"Kosovo istorijski deo Srbije kao što je Krim Rusije"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Kosovo istorijski deo Srbije kao što je Krim Rusije"
Ne znam za to prikazivanje Hrvata kao koljača, ali Holivud se inače uhvatio onih djetinjastih budalaština o superherojima ko pijan plota.RayMabus wrote:Malo o Hollywoodu
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/clanak/id/587630/zasto-nas-hollywood-mrzi-u-serijama-hrvate-prikazuju-kao-nasilnike-silovatelje-i-koljace-a-nasu-zemlju-kao-zabit-u-kojoj-se-muce-ljudi-krvnici-odrubljuju-glavenbsp
Ovo san ja snimija ima godinu dana i više i drago mi je da je bar sa zakašnjenjem netko u Hrvatskoj to primjetija i evo danas članak o tome
Monopol nikad nije dobar tako da malo tu Ameriku triba odjebat pa nek se nauče kulturi
Jebo ih više Marvel.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Odlična TV SerijaRayMabus wrote:Rusko turski rat
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Rusko-turski_rat_1768.-1774.
Upravo ovo vam je sinoć bilo na tv Katarina Velika
Krim postaje dio Rusije 1774 godine
Jučer je bila ova epizoda : Bitka kod Česme
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Chesma
Pomorska bitka u kojoj su Rusi zgazili osmansku mornaricu
Evo još jedna od 8 epizoda
https://www.youtube.com/watch?v=ePBnK-BnN_k
TV Serijali su im super. ALi ja najviše volim TV Seriju KUHINJA.
https://www.youtube.com/watch?v=I_HMF3Zis7o
Nešto izvanredno.
2015-09-24
Bome jest!RayMabus wrote:Katarina Velika, dobra
Kosovo je bilo diel srbske srednjovjekovne države, štoviše bilo je diel regije državne jezgre. No, turska osvajanja i selbe stanovništva mienjaju stanje. Kosovo ponovno ulazi u sastav Srbije 1912., dakle ne vlada Srbija Kosovom u zadnji dvjesto godina (tek se obnavlja tada), već unazad njekih stotinjak godinah.RayMabus wrote:Srbija Kosovo osvojila prije 200 godina a prije toga u povijesti nikad tamo nije bila.
Jebi ga, Dalmoš si, poznati ste po japajakanju. Nikad mi nije bilo jasno kako živite jedni s drugima.RayMabus wrote:Svaki put kad naletim na ego ja izvadim svoj
Moj je puno veći
Zato volim Midsommer, makar i reprize, te skandi noir.RayMabus wrote:Pa ugodno iznenađenje , bar meni kojemu je malo pun kufer holiwoodskih krimi serija na isti kalup na tv
A Lenjin otkinuo cijeli pojas od Harkova pa do rumunjske granice ukljucujuci Odesu.jastreb wrote:Hruščov otkinuo od Rusije.tre wrote:Krim je bio dio ukrajine koje je
2015-09-24
Bosna vekovima Hrvatska a sada i srbi hoće da je cepaju.
Kosovo srbiji, cijela Bosna Hrvatskoj!!
immortal-
2014-04-16
Ne dao ti Bog da ti cijelu Bosnu pripoje Hrvatskoj. To bi Kiflu sahranilo definitivno.mortal wrote:Bosna vekovima Hrvatska a sada i srbi hoće da je cepaju.
I Srbiji ne dao Bog da im kosovo pripoje. Oni to i ne zele nego samo prave politicke derneke.
2015-09-24
Ciela Bosna Hrvatskoj, Turad u Anadoliju, Vlašad u Svetosaviju.Ringo10 wrote:Ne dao ti Bog da ti cijelu Bosnu pripoje Hrvatskoj. To bi Kiflu sahranilo definitivno.mortal wrote:Bosna vekovima Hrvatska a sada i srbi hoće da je cepaju.
I Srbiji ne dao Bog da im kosovo pripoje. Oni to i ne zele nego samo prave politicke derneke.
nas bi i hercegovina sahranila kamo li ne cijela bosnaRingo10 wrote:Ne dao ti Bog da ti cijelu Bosnu pripoje Hrvatskoj. To bi Kiflu sahranilo definitivno.mortal wrote:Bosna vekovima Hrvatska a sada i srbi hoće da je cepaju.
Regoč wrote:Ciela Bosna Hrvatskoj, Turad u Anadoliju, Vlašad u Svetosaviju.Ringo10 wrote:Ne dao ti Bog da ti cijelu Bosnu pripoje Hrvatskoj. To bi Kiflu sahranilo definitivno.mortal wrote:Bosna vekovima Hrvatska a sada i srbi hoće da je cepaju.
immortal-
2014-04-16
"Istorijsko pravo" u međunarodnom pravu ne pije vode. To kao argument jednostavno ne postoji.
Zna to i Putin, naravno. Zanimljivo, pravo jačeg se u nekim situacijama uvažava.
Zna to i Putin, naravno. Zanimljivo, pravo jačeg se u nekim situacijama uvažava.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putinova ponuda zapadu:Ako priznate Krim kao dio Rusije onda Kosovo nije dio Srbije
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Plenkovic u Ukrajini : Krim je dio Ukrajine a ne Rusije
» RUSIJA NE HAJE ZA SRBIJU Putin: Dajte mi Krim, evo vam Kosovo
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Plenkovic u Ukrajini : Krim je dio Ukrajine a ne Rusije
» RUSIJA NE HAJE ZA SRBIJU Putin: Dajte mi Krim, evo vam Kosovo
Page 3 of 3