Pacoli: Žene iz Srbije grlile crnce; NVO: Da bude smenjen
Page 1 of 1
Pacoli: Žene iz Srbije grlile crnce; NVO: Da bude smenjen
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=23&nav_category=640&nav_id=1485527
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
Re: Pacoli: Žene iz Srbije grlile crnce; NVO: Da bude smenjen
Dacic ce ovo lepo da iskoristi da im skine priznanja i od ostalih Crnaca.
2014-08-25
pa nista nova...jos za juge su ovi poturali kurabe stranim diplomatima da ih obrade...a kolikoje samo terevenki na splavovima za njih priređeno...pa sam stoltenberg je priznao da ga je beograd 'nahranio i veselicu mu priređivali'.pa zato ovo sa crncima me ne bi iznenadilo...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Bolje po diplomatiji da se kurvaju, nego za pice na splavu.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:"Imali su oko 10 lepo obučenih žena i svaka od njih je odlazila do stola nekog crnca i govorila: ''Izvinite, kako ste?'', zagrlila ih i ostavila kovertu”, rekao je Pacoli.
Tko bi im odolilo?
crvenkasti-
2014-04-17
Cetvrta zdesna - moze!crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote:"Imali su oko 10 lepo obučenih žena i svaka od njih je odlazila do stola nekog crnca i govorila: ''Izvinite, kako ste?'', zagrlila ih i ostavila kovertu”, rekao je Pacoli.
Tko bi im odolilo?
Stanojko wrote:
Cetvrta zdesna - moze!
Jel bi ti priznao Kosovo da te ona zagrli i da ti kovertu?
crvenkasti-
2014-04-17
Odma`! Pa nisu crnci glupi. Kod rvata bi bila mrka kapa, njima bi poslali pizona...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:
Cetvrta zdesna - moze!
Jel bi ti priznao Kosovo da te ona zagrli i da ti kovertu?
Stanojko wrote:Cetvrta zdesna - moze!crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote:"Imali su oko 10 lepo obučenih žena i svaka od njih je odlazila do stola nekog crnca i govorila: ''Izvinite, kako ste?'', zagrlila ih i ostavila kovertu”, rekao je Pacoli.
Tko bi im odolilo?
Eh ..pa di baš najskuplju
Može i treća i četvrta pa i prva sa live strane
sve redomStanojko wrote:Cetvrta zdesna - moze!crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote:"Imali su oko 10 lepo obučenih žena i svaka od njih je odlazila do stola nekog crnca i govorila: ''Izvinite, kako ste?'', zagrlila ih i ostavila kovertu”, rekao je Pacoli.
Tko bi im odolilo?
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote:"Imali su oko 10 lepo obučenih žena i svaka od njih je odlazila do stola nekog crnca i govorila: ''Izvinite, kako ste?'', zagrlila ih i ostavila kovertu”, rekao je Pacoli.
Tko bi im odolilo?
Cijena?
catabbath-
2015-08-22
Cijena ...Tisucu dinara sat vremena ...mozes gurat di oces:))
Kako ide ono...zaboravio sam...Sve su zene kurve oprosti zeno i ti si ::))
Ova druga zdesna mi je cece iako je ne bi jebo i da me plati:))
Guest- Guest
onda probaj sedmu s lijeve strane, nekako ti bolje ide ulijevofrka wrote:Cijena ...Tisucu dinara sat vremena ...mozes gurat di oces:))
Davno sam prevazisao vrijeme drkanja...a plus toga sam jebeno izbirljiv::))
Guest- Guest
A sada malo bez zajebancije...zene koje se bave tim poslom (jebavanje za lovu) su po pravilu prirode unistene psiholoski do kraja.Ljudska bica koja vise slice na zombije pa mi nije jasno tko to moze jebati..valjda samo crnci kada se nadrogiraju ili sipci i 'rvati kad vise nema koza::))
Guest- Guest
a ti ostavio svoju ljeposavu, nije valjda da je naišla mlađa i ljepša od najljepše ovce u stadu koje čuvašfrka wrote:A sada malo bez zajebancije...zene koje se bave tim poslom (jebavanje za lovu) su po pravilu prirode unistene psiholoski do kraja.Ljudska bica koja vise slice na zombije pa mi nije jasno tko to moze jebati..valjda samo crnci kada se nadrogiraju ili sipci i 'rvati kad vise nema koza::))
pa tko je tu na stupu srama, jel ove dronfulje s kovertama 'Izvinite, kako ste?' ili Pacoli koji o tome javno priča?
Yehudim wrote:Stanojko wrote:Cetvrta zdesna - moze!crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote:"Imali su oko 10 lepo obučenih žena i svaka od njih je odlazila do stola nekog crnca i govorila: ''Izvinite, kako ste?'', zagrlila ih i ostavila kovertu”, rekao je Pacoli.
Tko bi im odolilo?
Eh ..pa di baš najskuplju
Može i treća i četvrta pa i prva sa live strane
sve redom..s lijeva ili zdesna nebitno,pa ponoviti random...sve s uprezgodne..
Guest- Guest
Similar topics
» TAMNA STRANA ŽIVOTA U KAMPU: Doktori pišaju u šatorima, inženjeri izbacuju žene da im bude komotnije
» Zastupnica u skupstini Srbije predlozila da Prvorodjeni bude dozivotni precednik:'Sto je smijesno'
» Srpski glumac pozelio da izmedju Hrvatske i Srbije bude berlinski zid a Bosnjaci su za njega - Srbi
» Novinarka 'Bujice' na party balu vampira u Mimari povodom dana drzavnosti Srbije napravila kaos..razbjesnila zenu Bude Loncara,izazvala zivcani slom kod Drage Jove Carlosa Adolfa Pilsela
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» Zastupnica u skupstini Srbije predlozila da Prvorodjeni bude dozivotni precednik:'Sto je smijesno'
» Srpski glumac pozelio da izmedju Hrvatske i Srbije bude berlinski zid a Bosnjaci su za njega - Srbi
» Novinarka 'Bujice' na party balu vampira u Mimari povodom dana drzavnosti Srbije napravila kaos..razbjesnila zenu Bude Loncara,izazvala zivcani slom kod Drage Jove Carlosa Adolfa Pilsela
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
Page 1 of 1