Hrvatska priznala Guaidoa za predsjednika Venezuele
Page 2 of 23
Page 2 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: Hrvatska priznala Guaidoa za predsjednika Venezuele
nije nego iz EU.. danas su neke zemlje EUa priznale onoga iz opozicije.. Amerika je davno njega priznala, ali RH tada nije reagirala. Plenki je kontra Trumpa, on sluša Makrona i Junkeraepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:samo je došao faks u vladu RH sa napisanom izjavom , i odštampano Plenkovič(naravno on nije natipka nego neki briselski ćato) , i ovaj je to pustio u javnost.. nije niti čitaojastreb wrote:Živjela neovisna i samostalna Hrvatska.
jamerički, došlo iz Buzina. EU nema jedinstven stav.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Brisel i Buzin su tu jednoglasni...kolonije se nesto nećkaju ali svjetionik demokratije ljudskih prava i sloboda-bezalternativni adeze uvijek zna odabrati stranuepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:samo je došao faks u vladu RH sa napisanom izjavom , i odštampano Plenkovič(naravno on nije natipka nego neki briselski ćato) , i ovaj je to pustio u javnost.. nije niti čitaojastreb wrote:Živjela neovisna i samostalna Hrvatska.
2014-04-15
Yeap...samo pedercine i incestuozne pizde iz Brisela su nama vazni...lako šta bi i di bi Trumpova administracijaAssadNaPodmornici wrote:nije nego iz EU.. danas su neke zemlje EUa priznale onoga iz opozicije.. Amerika je davno njega priznala, ali RH tada nije reagirala. Plenki je kontra Trumpa, on sluša Makrona i Junkeraepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:samo je došao faks u vladu RH sa napisanom izjavom , i odštampano Plenkovič(naravno on nije natipka nego neki briselski ćato) , i ovaj je to pustio u javnost.. nije niti čitaojastreb wrote:Živjela neovisna i samostalna Hrvatska.
2014-04-15
Ja sam za Gvaida svakako...ali izvoli proliti malo komunisticke krvi i pustiti liberalnih suza za napredak svoje zemlje...kakve podrske izvana ni izbori
2014-04-15
debotoijusto wrote:MINISTARSTVO vanjskih poslova objavilo je priopćenje o stanju u Venezueli. Iz priopćenja je jasno da Hrvatska podupire Juana Guaidoa, predsjednika Nacionalne skupštine koji se proglasio privremenim predsjednikom.
dosadno priopcenje na poveznici
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-priznala-guaidoa-za-predsjednika-venezuele/2061489.aspx
marionetska država
Guest- Guest
Sad će opet biti kao sa Assadom, Maduro must go.
ma naravnoAssadNaPodmornici wrote:nije nego iz EU.. danas su neke zemlje EUa priznale onoga iz opozicije.. Amerika je davno njega priznala, ali RH tada nije reagirala. Plenki je kontra Trumpa, on sluša Makrona i Junkeraepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:samo je došao faks u vladu RH sa napisanom izjavom , i odštampano Plenkovič(naravno on nije natipka nego neki briselski ćato) , i ovaj je to pustio u javnost.. nije niti čitaojastreb wrote:Živjela neovisna i samostalna Hrvatska.
samo to epiju nikako uglavu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Da su priznali protivnika koji stoji npr kontra chaveza bunio bi se na nase...ali ovdje pohvala u svezi madura..lik je unistio i ono sto je chavez stvorio dobro jer jednostavno glupi kamiondzija...drugo hoce utrpat ruske rakete na tlo venecuele sto je jebeno iznerviralo trumpa koji radi na planu izvlacenja americkih trupa iz sirije pa i blizeg okruzja rusije...trece..maduro je zaposlio u predsjednistvo gotovo sve clanove obitelji valjda jedino macku nije i to mozda...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta kaže Srbija ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zanimljivo isti forumski likovi koji su proglašavali Assada diktatorom i podržavali američku intervenciju u Siriji, već ga bili otpisali , jednako i isto rade u venecueli....
njah
njah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
evo
zivi dokaz
posle se mi cudimo
zasto..zasto..
evo zasto
to je pragmaticna odluka
da se ja pitam, isto bih ucinio
da stitim coveka koji ne zeli izbore
moze samo oni izbori koji mene ne
cimaju.
zivi dokaz
posle se mi cudimo
zasto..zasto..
evo zasto
to je pragmaticna odluka
da se ja pitam, isto bih ucinio
da stitim coveka koji ne zeli izbore
moze samo oni izbori koji mene ne
cimaju.
