Pomorsko društvo BiH udara na Plenkovica
Page 1 of 1
Pomorsko društvo BiH udara na Plenkovica
Jebe mi se
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/demars-briselu-peljeskim-mostom-protiv-suvereniteta-bih
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/demars-briselu-peljeskim-mostom-protiv-suvereniteta-bih
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Pomorsko društvo BiH udara na Plenkovica
Kaže Nije problem u mostu nego otimanju teritorije i onda ovo poslali na sve adrese u eu i traže da eu prestane financirat taj most
Pa ako nije problem u mostu onda zašto inzistiraš da se most negradi ?
A ekipe ono : Nije problem u mostu ali nemojte vi to njima financirat
A jesu prozirni
Pa ako nije problem u mostu onda zašto inzistiraš da se most negradi ?
A ekipe ono : Nije problem u mostu ali nemojte vi to njima financirat
A jesu prozirni
2014-04-11
Ovi su stvarno fenomen , oni su poslali pismo u kojem piše Nije problem u mostu i onda iduća rečenica traže da eu prestane financirat most
Pa ako nije problem u mostu onda ćemu inzistiranje od eu da prestane gradit taj most ?
Aj objasni mi molim te.
Pa ako nije problem u mostu onda ćemu inzistiranje od eu da prestane gradit taj most ?
Aj objasni mi molim te.
2014-04-11
kmecanje, nitko ih ne jebe i jos gore nista im ne daje:)
a tolike eurice EU ulaze
a tolike eurice EU ulaze
dijagram-
2015-08-09
Nije problem u cesti nego granici pored koje ta cesta prolazi i zato vi morate prestat financirat tu cestu jer nama bla bla bla
Aj odjebi u skokovima
Aj odjebi u skokovima
2014-04-11
Ne bavimo se s glupostima.
A eto moram komentirat ove debile kad ovo pročitan : Nije problem u cesti nego nekoj granici pored koje ta cesta prolazi pa ajte vi njima ukinite financiranje ceste jer nama ....Eroo wrote:Ne bavimo se s glupostima.
Vama šta ?
2014-04-11
Nek objave rat EU zbog teritorija, jbg. Ionako su leglo terorizma na europskome tlu.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» U Sarajevu osnovano Pomorsko društvo Jadransko more
» Pomorsko društvo s Miljacke kuje (opet) konja po Mjesecu
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Pomorsko društvo s Miljacke kuje (opet) konja po Mjesecu
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
Page 1 of 1