Pronađen stari dokumentarac o Jugoslaviji iz 1983.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pronađen stari dokumentarac o Jugoslaviji iz 1983.
Nemam pojma od kuda zakljucak da ja mislim da je vama super???? Mislim da ste u govnima, smo takovim ali da vam je jos uvijek dobro. Mislim da je Yu bila sranje i nervira me velicanje iste. Nije se bez razloga u krvi raspala. Da price o naconalistimai onim nekim sa strane pricajte svojoj djeci i bit ce vam jos bolje. Bilo kako bilo ali svrsavati na reklamni film na razini prve godine studija rezije je meni smijesno. Ovo nije doslo ni do stupnja indoktrinacije. Ovo su nama pustali u "dozvolite da se obratimo".....Da i stanje u DNRH nije s neba palo. Posljedica vaseg rada, razmisljanja i cijelokupnoig zivota. Nisu krivi neki sa strane ili ja iz inozemstva. Ako ce vem biti lakse, eto ja cu priznati da sam ja kriv i vama ce biti , bolje. Tstststststststskaya wrote:Da, da, zato si ti na vrijeme pobjegao u svedsku prije 20-30 godina . Sada nam od tamo svakodnevno objasnjavas da nam je super al smo glupi pa ne kuzimo. Genijalno.abraham wrote:Cilj postavljanja je pokazivanje reklamnih filmova. Drzave u raspadu i totalnmom kaosu a na filmu ,med i mlijeko. Kao i bivsa YU.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
2 put drugo mjesto na europskom prvenstvu, crvena zvezda prvak europe i svijeta, partizan u finalu 1966, dinamo prvak kupa velesajamskih gradova, a i hajduk je doguravao puno dalje nego što sad dogurava i igrao europski kup/ligu prvakatre wrote:Jugosmradija nikada ne bi bila ništa u ničemu. To se vidjelo kroz 45 godina vladavine komunista i trajanja jugosmrdijeSora wrote:BOGDANOVIĆ OBJASNIO AMERIKANCIMA : “DA JE PREŽIVJELA, JUGOSLAVIJA BI BILA NAJBOLJA SPORTSKA NACIJA NA SVIJETU”
a rijeka je pobijedila real madrid sa 3-1 koji je te godine osvojio.. ima još toga i u košarci itd. al previše je već i s ovim
Guest- Guest
pronađen još jedan zaboravljeni dokumentarac (noviji)
Guest- Guest
Netko je izgleda slijep kod očiju. Pogledajte video pažljivo još jednom i možda shvatite zašto je Juga nužno raspala.Nikad više, to je moj definitivan zaključak.
https://www.youtube.com/watch?v=t1oSgidrUA4&t=603s
2014-04-14
ovi berlinski šverceri, svi srbiEroo wrote:Netko je izgleda slijep kod očiju. Pogledajte video pažljivo još jednom i možda shvatite zašto je Juga nužno raspala.Nikad više, to je moj definitivan zaključak.
Sve sam to vido već kao 15-godišnji dječarac. Koja drskost...Noor wrote:ovi berlinski šverceri, svi srbiEroo wrote:Netko je izgleda slijep kod očiju. Pogledajte video pažljivo još jednom i možda shvatite zašto je Juga nužno raspala.Nikad više, to je moj definitivan zaključak.
Bracstvo i jedinstvo. Jes ali u qrtzu. Mamicu im pokvarenu, šovinističku.
Ne kakaj Ero,bijo si jedan od uzornijih Pijonira titinih..sad se tu nesh izmotavas...Eroo wrote:Sve sam to vido već kao 15-godišnji dječarac. Koja drskost...Noor wrote:ovi berlinski šverceri, svi srbiEroo wrote:Netko je izgleda slijep kod očiju. Pogledajte video pažljivo još jednom i možda shvatite zašto je Juga nužno raspala.Nikad više, to je moj definitivan zaključak.
Bracstvo i jedinstvo. Jes ali u qrtzu. Mamicu im pokvarenu, šovinističku.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Britanski dokumentarac o Saudijskoj tiraniji
» De Niru zabraniše dokumentarac protiv cjepiva
» Napokon istinit dokumentarac o Sjevernoj Koreji...
» 5. godišnji Luka Modrić među vukovima (dokumentarac)
» BBC poludio: dokumentarac o nukleranom napadu na SAD-e, baltičke države i Skandinaviju
» De Niru zabraniše dokumentarac protiv cjepiva
» Napokon istinit dokumentarac o Sjevernoj Koreji...
» 5. godišnji Luka Modrić među vukovima (dokumentarac)
» BBC poludio: dokumentarac o nukleranom napadu na SAD-e, baltičke države i Skandinaviju
Page 2 of 2