Prvi ispracaj srpkinje u vojsku uz prase na raznju i zakletvu da ce branit svetu zemlju Kosovo
Page 1 of 1
Prvi ispracaj srpkinje u vojsku uz prase na raznju i zakletvu da ce branit svetu zemlju Kosovo
https://www.kurir.rs/zabava/zena/3310267/pogledajte-prvi-ispracaj-srpkinje-u-vojsku-prase-na-raznju-trube-baklje-i-ponos-a-onda-se-nevena- 19-zaklela-da-ce-braniti-svetu-zemlju-Video
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Prvi ispracaj srpkinje u vojsku uz prase na raznju i zakletvu da ce branit svetu zemlju Kosovo
ovoj se bas zuri zagnjojiti zemlju... ...e moja lako je tako arlaukati iz peceno prasence i rakiju ali kad pocnu zujiti meci iznad glave onda 'majko moja gde ja dođoh'
2015-09-08
Re: Prvi ispracaj srpkinje u vojsku uz prase na raznju i zakletvu da ce branit svetu zemlju Kosovo
..tako su neki i '91 proslavljali odlazak braniti 'svetu srpsku zemlju krajinu' pa su se vracali u kovcegu ili po sistemu dr'z gace..vuksadinare wrote:ovoj se bas zuri zagnjojiti zemlju... ...e moja lako je tako arlaukati iz peceno prasence i rakiju ali kad pocnu zujiti meci iznad glave onda 'majko moja gde ja dođoh'
2015-09-08
Ona ce dizat moral muskom dijelu vojske.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Srpkinje najbolje na Svetu
» Najveća letelica na svetu spremna za prvi komercijalni let
» Hrvatska poslala vojsku na Kosovo
» Tači: Kosovo formira vojsku bez obzira na NATO i SAD
» Stvoren najveći trgovinski savez na svetu: Kina, Japan i Južna Koreja prvi put deo istog sporazuma
» Najveća letelica na svetu spremna za prvi komercijalni let
» Hrvatska poslala vojsku na Kosovo
» Tači: Kosovo formira vojsku bez obzira na NATO i SAD
» Stvoren najveći trgovinski savez na svetu: Kina, Japan i Južna Koreja prvi put deo istog sporazuma
Page 1 of 1