. Tada će Istra biti 100%n_razbojnik wrote:To je već odrađenodzango wrote:
Iselimo Šiptare u Istru i rešeni svi problemi.
hrvatska.
A upast će in u Trst Boga ti , drug Tito ih je šuca nogon u guzicu i nemaju populaciju ode za te svoje planove više , mogu pokušat al će ostat bez Trsta i tako tih dijelova tu na kraju balade.aben wrote:RayMabus wrote:To će Slovenci branit jer in nema druge , nije drug Tito lud , zna on zašto in je to da , nemoš ti pajdo iz Italije napast Hrvatsku a da nisi i Sloveniju.
a brodima?
2014-04-11
RayMabus wrote:A upast će in u Trst Boga ti , drug Tito ih je šuca nogon u guzicu i nemaju populaciju ode za te svoje planove više , mogu pokušat al će ostat bez Trsta i tako tih dijelova tu na kraju balade.aben wrote:RayMabus wrote:To će Slovenci branit jer in nema druge , nije drug Tito lud , zna on zašto in je to da , nemoš ti pajdo iz Italije napast Hrvatsku a da nisi i Sloveniju.
a brodima?
a ča ako dogovoru sa slovencima pakt o nenapadanju i pravu prebacivanja trupa, u zamjenu za celipiranski zaljev?
2014-04-16
Ne plasi longija, abene..bas si neki B-)
svega tog ima i sada, kao i kod vas u negotindzango wrote:One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
ali nemate pljukance, fuže, makarune, krafe i tartufe
Bad copy sve davno predskazali. I ti ćeš biti Italijanka. Bar kao Monika Beluči.Maggie19 wrote:sladoledi, sampite, kokice..Istra je vec isprosena B-)dzango wrote:One u Istri čekaju pice, špagete, lazanje...Maggie19 wrote:Sto ste se uzjogunili i podigli na sve 4..:-D
Misliš kao Vulini? O njemu uvek treba govoriti u množini. Ja neću. Idem na terapiju jednom nedeljno.Noor wrote:Ne, nego prije nego svi zavrsite kao Vulin :)dzango wrote:Misliš, pre nego što ga uzmu Italijani?Noor wrote:Rovinj tebe golica, hehe :)dzango wrote:Daj da preselimo i ostale. Tada će Istra biti 100%n_razbojnik wrote:
To je već odrađeno
hrvatska.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Britanski euroskeptičari pred vratima Europskog parlamenta
» Prve projekcije novog sastava Europskog parlamenta
» Predsjednica Republike sastala se s predsjednikom Europskog parlamenta
» Šef europskog parlamenta : Mussolini je radio pozitivne stvari
» Susret Predsjednice Republike i Predsjednika Europskog parlamenta