Deset evropskih zemalja priznalo Guaidoa
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Deset evropskih zemalja priznalo Guaidoa
Pa istina je da u RH IMA FASIZMAAssadNaPodmornici wrote:viidš da potvrđuješ sve sam što sam napisao o tebiRingo10 wrote:JA fakat ne znam gdje oni vide te komuniste. Ti ustašoidi su fakat prolupali.Sora wrote:Borba protiv komunsta je moguca u zaostaloj primitivnoj Americi
Ti bokca
Primitivniji su od Kube naravno
Pa nije im MAduro uništio endehaziju da ovoliko drkaju na američko nasilništvo nad jednom zemljom.
Chavisti sa komunizmom nemaju veze. Komunisti su jedino na Kubi.
Da su komunsiti u venecueli, kiton moj bi neki tamo plaćenički lik glumatao Presdjednika i pravio sve te pizdarije.
kako ti u svemu vidiš hrvate, ustaše, ndh, nacionaliste, fašiste, tako republikanci u svemu vide komuniste i boljševike. ... sa naglaskom da u venezueli i jesu na vlast neka vrsta mekših komunista a u RH i nema fašista pa sve jedno kod tebe 90%Hrvata=Ustaše , RH=NDH
kad su koga ulovili da je srusil spomenik psrtizanima i zrtvama fasizma
A onog dececa koji je ofarbo Tuđmana copili u roku odma
Doduse , i Tuđman je partizan bio
Ocito u ovom glsvama u RH PROPUH I ZBRKA
SAMO PAPA MOZE TO ŠTEDITI
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
On radi a ti ?vuksadinare wrote:ringo previse amaterski i ocito radis...
Odmaraš
Aj povuci vodu iza sebe
Znam odlično porive, razloge i korijene ekstremnog antikomunizma u Hrvata koji komunizam vide čak kad komunizma i nema.vuksadinare wrote:ringo previse amaterski i ocito radis...
Odlično se znamo i nemoj mi prodavat muda pod bubrege.
Znam odlično tu motivaciju kod Hrvata a znam odlično tu motivaciju kod Srba.
NAjmanje je tu bitan MAduro, ovaj, onaj ili kurac palac.
Sve je to uvjetovano ideološki a svoja kvazi-demokratska prodavanja muda za bubrege ostavite nekome drugome.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo je James BOND
A ja MATA HARI
A ja MATA HARI
ha?Sora wrote:Ringo je James BOND
A ja MATA HARI
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gle..radis amaterski i amen...i clint estwood je dalje antikomunsiticki nastrojen..koji su njegovi korijeni?...to se vidi kroz njegove filmove...Ringo10 wrote:Znam odlično porive, razloge i korijene ekstremnog antikomunizma u Hrvata koji komunizam vide čak kad komunizma i nema.vuksadinare wrote:ringo previse amaterski i ocito radis...
Sve je to uvjetovano ideološki a svoja kvazi-demokratska prodavanja muda za bubrege ostavite nekome drugome.
2015-09-08
a nije hrvat uzgredvuksadinare wrote:gle..radis amaterski i amen...i clint estwood je dalje antikomunsiticki nastrojen..koji su njegovi korijeni?...to se vidi kroz njegove filmove...Ringo10 wrote:Znam odlično porive, razloge i korijene ekstremnog antikomunizma u Hrvata koji komunizam vide čak kad komunizma i nema.vuksadinare wrote:ringo previse amaterski i ocito radis...
