Propast Hrvatske , usporedbe sa našim susjedima u istočnoj Europi po izvozu industrije
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Propast Hrvatske , usporedbe sa našim susjedima u istočnoj Europi po izvozu industrije
Do 50 k Ojra dobijem preko noci,jerbo imam toliko polozeno na racunu,..boli me kiki,moja para miruje,a koristim tudju..
Guest- Guest
Re: Propast Hrvatske , usporedbe sa našim susjedima u istočnoj Europi po izvozu industrije
a to svakako, al i dosada bi tomu pomoglaSpeare Shaker wrote:Leviathan2 wrote:
da sutra prestanem radit i dognem sve 4 u zrak mogu tako 100 godina, (jedino bi me ubila dosad)
Ubila bi te starost, a ne dosada.
no, nije u parama kvaka, jednostavno volim se s necim zanimat
Guest- Guest
Ceska, Slovacka, Poljska i Slovenija su ispred DNRH. Ostali jos nisu. Hoce li biti????? Da DNRH treba i moze bolje, treba i moze. Zasto to ne radi????? Svak neka si nadje odgovor prema politickoj pripadnosti. Muhahahahahhahahahah
2014-04-14
dis toliko, onda bi me stvarno ubila dosadaal ako ides racunat koliko nas je u porodici, generacijapismejker wrote:Levijeva sorta zivi 900 godina..Speare Shaker wrote:Leviathan2 wrote:
da sutra prestanem radit i dognem sve 4 u zrak mogu tako 100 godina, (jedino bi me ubila dosad)
moj pradeda, ja , moj praunuk
ne znam sta moj pradeda dojde njemu
nemamo naziv
Graničimo sa teškom sirotinjom ,...zakon spojenih posudaabraham wrote:Ceska, Slovacka, Poljska i Slovenija su ispred DNRH. Ostali jos nisu. Hoce li biti????? Da DNRH treba i moze bolje, treba i moze. Zasto to ne radi????? Svak neka si nadje odgovor prema politickoj pripadnosti. Muhahahahahhahahahah
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Graničimo sa teškom sirotinjom ...zamisli samo 550 eura bruto plaća a u nas 1100 ....i sad ti do digneš na 1400 to bi sve navalilo ovamo a jedva smo ih oćerali.
2014-04-11
nerealnih je tih 1100 prosjecna placa jer prosjek dizu uhljebi u drzavnom sektoru.,.oni koji su u real ekonomiji,odnosno produkciji roba i u sluga,ne vide taj prosjek niti polovinu..
Guest- Guest
Ugljebi si mogu prosjecnu placu dici na 2000 ojra,jer grabe iz drzavne blagajne.,.u privatluku se dijeli realna lovakoliko zaradis toliko dijelis..nekad posteno nekad manje posteno..
Guest- Guest
Dobro al usporedbe radi , vidiš ti šta je to , prpa , digni to još koju kunu kod nas a oni na 550 eura bruto doć će Vulin i Vučic sutra tražit posal ode , Vučic će bit predsjednik sabora umisto Njonjepismejker wrote:nerealnih je tih 1100 prosjecna placa jer prosjek dizu uhljebi u drzavnom sektoru.,.oni koji su u real ekonomiji,odnosno produkciji roba i u sluga,ne vide taj prosjek niti polovinu..
2014-04-11
Pogledaj primjer Poljske i Ceske,zemalja sa prejebeno jakom i likvidnom industrijom,i opet djele puno manje place..reala oslikava pravo stanje stvari...ne kazem nije u pitanju divlji kapitalizam,ali tih ,karikiram 600 Ojra mjesecno prosjecne place u njih je realno zaradjeno i oslikava pravo stanje poljske ekonomije..RayMabus wrote:Dobro al usporedbe radi , vidiš ti šta je to , prpa , digni to još koju kunu kod nas a oni na 550 eura bruto doć će Vulin i Vučic sutra tražit posal ode , Vučic će bit predsjednik sabora umisto Njonjepismejker wrote:nerealnih je tih 1100 prosjecna placa jer prosjek dizu uhljebi u drzavnom sektoru.,.oni koji su u real ekonomiji,odnosno produkciji roba i u sluga,ne vide taj prosjek niti polovinu..
Guest- Guest
Tko jebe Poljsku , to zimi potroši četri godišnje plaće samo da se ugrije na ruski plin. To je Bjelorusija koja je ušla u EU.pismejker wrote:Pogledaj primjer Poljske i Ceske,zemalja sa prejebeno jakom i likvidnom industrijom,i opet djele puno manje place..reala oslikava pravo stanje stvari...ne kazem nije u pitanju divlji kapitalizam,ali tih ,karikiram 600 Ojra mjesecno prosjecne place u njih je realno zaradjeno i oslikava pravo stanje poljske ekonomije..RayMabus wrote:Dobro al usporedbe radi , vidiš ti šta je to , prpa , digni to još koju kunu kod nas a oni na 550 eura bruto doć će Vulin i Vučic sutra tražit posal ode , Vučic će bit predsjednik sabora umisto Njonjepismejker wrote:nerealnih je tih 1100 prosjecna placa jer prosjek dizu uhljebi u drzavnom sektoru.,.oni koji su u real ekonomiji,odnosno produkciji roba i u sluga,ne vide taj prosjek niti polovinu..
2014-04-11
Leviathan2 wrote:dis toliko, onda bi me stvarno ubila dosadaal ako ides racunat koliko nas je u porodici, generacijapismejker wrote:Levijeva sorta zivi 900 godina..Speare Shaker wrote:Leviathan2 wrote:
moj pradeda, ja , moj praunuk
ne znam sta moj pradeda dojde njemu
nemamo naziv
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NATO gomila vojsku u istočnoj europi
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» Index tvrdi da je nacionaliste u istočnoj Europi prpa Angele Merkel
» ''Nacionalisti u istočnoj Europi zabrinuti zbog snažnije integracije EU-a koju planira Merkel''
» Pupovčeve i Vučićeve usporedbe Šešelja i Gotovine su poput usporedbe Mengelea i generala Pattona!
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» Index tvrdi da je nacionaliste u istočnoj Europi prpa Angele Merkel
» ''Nacionalisti u istočnoj Europi zabrinuti zbog snažnije integracije EU-a koju planira Merkel''
» Pupovčeve i Vučićeve usporedbe Šešelja i Gotovine su poput usporedbe Mengelea i generala Pattona!
Page 5 of 5