Vijesti iz zemlje gdje 'nikad' ne napadaju sportase jer su drugaciji
Page 1 of 1
Vijesti iz zemlje gdje 'nikad' ne napadaju sportase jer su drugaciji
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3203799/napadnuti-fudbaleri-napretka-iz-krusevca-huligani-ih-prvo-verbalno-a-onda-i-fizicki-nasrnuli-na-dvojicu-igraca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vijesti iz zemlje gdje 'nikad' ne napadaju sportase jer su drugaciji
...to je laz..to se samo moze desavat u ustaskoj hrvatskoj...srbija je gostoljubiva i nikad nema nikakvog napada..ovo je podmetacina ujka
2015-09-08
samo zato što su crni, pa podsećaju na ujke, ne bi inače
i to taze vest
i to taze vest
ne bi oni...Noor wrote:samo zato što su crni, pa podsećaju na ujke, ne bi inače
2015-09-08
Senegal da uputi protestnu notu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a taman krenulo svekoliko peglanje srbije i srba kako su oni 'dobrocudni' i za razliku od hrvata...oni su 'ja ne mrzim' ekipa... ...
2015-09-08
trebalo bi..reprocitet...gde je daca...RayMabus wrote:Senegal da uputi protestnu notu.
2015-09-08
evo jednog komentara
'elem bruka a mi onda hrvatima nesto govorimo'
'elem bruka a mi onda hrvatima nesto govorimo'
2015-09-08
sta kaze crveni sta?....ja sam ipak hrvat
2015-09-08
RayMabus wrote:Senegal da uputi protestnu notu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobili u jaketu
Tako i triba , šta će tu neke crnce dovodit.
Tako i triba , šta će tu neke crnce dovodit.
2014-04-11
Mora da su svoje goleme crne belegije trpali u lokalne cure ... pa neki bili malko ljubomorni.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
mislis da je zbog toga?..a ne zato sto su crnciRingo10 wrote:Mora da su svoje goleme crne belegije trpali u lokalne cure ... pa neki bili malko ljubomorni.
2015-09-08
Oni dovedu crnce iz Senegala da igraju u Kruševcu , pazi u Kruševcu. A nema tu ljudi okolo koji bi igrali nogomet nego crnce dovodiš. A svašta.
Ja san protiv crnaca skroz. Ja i nemogu vidit na terenu nikako. Pa kad već dovodiš pa dovedi nekoga iz države članica UEFE pa jačaj UEFU a ne te tamo neke druge lige Afrika , latinska Amerika , Azija , pičku materinu odakle ih sve nedovode.
Ja san protiv crnaca skroz. Ja i nemogu vidit na terenu nikako. Pa kad već dovodiš pa dovedi nekoga iz države članica UEFE pa jačaj UEFU a ne te tamo neke druge lige Afrika , latinska Amerika , Azija , pičku materinu odakle ih sve nedovode.
2014-04-11
to ej zbog kosova..ako dovedu senegalce onda ce sigurno senegal povuci priznanje kosova..ni jedno je racunica a drugo realaRayMabus wrote:Oni dovedu crnce iz Senegala da igraju u Kruševcu , pazi u Kruševcu. A nema tu ljudi okolo koji bi igrali nogomet nego crnce dovodiš. A svašta.
2015-09-08
E sad nek se Jave Pizon i ekipa ... vidis kako ne valja puno kenjati drugima kad si ti isti a mozda i gori ...
Problem huliganizma postoji svuda i od toga niko nije imun.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
e pa to je to..zato postoji ona poslovica prvo skoci pa reci hop...evo sad citam da je u splitu doslo do svojevrsne zabune gdje su igrace zvezde zamjenili za naviajce..jer je dan prije pustena prica da ce doci grupa delija pratiti vatrepoliste zvezde na utakmici..jbg ovi valjda mislim na igrace zvezde nisu znali za to pa nonsalantno dosli na rivu sa zvezdinim obiljezjima i u kafic...a na rivi su bili vec izviđaci torcide..dousnici...a vjerojatno vec i pripremljena 'interventna' ekipa iz torcide...sto objasnjava neobjasnjiva njihoav brza intervencija,zamaskiranost i naoruzanost...Ringo10 wrote:E sad nek se Jave Pizon i ekipa ... vidis kako ne valja puno kenjati drugima kad si ti isti a mozda i gori ...
2015-09-08
Similar topics
» Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
» Ovo je Srbija majku ti jebem a ne tvoja ustaska zemlja.Mars iz zemlje pa pricaj ustaski gdje hoces
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» Ovo je Srbija majku ti jebem a ne tvoja ustaska zemlja.Mars iz zemlje pa pricaj ustaski gdje hoces
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
Page 1 of 1