Guest- Guest
Mene nemoj u to trpat , mene boli kurac....ja samo vidim da se Srbija uvalila do jaja , nesmiju jer su ruska kujica kontra Madura a mi priznali ovog drugog kao i većina EU i Amerikaepikur37 wrote:Zanimljivo isti forumski likovi koji su proglašavali Assada diktatorom i podržavali američku intervenciju u Siriji, već ga bili otpisali , jednako i isto rade u venecueli....
njah
Ha ha ha predivno
2014-04-11
da nece bit i madurova kletva,onoepikur37 wrote:Zanimljivo isti forumski likovi koji su proglašavali Assada diktatorom i podržavali američku intervenciju u Siriji, već ga bili otpisali , jednako i isto rade u venecueli....
njah
ko assadova
assad must go
It was always the women, and above all the young ones, who were the most bigotet adherents of the party, the swallowers of slogans, the amateur spies and nosers-out of unortodoxy.
Orwell 1984
2014-04-19
nece, Maduro zna da je proslostLeviathan2 wrote:da nece bit i madurova kletva,onoepikur37 wrote:Zanimljivo isti forumski likovi koji su proglašavali Assada diktatorom i podržavali američku intervenciju u Siriji, već ga bili otpisali , jednako i isto rade u venecueli....
njah
ko assadova
assad must go
samo to jos nije prizno drugima
2014-04-19
Nakon ovoga oštrog poteza republike Slučajne, valjda Maduro shvatio da je ovo konačan kraj
catabbath-
2015-08-22
Ne , ovdje mora , radi Srbije i Bihprckov wrote:a HR treba da se pravi da ne cuje nista od muzike a ne da istrcava I se trsi ko da je neki kurac globalno
Turska podržava Madura , Bakir na aparatima
2014-04-11
maduro je de facto uzurpator koji nije nikad dozvolio slobodne izbore, oni koje je održao su bili čista prevara u kojima oporba nije imala nikakve šanse iako nitko u zemlji zapravo ne podržava madura, osim nešto njegovih pretorijanaca.
usto, maduro je pretvorio venezuelu, koja je prije chavezove "revolucije" imala najveći standard u južnoj americi i koja je pedesetih imala veći bdp per capita od austrije ili japana, u zemlju u kojoj se umire od gladi, i to nema veze s amerikom i sankcijama jer su one bile uperene samo protiv chaveza odn. madura osobno i njihove klike, ne i protiv venezuele ili njenog izvoza nafte.
usto, maduro je pretvorio venezuelu, koja je prije chavezove "revolucije" imala najveći standard u južnoj americi i koja je pedesetih imala veći bdp per capita od austrije ili japana, u zemlju u kojoj se umire od gladi, i to nema veze s amerikom i sankcijama jer su one bile uperene samo protiv chaveza odn. madura osobno i njihove klike, ne i protiv venezuele ili njenog izvoza nafte.
catabbath wrote:Nakon ovoga oštrog poteza republike Slučajne, valjda Maduro shvatio da je ovo konačan kraj
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
to nije bitnocatabbath wrote:Nakon ovoga oštrog poteza republike Slučajne, valjda Maduro shvatio da je ovo konačan kraj
boli me racku
gledaj interese svog naroda u svoje
drzave. ko zeli da sacuva svoje interese ne mora da ispravlja magarcu q
Guest- Guest
dakle podrška smjeni diktatora i uspostavi demokracije
uvik kontra komunjara
uvik kontra komunjara
Similar topics
» EU više ne priznaje Guaidóa kao predsjednika Venezuele
» ''Hrvatska na ljestvici konkurentnosti na dnu, u društvu Venezuele, Mongolije...''
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Washington otpisao Guaidoa
» ''Hrvatska na ljestvici konkurentnosti na dnu, u društvu Venezuele, Mongolije...''
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Washington otpisao Guaidoa
Page 2 of 23