Hrvatska priznala Guaidoa za predsjednika Venezuele
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Hrvatska priznala Guaidoa za predsjednika Venezuele
marcellus wrote:uglavnom gdje komunjara dođe na vlast tu svi ubrzo žive u bijedi, osim komunjare koji je do tada živio u bijedi a na vlasti se obogatio više od tite
Pa kod vas u Marc,komunjare konstantno na vlasti..fak-aš vucju kozu kojom se prekrivaju..
Guest- Guest
Djeca rade na brendingu vani...eto vide ih u Madridu di bacaju kese pa odmah znaju da je u toj Venezueli dobro
2014-04-15
Egzakli Mi smo samo formalno izašli iz tog sustava, a u biti sve je ostalo isto...samo nafte nemamo pa nismo zanimljivi ni rusima ni amerimapismejker wrote:marcellus wrote:uglavnom gdje komunjara dođe na vlast tu svi ubrzo žive u bijedi, osim komunjare koji je do tada živio u bijedi a na vlasti se obogatio više od tite
Pa kod vas u Marc,komunjare konstantno na vlasti..fak-aš vucju kozu kojom se prekrivaju..
2014-04-15
Nemam pojma, neznam mu sina...ako je na tatu nek ga voda nosimarcellus wrote:usput bull znaš li da je sin od debelog tu pisao, "east river"...
kužio sam da je on pa sam ga volio podjebavat s temema o debelom uvijek je pizdio
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Egzakli Mi smo samo formalno izašli iz tog sustava, a u biti sve je ostalo isto...samo nafte nemamo pa nismo zanimljivi ni rusima ni amerimapismejker wrote:marcellus wrote:uglavnom gdje komunjara dođe na vlast tu svi ubrzo žive u bijedi, osim komunjare koji je do tada živio u bijedi a na vlasti se obogatio više od tite
točno, ništa nije privatizirano, nitko nije lustriran, sve je isto samo njega nema
obicno su razlike u glavi,dakle shvacanju nekog sustava..ja vidim kontinuitet komjunistickog,općenito lopovskog i razbojnickog mentaliteta u glavama svih gradjana,neovisno o znakovlju,bojama i zastavama kojima se prekrivaju..n_razbojnik wrote:Egzakli Mi smo samo formalno izašli iz tog sustava, a u biti sve je ostalo isto...samo nafte nemamopismejker wrote:marcellus wrote:uglavnom gdje komunjara dođe na vlast tu svi ubrzo žive u bijedi, osim komunjare koji je do tada živio u bijedi a na vlasti se obogatio više od tite
KAD I AKO JEDNOM vidim da se bilo koja strana zalaze ZA RAD i bude ga htjela PLATITI,onda ce to biti znak da KAPITALIZAM je nastupio..
Ovo dosad je pljakca,otimacina,kriminal,korupcija,finije ili malo finije zapakirana..
ne moze se reci bas niti da je KOMUNIZAM KAO TAKAV na vlasti,niti KAPITALIZAM,prije neka verzija balkanskog drustva koje sam vec vrlo rjecito opisao...
odjenuti balkanca u hugo Boss ne cini nikakvu razliku..baraba ostaje baraba..
Guest- Guest
Je mislim da si u pravu, za divno čudopismejker wrote:obicno su razlike u glavi,dakle shvacanju nekog sustava..ja vidim kontinuitet komjunistickog,općenito lopovskog i razbojnickog mentaliteta u glavama svih gradjana,neovisno o znakovlju,bojama i zastavama kojima se prekrivaju..n_razbojnik wrote:Egzakli Mi smo samo formalno izašli iz tog sustava, a u biti sve je ostalo isto...samo nafte nemamopismejker wrote:marcellus wrote:uglavnom gdje komunjara dođe na vlast tu svi ubrzo žive u bijedi, osim komunjare koji je do tada živio u bijedi a na vlasti se obogatio više od tite
KAD I AKO JEDNOM vidim da se bilo koja strana zalaze ZA RAD i bude ga htjela PLATITI,onda ce to biti znak da KAPITALIZAM je nastupio..