2015-09-08
da, tako nesto.Leviathan2 wrote:AssadNaPodmornici wrote:lipo sam napisao prije par godina šta će se desiti sa venezuelom, dok me ekipa pljuvala govorila da mi "na faksu ispralo mozak neoliberalnom ideologijom" a u stvarnosti se radi o znanju sa druge godine fakulteta.
kada je Maduro počeo ručno kontrolirati cijene, provoditi još žešću nacionalizaciju, 80% foruma ga je hvalilo, kako je super, "da će venezeula poraziti neoliberalni kapitalizam", zanimljivo Orah je bio napaljen na Venezuelu, čak su ekonomski program prepisali od njih, čak i hrpa zapadnjih medija..
a gle ovo
normalno, maduro je idiot i to nema veze s socijalizmom il necijem slicnim
nesposoban i tocka
ovaj gvajdo je cisto americki namjesnik, tipa plenki kao sto je briselski
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Otkud bih ja znao za njegove motive.vuksadinare wrote:gle..radis amaterski i amen...i clint estwood je dalje antikomunsiticki nastrojen..koji su njegovi korijeni?...to se vidi kroz njegove filmove...Ringo10 wrote:Znam odlično porive, razloge i korijene ekstremnog antikomunizma u Hrvata koji komunizam vide čak kad komunizma i nema.vuksadinare wrote:ringo previse amaterski i ocito radis...
Ja sam već rekao - samo dvojici Hrvata vjerujem u demokratske motive njihovog antikomunizma.
To su Budiša i Gotovac.
Sve ostalo je samo bijes zbog toga što su komunjare razjebale endehaziju i pobile nešto ustaša.
Kod Srba je to motivirano bijesiom zbog toga što su im komunjare razjebale Kraljevinu karađorđevića.
I onda bijes na sve što miriše na komunizam ili socijalizam iako ne mora da ima nikakve veze.
I to je sva filozofija. A ta sranja o demokraciji, antitotalitarizmu i sličnim kenjažama možete nabiti sebi u guzicu.
Inače što bi neki tamo Hrvatski tutlek bio toliko ostrašćeno protiv nekog tamo MAdura.
Znamo se odlično. Ma znam kako dišu svi u bivšoj SFRJ.
2015-09-24
ja ipak mislim da je to najvise ljutnje vezano uz raspad sfrj-ota i jos nekih stvari o kojima sam pisao..naravno da postoji jedan mali dio onih koje vjerojatno vuce neki motiv oko ndh-a...ali ne toliko...sve je vezano vecinom uz jugu....jer se danasnje generacije mahom sjecaju tog razdoblja i od tud ljutnja na komunizam ili simpatije o kom se radiloRingo10 wrote:Otkud bih ja znao za njegove motive.vuksadinare wrote:gle..radis amaterski i amen...i clint estwood je dalje antikomunsiticki nastrojen..koji su njegovi korijeni?...to se vidi kroz njegove filmove...Ringo10 wrote:Znam odlično porive, razloge i korijene ekstremnog antikomunizma u Hrvata koji komunizam vide čak kad komunizma i nema.vuksadinare wrote:ringo previse amaterski i ocito radis...
Ja sam već rekao - samo dvojici Hrvata vjerujem u demokratske motive njihovog antikomunizma.
To su Budiša i Gotovac.
Sve ostalo je samo bijes zbog toga što su komunjare razjebale endehaziju i pobile nešto ustaša.
Kod Srba je to motivirano bijesiom zbog toga što su im komunjare razjebale Kraljevinu karađorđevića.
I onda bijes na sve što miriše na komunizam ili socijalizam iako ne mora da ima nikakve veze.
I to je sva filozofija. A ta sranja o demokraciji, antitotalitarizmu i sličnim kenjažama možete nabiti sebi u guzicu.
Inače što bi neki tamo Hrvatski tutlek bio toliko ostrašćeno protiv nekog tamo MAdura.
2015-09-08
Juga!!!!vuksadinare wrote:ja ipak mislim da je to najvise ljutnje vezano uz raspad sfrj-ota i jos nekih stvari o kojima sam pisao..naravno da postoji jedan mali dio onih koje vjerojatno vuce neki motiv oko ndh-a...ali ne toliko...sve je vezano vecinom uz jugu....jer se danasnje generacije mahom sjecaju tog razdoblja i od tud ljutnja na komunizam ili simpatije o kom se radiloRingo10 wrote:Otkud bih ja znao za njegove motive.vuksadinare wrote:gle..radis amaterski i amen...i clint estwood je dalje antikomunsiticki nastrojen..koji su njegovi korijeni?...to se vidi kroz njegove filmove...Ringo10 wrote:Znam odlično porive, razloge i korijene ekstremnog antikomunizma u Hrvata koji komunizam vide čak kad komunizma i nema.vuksadinare wrote:ringo previse amaterski i ocito radis...
