Sjajna uvertira za parlamentarne izbore:HDZ pomeo SDP na Korčuli
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sjajna uvertira za parlamentarne izbore:HDZ pomeo SDP na Korčuli
kako rekoh... samo vodi brigu da se ne otmu kontroli i sve ok... manje ćeš ulaziti u sukob sa hornijem... mada opće ne kužim zaš si zajašio na njega... koliko naiđem on je skroz ok, radi poso bez primjedbi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nisi opet razumio @Maramih...U Islamu, na jednoj strani ramena imaš anđela, a na drugom demona...To ti je to...Nema demona, samo demon...No, nije nemoguće da i njih više se nastani u tvom tijelu...michaellcmacha wrote:kako rekoh... samo vodi brigu da se ne otmu kontroli i sve ok... manje ćeš ulaziti u sukob sa hornijem... mada opće ne kužim zaš si zajašio na njega... koliko naiđem on je skroz ok, radi poso bez primjedbi...
Last edited by red wolf on 26/10/2015, 19:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma kaj ti je, ja sam konzerva.red wolf wrote:Tebi je možda modernije ovo new agersko*dudette* wrote:
Moraš moliti još aktivnije.
Guest- Guest
Moraš biti otvorena za nove stvari...Oplemenjuje ono tvoje staro, konzevirano...*dudette* wrote:
Ma kaj ti je, ja sam konzerva.
Guest- Guest
Ma zamisli gamad(i). Na to treba ne samo aktivnom molitvom, nego i češnjakom i crvenim lukom.red wolf wrote:To ti je to...Nema demona, samo demon...No, nije nemoguće da i njih više se nastani u tvom tijelu...
Guest- Guest
S tim nećeš ništa postići...*dudette* wrote:Ma zamisli gamad(i). Na to treba ne samo aktivnom molitvom, nego i češnjakom i crvenim lukom.red wolf wrote:To ti je to...Nema demona, samo demon...No, nije nemoguće da i njih više se nastani u tvom tijelu...
Guest- Guest
jel more vlasac i kozjak..*dudette* wrote:Ma zamisli gamad(i). Na to treba ne samo aktivnom molitvom, nego i češnjakom i crvenim lukom.red wolf wrote:To ti je to...Nema demona, samo demon...No, nije nemoguće da i njih više se nastani u tvom tijelu...
2015-08-08
Vlasac mi je omiljeno začinsko bilje. A i kozjem siru nisam antiprotivna, ako si na to mislio.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marijan Petir ipak izlazi na EU parlamentarne izbore
» Zelenski: Ako pobjedim raspisujem vanredne parlamentarne izbore
» Poruka hrvatskih biskupa za parlamentarne izbore 2015.
» Potres od centra desno: Bruna Esih se sastala s Tomislavom Karamarkom, evo što kaže o planovima za parlamentarne izbore
» Uvertira pred Zvezdu (ako)
» Zelenski: Ako pobjedim raspisujem vanredne parlamentarne izbore
» Poruka hrvatskih biskupa za parlamentarne izbore 2015.
» Potres od centra desno: Bruna Esih se sastala s Tomislavom Karamarkom, evo što kaže o planovima za parlamentarne izbore
» Uvertira pred Zvezdu (ako)
Page 3 of 3