Ovo dosad je pljakca,otimacina,kriminal,korupcija,finije ili malo finije zapakirana..
ne moze se reci bas niti da je KOMUNIZAM KAO TAKAV na vlasti,niti KAPITALIZAM,prije neka verzija balkanskog drustva koje sam vec vrlo rjecito opisao...
što kaže marc sve je isto samo njega nema
2014-04-15
Meni super kako se ljudi uzjebu oko madafakin Venezuele...ne bi da nam je iza kantuna odma, sjeverozapadno od Doboja.. alo, ej... tko zna eli ih je Kolumbo uopće otkrio, koji vam je kurac svima...
Last edited by jasambrend on 5/2/2019, 15:09; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Pa interesantno je, možeš bacit projekciju na DNRH, ili neki drugi makro ili mikro dio planeta koji se vodi isom logikom kao Venezuela... neš ti brige za nju, da je izbombardiraju sutra mirno bih spavao, samo eto, može poslužiti kao primjerjasambrend wrote:Meni super kako se ljudi uzjebu oko madafakin Venezuele...ne bi da nam je iza kantuna odma, sjeverozapadno od Dobrinje... alo, ej... tko zna eli ih je Kolumbo uopće otkrio, koji vam je kurac svima...
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Pa interesantno je, možeš bacit projekciju na DNRH, ili neki drugi makro ili mikro dio planeta koji se vodi isom logikom kao Venezuela... neš ti brige za nju, da je izbombardiraju sutra mirno bih spavao, samo eto, može poslužiti kao primjerjasambrend wrote:Meni super kako se ljudi uzjebu oko madafakin Venezuele...ne bi da nam je iza kantuna odma, sjeverozapadno od Doboja... alo, ej... tko zna eli ih je Kolumbo uopće otkrio, koji vam je kurac svima...
Nadam se za dobrobit građana Venezuele da neće nikad poći putem DNRH jer su onda tek najebali... dobro je njima, dobro još... muahahahaha...
Last edited by jasambrend on 5/2/2019, 15:10; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Ti seres po obicajumarcellus wrote:uglavnom gdje komunjara dođe na vlast tu svi ubrzo žive u bijedi, osim komunjare koji je do tada živio u bijedi a na vlasti se obogatio više od tite
Mi nismo zivjrli u bijedi
ZA VRIJEME TITA
Sad smo u većoj bijedi.
KINA NE ZIVI U BIJEDI.
tj Kinezi.
Itd.
A Kuba kpja je Americi u oku trn naravno.
Blokade bi unistile svaku drzavu, nebitno kpja je ekipa na vlasti.
I da,
Velis TITO SE NIJE OBOGATIO
MA daj
To je od jucer neka nova spika kod vas antikomunsta .
Nova bogme .najnovija .
Ma gdje su oni od nas, nisu čak ni ratovali zadnjih 150 godina...tek su ušli u fazu komunizma, gdje im je još 30-godišnja faza prilagodbe i hadezeajasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Pa interesantno je, možeš bacit projekciju na DNRH, ili neki drugi makro ili mikro dio planeta koji se vodi isom logikom kao Venezuela... neš ti brige za nju, da je izbombardiraju sutra mirno bih spavao, samo eto, može poslužiti kao primjerjasambrend wrote:Meni super kako se ljudi uzjebu oko madafakin Venezuele...ne bi da nam je iza kantuna odma, sjeverozapadno od Dobrinje... alo, ej... tko zna eli ih je Kolumbo uopće otkrio, koji vam je kurac svima...
Nadam se za dobrobit građana Venezuele da neće nikad poći putem DNRH jer su onda tek najebali... dobro je njima, dobro još... muahahahaha...