To su Budiša i Gotovac.
Da nije vas, ja bih već zaboravio da je i postojala.
2015-09-24
naravno srbi s eimaju najvise razloga ljutiti na komunizam zbog kraljevine..koja je trajala skoro pet puta duze nego ndh-a i bila priznata od svijeta tada...mada ne znam sto bi se imali ljutiti na komunizam kad su opet oni bili vecinom glavne baje i kusali dosta povlastica
2015-09-08
Nisu bili glavne baje i osim glavnog grada nisu imali nekih posebnih povlastica.vuksadinare wrote:naravno srbi s eimaju najvise razloga ljutiti na komunizam zbog kraljevine..koja je trajala skoro pet puta duze nego ndh-a i bila priznata od svijeta tada...mada ne znam sto bi se imali ljutiti na komunizam kad su opet oni bili vecinom glavne baje i kusali dosta povlastica
Izvršna vlast je bila podijeljena na bazi konsenzusa.
Sve drugo su bajke.
2015-09-24
De ti nemoj majketi o priviđanjima, ti u RH vidiš 8 milijuna ustašoida na 4 mklijuna stanovnika što je znak očite duhovne devastacije i indoktrinacijeRingo10 wrote:Znam odlično porive, razloge i korijene ekstremnog antikomunizma u Hrvata koji komunizam vide čak kad komunizma i nema.vuksadinare wrote:ringo previse amaterski i ocito radis...
Neki se težak smrad odjednom osjeti ...
Ah da, to je slavni TRE sa svojim novim mentalnim prdežom ...
2015-09-24
eto pogodilo te odmah u glavurdu usranu, jebote popij tabletice da ti bude bolje jer očito si u pilki materinoj sa svojim paranojama od ustašaRingo10 wrote:Neki se težak smrad odjednom osjeti ...
Zemlja koja ima naftu, a bori se s inflacijom, sigurno je u prijateljskim odnosima s Amerima.
Oni takve rado spašavaju. Tako su i Iračane spasili. Od nafte.
Guest- Guest
i ne samo iracane, i libijce :)Rabarbara wrote:Zemlja koja ima naftu, a bori se s inflacijom, sigurno je u prijateljskim odnosima s Amerima.
chavez je iz naftne industrije venezuele u 6 godina izvukao 62 milijarde dolara i podijelio svojima iz partije
dobio je 40 milijardi dolara od kineza i rusa i to je isto spičkao
od 130 bušotina ostalo im je 50
20 godina su samo izvlačili novac iz naftne kompanije, nisu kunu uložili u razvoj, istraživanje, obnovu postrojenja
danas ne crpe naftu praktički uopće
dobio je 40 milijardi dolara od kineza i rusa i to je isto spičkao
od 130 bušotina ostalo im je 50
20 godina su samo izvlačili novac iz naftne kompanije, nisu kunu uložili u razvoj, istraživanje, obnovu postrojenja
danas ne crpe naftu praktički uopće
Similar topics
» PRIŠTINA NAPRAVILA VELIKU GREŠKU Deset zemalja spremno da povuče priznanje Kosova, dali čvrste garancije Beogradu!
» priznalo
» Washington otpisao Guaidoa
» Hrvatska priznala Guaidoa za predsjednika Venezuele
» EU više ne priznaje Guaidóa kao predsjednika Venezuele
» priznalo
» Washington otpisao Guaidoa
» Hrvatska priznala Guaidoa za predsjednika Venezuele
» EU više ne priznaje Guaidóa kao predsjednika Venezuele
Page 3 of 4