ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću!

Go down

IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću! Empty IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću!

Post by Serbinho-3 3/2/2019, 20:15

IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću! Imagejpeg

Pacoli je, kako saznajemo, bez pardona, i to na srpskom, Dačiću rekao: "Ako bude neki atentat, da znaš da smo mi Albanci."

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3199895/ivice-ako-neko-pokusa-da-te-ubije-da-znas-da-smo-mi-fajt-na-zasedanju-u-bukurestu-pacoli-bezobrazno-pretio-dacicu
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću! Empty Re: IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću!

Post by Regoč 3/2/2019, 20:31

IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću! 1f602 IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću! 1f602 IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću! 1f602 IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću! 1f602 IVICE, AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI: Fajt na zasedanju u Bukureštu, Pacoli bezobrazno pretio Dačiću! 1f602

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics