De Niru zabraniše dokumentarac protiv cjepiva
Page 1 of 1
De Niru zabraniše dokumentarac protiv cjepiva
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/vaxxed-robert-de-niro-withdraws-controversial-anti-vaccine-documentary-from-tribeca-film-festival-a6955016.html
Kermit-
2014-04-17
Re: De Niru zabraniše dokumentarac protiv cjepiva
[size=48]Vaxxed: Robert De Niro withdraws controversial anti-vaccine documentary from Tribeca Film Festival[/size]
The actor defended the film just days ago
The actor defended the film just days ago
- Jack Shepherd
- @JackJShepherd
- 9 hours ago
- 13 comments
Kermit-
2014-04-17
There has been mounting pressure on Robert De Niro to withdraw an anti-vaccination documentary from the Tribeca Film Festival line-up.
After days of deliberation and a statement defending the controversial film, Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe will no longer show at the festival.
Previously, De Niro said of the documentary, which attempts to show a link between vaccines and autism: “I am not personally endorsing the film, nor am I anti-vaccination; I am only providing the opportunity for a conversation around the issue.”
However, in a more recent statement to the BBC, the actor said: "We have concerns with certain things in this film.”
After days of deliberation and a statement defending the controversial film, Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe will no longer show at the festival.
Previously, De Niro said of the documentary, which attempts to show a link between vaccines and autism: “I am not personally endorsing the film, nor am I anti-vaccination; I am only providing the opportunity for a conversation around the issue.”
However, in a more recent statement to the BBC, the actor said: "We have concerns with certain things in this film.”
Kermit-
2014-04-17
Sutra dobija naziv crackpot, Vupi Crnja će ga ismijavati, izgubit će ugovore, filmove, vrijeđat će ga, naći će mu da je silovao djevicu i zatajio porez...
Kermit-
2014-04-17
Širenje panike i dokaznih laži, koja mogu uništiti živote ne zaslužuju ništa manje
Neka,neka...
Svijet se polako raspoređuje i diferencira.
Drago mi je za Roberta da je izabrao pravu stranu.
Naš Talijan.
Svijet se polako raspoređuje i diferencira.
Drago mi je za Roberta da je izabrao pravu stranu.
Naš Talijan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
Suočiti treba stručnjake i argumente, a ne laprdati u dokumentarcima.
Regoč wrote:Suočiti treba stručnjake i argumente, a ne laprdati u dokumentarcima.
Suočeno je sve, stvar je jasna 1/1, ali eto...
Pa ne znam šta je u dokumentarcu, a s obzirom da sam imao prilike vidjeti dokumentaciju vezano za neka cjepiva stvar je puno kompliciranija nego ove tvoje haiku porukeRiplex wrote:Širenje panike i dokaznih laži, koja mogu uništiti živote ne zaslužuju ništa manje
Kermit-
2014-04-17
pzapravo mi je mučno gledati čime se nekadašnji glumac broj 1 , idol moje generacije, danas bavi, od nekakvih obiteljskih komedija, posuđivanja glasova u crtićima pa do eto sada i nekakvih dubioznih dokumentaraca, valjda je zadnji pravi film koji je snimio bio 'ronin' prije gotovo 2 desetljeća.....strašno, da nije mogao ustrajati barem na tom dokumentarcu nego je podvio rep.....
Da upravo to podvio rep, izgleda da je stigla fina prijetnja tipa neće više smjeti snimati obiteljske komedije hahahaTotenkopf wrote:pzapravo mi je mučno gledati čime se nekadašnji glumac broj 1 , idol moje generacije, danas bavi, od nekakvih obiteljskih komedija, posuđivanja glasova u crtićima pa do eto sada i nekakvih dubioznih dokumentaraca, valjda je zadnji pravi film koji je snimio bio 'ronin' prije gotovo 2 desetljeća.....strašno, da nije mogao ustrajati barem na tom dokumentarcu nego je podvio rep.....
Kermit-
2014-04-17
đorđ kluni i robert deniro. Mislioci i savjest današnjice....blagi Bože.
Guest- Guest
zaboravio si brangelinu i njihov čopor .....
...nisam...tipkam jednom rukom.Totenkopf wrote:zaboravio si brangelinu i njihov čopor .....
Dvorske lude postaju "relevantni" čimbenici javnog interesa,
Guest- Guest
cloony ce da bude predsjednik,, vrlo skoro
veber wrote:Vaš Talijan?
Ae...srpski...
darth_vader-
2014-04-17
ja sa za andelinu, kad je bal......jokerman wrote:cloony ce da bude predsjednik,, vrlo skoro
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jbg. da je napravio dokumentarac koji hvali farmaceutsku mafiju još bi dobro i zaradio a ovako...
Similar topics
» Prikrivanje štetnosti od ”cjepiva” protiv Covid-19 se nastavlja
» Pfizer i Moderna podigli cijenu cjepiva protiv covida-19 za EU
» Plenkovic : Diplomacija se pretvorila u kindapiranje cjepiva protiv koronavirusa
» Ruska vojska počela s ispitivanjem novog cjepiva protiv koronavirusa
» Kako s razumom čitati (ne)profesionalne članake - o opasnosti cjepiva protiv Covov-19
» Pfizer i Moderna podigli cijenu cjepiva protiv covida-19 za EU
» Plenkovic : Diplomacija se pretvorila u kindapiranje cjepiva protiv koronavirusa
» Ruska vojska počela s ispitivanjem novog cjepiva protiv koronavirusa
» Kako s razumom čitati (ne)profesionalne članake - o opasnosti cjepiva protiv Covov-19
Page 1 of 1