''ZNANSTVENICI SE SABLAZNILI ODJEDNOM OTKRIVENA JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U NASTANKU, UGROŽENO 2 MILIJARDE LJUDI: ‘Za ovu klimatsku krizu dosad niste čuli’''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''ZNANSTVENICI SE SABLAZNILI ODJEDNOM OTKRIVENA JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U NASTANKU, UGROŽENO 2 MILIJARDE LJUDI: ‘Za ovu klimatsku krizu dosad niste čuli’''
A sad pozdrav...I uživajte u svijetu kojeg ste sami stvorili, onako egoistično, kakva ste vrsta...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''ZNANSTVENICI SE SABLAZNILI ODJEDNOM OTKRIVENA JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U NASTANKU, UGROŽENO 2 MILIJARDE LJUDI: ‘Za ovu klimatsku krizu dosad niste čuli’''
catabbath wrote:Kad sam bio mali samo šta nije nestao ozonski omotač, kraj je bio blizu, pa,je počelo globalno zatopljenje, kraj je trebao biti 2013te, pa je sad krenuo climate change, kraj je isto blizu. A da zaboravio sam da je nafta.trebala nestati prije 30 godona a i Černobil sam preživio...
je ja se isto sjećam da je prije jedno 20 godina nestalo nafte
i desio se mad max scnenarij
ups. sori. Jedino što se desilo je osnivanje opeca i poskupljenje nafte s 9 na 139 dolara.
a sad, ako želite spasit planetu, platite carbon tax.
jer put do spasa ljudske vrste vodi preko novih poreza
Nafte je nestalo krajem 80-ih kad smo tocili benzin na bonove i vozili parnim i neparnim danima ovisno o zadnjem broju na registraciji. Danas nas lazu da je jos ima.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» EU priprema dosad najjači udarac na Rusiju: ‘Uzet ćemo im te milijarde i potrošiti ih na obnovu Ukrajine‘
» Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» Supervulkan pod Napuljem se budi - ugroženo tri milijuna ljudi
» JOŠ JEDNA POREZNA TRAGEDIJA HDZ-ovi i MOST-ovi uhljebi žele uzeti zarađeni novac i studentima
» Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» Supervulkan pod Napuljem se budi - ugroženo tri milijuna ljudi
» JOŠ JEDNA POREZNA TRAGEDIJA HDZ-ovi i MOST-ovi uhljebi žele uzeti zarađeni novac i studentima
Page 2 of 2