Marijan Petir ipak izlazi na EU parlamentarne izbore
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Marijan Petir ipak izlazi na EU parlamentarne izbore
Plenkovic na aparatima
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/598057/marijana-petir-ipak-izlazi-na-eu-izbore-sat-vremena-prije-isteka-roka-dosla-u-dip-i-predala-svoju-listu-39presretna-sam-u-dva-dana-skupili-smonbsp11361-potpis39
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/598057/marijana-petir-ipak-izlazi-na-eu-izbore-sat-vremena-prije-isteka-roka-dosla-u-dip-i-predala-svoju-listu-39presretna-sam-u-dva-dana-skupili-smonbsp11361-potpis39
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Marijan Petir ipak izlazi na EU parlamentarne izbore
više mi vrijedi ona nego sve ostale liste HDZa, SDPa, HNSa, Pametnog,Amsterdama, IDSa, zajedno
iako sumnjam da će uspjeti skinuti iti jedan mandat HDZu .. sumnjam da će prijeći izborni prag
Bilo bi čudno da jedna takva katolčadska spodoba ne skupi potpise,s obzirom da živimo u državi prepunoj katoličkih kozojeba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Uzet će mu glasove a onda se ti glasovi dijele a ovako bi ih dobio samo HDZ.AssadNaPodmornici wrote:iako sumnjam da će uspjeti skinuti iti jedan mandat HDZu .. sumnjam da će prijeći izborni prag
2014-04-11
neće uzeti niti jedan jebeni glas HDZu. sto puta sam pisao ovdje na forumu kako se glasa za HDZ. niti jedan ona glas neće uzeti. jedino će mobilizirati dio pravi konzervativaca koji nisu članovi HDZa da daju glas njoj. ali niti jedan glas od nekoga sa iskaznicom HDZa neće uzetiRayMabus wrote:Uzet će mu glasove a onda se ti glasovi dijele a ovako bi ih dobio samo HDZ.AssadNaPodmornici wrote:iako sumnjam da će uspjeti skinuti iti jedan mandat HDZu .. sumnjam da će prijeći izborni prag
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa o toj mobilizaciji i pričam. Imaš tako dosta ljudi koji su za HDZ al nisu dio stranke i sad fino malo navalica imigranata i onda glasaju za HSP , Ružu il tako nešto.
A i gledaj da dobar dio branitelja neprefirira Plenkovica i njegovu listu a ovo nisu parlamentarni izbori tako da ne da in se izać a ako izađu upitno je oće li dat Plenkovicu glas ili nekom drugom.
A i gledaj da dobar dio branitelja neprefirira Plenkovica i njegovu listu a ovo nisu parlamentarni izbori tako da ne da in se izać a ako izađu upitno je oće li dat Plenkovicu glas ili nekom drugom.
2014-04-11
kanavaca je skupila potpise po zupama na naputak svecenstva , koef. 1.05
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:kanavaca je skupila potpise po zupama na naputak svecenstva , koef. 1.05
ne brini, kuščević će prebrojiti potpise i zaključiti da je od njih 11.300 6310 nedovoljno čitkih, i da je jedna baba iz širokog dala potpis a nije državljanka RH
na kraju će ispast da ima 4990 valjanih potpisa od potrebnih 5000 i tvoj HDZ će proć dalje
kuso zna kako se to radi
marcellus wrote:debotoijusto wrote:kanavaca je skupila potpise po zupama na naputak svecenstva , koef. 1.05
ne brini, kuščević će prebrojiti potpise i zaključiti da je od njih 11.300 6310 nedovoljno čitkih, i da je jedna baba iz širokog dala potpis a nije državljanka RH
na kraju će ispast da ima 4990 valjanih potpisa od potrebnih 5000 i tvoj HDZ će proć dalje
kuso zna kako se to radi
svejedno ne mijenja spoznaju prikupljanja potpisa i cinjenicu ako nije na listi HDZ moze se uhljebit u HR rutinski s povrijedjenim ponosom
2014-04-12
hahaha izborni zakon je takav da će se opet rasipati glasovi na sve strane koje će onda uredno prisvojiti HDZ.Koliko ono ima lista ovoga puta?
vili40-
2015-08-02
smijesne li zenice
2014-04-12
zavist na djeludebotoijusto wrote:kanavaca je skupila potpise po zupama na naputak svecenstva , koef. 1.05
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:zavist na djeludebotoijusto wrote:kanavaca je skupila potpise po zupama na naputak svecenstva , koef. 1.05
ae , dakuce nega
2014-04-12
sam se rugaj da je tebi prikupit toliko potpisa ali jbg ti ne mozes prikupiti potpise ni u svom haustorudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:zavist na djeludebotoijusto wrote:kanavaca je skupila potpise po zupama na naputak svecenstva , koef. 1.05
ae , dakuce nega
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mozda i dobije moj glas, konzrvativna, socijalna, tradicionalna...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
opet lažešepikur37 wrote:mozda i dobije moj glas, konzrvativna, socijalna, tradicionalna...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:opet lažešepikur37 wrote:mozda i dobije moj glas, konzrvativna, socijalna, tradicionalna...
Rekao sam možda, vjerojatnije je za HDZ.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije mi jasno zašto glasate za HDZ na eu izborima a možete za HSP !!! Ok parlamentarni al ovi su ono baš suprotno.epikur37 wrote:vili40 wrote:opet lažešepikur37 wrote:mozda i dobije moj glas, konzrvativna, socijalna, tradicionalna...
Rekao sam možda, vjerojatnije je za HDZ.
2014-04-11
Imaš Plenkovica koji je briselski ćato , imaš eu izbore koji nemaju veze sa uhljebojivanjem po Hrvatskoj i onda još ideš jaćat vodža koji je manđurijski kandidat.
A mislin ono.
A mislin ono.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Poruka hrvatskih biskupa za parlamentarne izbore 2015.
» Sjajna uvertira za parlamentarne izbore:HDZ pomeo SDP na Korčuli
» Zelenski: Ako pobjedim raspisujem vanredne parlamentarne izbore
» Potres od centra desno: Bruna Esih se sastala s Tomislavom Karamarkom, evo što kaže o planovima za parlamentarne izbore
» Poznati redatelj Mario Kovač izlazi na izbore s platformom Možemo
» Sjajna uvertira za parlamentarne izbore:HDZ pomeo SDP na Korčuli
» Zelenski: Ako pobjedim raspisujem vanredne parlamentarne izbore
» Potres od centra desno: Bruna Esih se sastala s Tomislavom Karamarkom, evo što kaže o planovima za parlamentarne izbore
» Poznati redatelj Mario Kovač izlazi na izbore s platformom Možemo
Page 1 of 2