Hrvatska poslala vojsku na Kosovo
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatska poslala vojsku na Kosovo
Izmjene zaglavnih spisah nema bez pristanka svijuh, a time i nas. Teško ćemo utjecati na glavne tiekove sami, stoga moramo povezati se sa sličnomislećimi zemljami i zajednički nastupiti naspram velikih.RayMabus wrote:Hrvatska sigurno neće odlučivati o tome kako će se velike sile u EU dogovorit oko budućeg ustroja iste a i uostalom mi smo tu tek od 2013 tako da smo najnoviji pa prema tome šta mi imamo solit pamet njima , tek smo ušli a oni su tu desetljećima.
kofein wrote:pizzon wrote:koji zivotni prostor
u hr i srb mogu da zive
jos po 5 miliona, znaci 10 mil.
srbija i hrvatska moraju da obezbede
hranu za okvirno 20 mil
ne koristimo optimalno ono sto imamo. nismo racionalni, nismo efikasni, mi smo za svaku osudu.
zbog nacina kojim se ophodimo prema sopstvenim gradjanima i samoj zemlji.
Živim za dan da se ponovno ujedinimo i da Vas (kad se najmanje nadate) u presudnom trenutku zajebemo.
mi cemo biti ujedinjeni jedino
preko eu institucija. na regionalnom
to su sporazumi o boljem funkcionisanju.
Guest- Guest
Ujedinjenje ili smrt
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/588336/video-huligani-napali-vaterpoliste-crvene-zvezde-na-rivi-tukli-su-ih-na-stekatu-jedan-se-od-batina-spasio-skokom-u-more
Smrt
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/588336/video-huligani-napali-vaterpoliste-crvene-zvezde-na-rivi-tukli-su-ih-na-stekatu-jedan-se-od-batina-spasio-skokom-u-more
Smrt
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija poslala vojsku i strateške bombardere u Uzbekistan na granicu sa Afganistanom
» Hrvatska poslala protestnu notu Srbiji
» Tači: Kosovo formira vojsku bez obzira na NATO i SAD
» Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije
» Prvi ispracaj srpkinje u vojsku uz prase na raznju i zakletvu da ce branit svetu zemlju Kosovo
» Hrvatska poslala protestnu notu Srbiji
» Tači: Kosovo formira vojsku bez obzira na NATO i SAD
» Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije
» Prvi ispracaj srpkinje u vojsku uz prase na raznju i zakletvu da ce branit svetu zemlju Kosovo
Page 4 of 4