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ma gdje su oni od nas, nisu čak ni ratovali zadnjih 150 godina...tek su ušli u fazu komunizma, gdje im je još 30-godišnja faza prilagodbe i hadezeajasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Pa interesantno je, možeš bacit projekciju na DNRH, ili neki drugi makro ili mikro dio planeta koji se vodi isom logikom kao Venezuela... neš ti brige za nju, da je izbombardiraju sutra mirno bih spavao, samo eto, može poslužiti kao primjerjasambrend wrote:Meni super kako se ljudi uzjebu oko madafakin Venezuele...ne bi da nam je iza kantuna odma, sjeverozapadno od Dobrinje... alo, ej... tko zna eli ih je Kolumbo uopće otkrio, koji vam je kurac svima...
venecuelanski će hdz nastat raspadom chavista na komuniste i kriptokomuniste
Sora wrote:ž
ne kontaš ti kurca baba šta sam ja reko
ne nije se obogatio
100 luksuznih auta jedno 30 luksuznih rezidencija i privatno otočje, plus podzemni gradovi i galeb
troškovi održavanja svega toga i posluge sitnica, tipa budžet crne gore
ti bokcapismejker wrote:obicno su razlike u glavi,dakle shvacanju nekog sustava..ja vidim kontinuitet komjunistickog,općenito lopovskog i razbojnickog mentaliteta u glavama svih gradjana,neovisno o znakovlju,bojama i zastavama kojima se prekrivaju..n_razbojnik wrote:Egzakli Mi smo samo formalno izašli iz tog sustava, a u biti sve je ostalo isto...samo nafte nemamopismejker wrote:marcellus wrote:uglavnom gdje komunjara dođe na vlast tu svi ubrzo žive u bijedi, osim komunjare koji je do tada živio u bijedi a na vlasti se obogatio više od tite
U socijalizmu smo imsli KULT RADA
RADNIČKE HEROJE, REKORDERE I ONE KOJI SU RUŠILI NORME
I BILI BOLJI OD RUSKIH RUDARA ( Alija siritsnovic)
U dkoli dmo imali po ZAKONU O RADU KLJUČNU SINTAGMU ILI RECRNICU
PLACANJE PREMA RADU
A sad nekome padne na um RECI DA KAPITALIZAM POCINJE I ..BLA BLA
JEBOTE KPJE STE NEZNSLICE I BUDALE
maserke knjižimo vanbilančno
Ti si reci babi o ..kurcumarcellus wrote:Sora wrote:ž
ne kontaš ti kurca baba šta sam ja reko
ne nije se obogatio
100 luksuznih auta jedno 30 luksuznih rezidencija i privatno otočje, plus podzemni gradovi i galeb
troškovi održavanja svega toga i posluge sitnica, tipa budžet crne gore
I Tita ne spominji uludo
n_razbojnik wrote:Nemam pojma, neznam mu sina...ako je na tatu nek ga voda nosimarcellus wrote:usput bull znaš li da je sin od debelog tu pisao, "east river"...
kužio sam da je on pa sam ga volio podjebavat s temema o debelom uvijek je pizdio
east river je inače kafić u rijeci
https://www.facebook.com/eastriverrijeka/
Sora wrote:
PLACANJE PREMA RADU
Ne prema radu nego prema rezultatima rada, molit ću lijepo.
Guest- Guest
Svi smo isli badava u toplice i na lijecenje gdje je gid trebslomarcellus wrote:maserke knjižimo vanbilančno
ETO SADA U SLAVNOJ RVACKOJ LJUDI KREPIVSJU PRED VRATIMA HITNE
mene postaje strah ovog zdravstvenog kod nas
Vec se nekoliko mojih poznatih spakirali na groblje zbog NEDOVOLJNE ZDRAVTVENE ZAŠTITE
Sad mogu njih par nabrojiti kpji NISU IMSLI MJESTA U BOLNICI ILI DOSLI NA RED ..
JEBO VAS KSPITALIZAM U GLSVU GLUPU
KAPITALIZAM UBIJA
kafanu znam na donjoj vežicimarcellus wrote:n_razbojnik wrote:Nemam pojma, neznam mu sina...ako je na tatu nek ga voda nosimarcellus wrote:usput bull znaš li da je sin od debelog tu pisao, "east river"...
east river je inače kafić u rijeci
https://www.facebook.com/eastriverrijeka/
to njegovo?
2014-04-15
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» EU više ne priznaje Guaidóa kao predsjednika Venezuele
» ''Hrvatska na ljestvici konkurentnosti na dnu, u društvu Venezuele, Mongolije...''
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Washington otpisao Guaidoa
» ''Hrvatska na ljestvici konkurentnosti na dnu, u društvu Venezuele, Mongolije...''
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Washington otpisao Guaidoa
Page 20 of 23