mala od pokojne sestre treba posao oduzim se novcanicom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
mala od pokojne sestre treba posao oduzim se novcanicom
Fotokopirač/fotokopiračica u Pododsjeku za poslove fotokopiranja Odsjeka za tiskarske poslove u Službi za poslove pružanja usluga Sektora za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga
https://zagreb.hr/fotokopirac-fotokopiracica-u-pododsjeku-za-poslove/58095?fbclid=IwAR0AhdEdEHfY76-reiCqVY13_fMUzPfPE2FrS1Z-K9s4cSQyTsdk0ZbgTZs
Opis poslova i podaci o plaći
Provjera znanja i sposobnosti
Poziv na testiranje i intervju
https://zagreb.hr/fotokopirac-fotokopiracica-u-pododsjeku-za-poslove/58095?fbclid=IwAR0AhdEdEHfY76-reiCqVY13_fMUzPfPE2FrS1Z-K9s4cSQyTsdk0ZbgTZs
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: mala od pokojne sestre treba posao oduzim se novcanicom
-Obavlja poslove fotokopiranja, te vodi evidencije o materijalu
-Radi na strojevima za rezanje, spiralni i topli uvez
-Vodi brigu o čistoći strojeva na kojima radi, otklanja manje zastoje, brine o redovnim servisima fotokopirnih strojeva, te obavlja i druge poslove
PODACI O PLAĆI:
Temeljem Kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u gradskim upravnim tijelima Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba 20/05, 25/09, 4/10, 9/10, 12/10, 17/10, 18/10, 2/11, 12/11, 18/11, 1/12, 10/12, 3/13 i 19/13) i Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika (Službeni glasnik Grada Zagreba 15/10 i 17/10) osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,15 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.602,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.
-Radi na strojevima za rezanje, spiralni i topli uvez
-Vodi brigu o čistoći strojeva na kojima radi, otklanja manje zastoje, brine o redovnim servisima fotokopirnih strojeva, te obavlja i druge poslove
PODACI O PLAĆI:
Temeljem Kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u gradskim upravnim tijelima Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba 20/05, 25/09, 4/10, 9/10, 12/10, 17/10, 18/10, 2/11, 12/11, 18/11, 1/12, 10/12, 3/13 i 19/13) i Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika (Službeni glasnik Grada Zagreba 15/10 i 17/10) osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,15 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.602,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovo taman stane na vizit kartu format B5...debotoijusto wrote:Fotokopirač/fotokopiračica u Pododsjeku za poslove fotokopiranja Odsjeka za tiskarske poslove u Službi za poslove pružanja usluga Sektora za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga
T.- Posts : 17557
2014-04-14
bas ste prava socijalisticka republika...cak i uspjesnija od Venecuele..
Guest- Guest
zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
na koji način se vrši odabir
immortal-
2014-04-16
ne možeš podići zid oko Zg-a jer kad se išlo u rat, ratovali su s juga, iz HB (i Slavonci, naravno) a većina domaćih sjedilaAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
tada je trebalo dići zid i reći- HVALA sami ćemo !!, ali niste
nećete ni sada !!!!!!!!!!!!
što se tiče samog ZG-a ... do njega rat nije ni došao, ali da su drugi htjeli mogli su se nagoditi, sjever bi pao kao od šale
treba sve uzeti u obzir
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
OK........je sise ti zaposlila konačno...........kad će plaća
jel ovo sarkazam? (u tom slučaju nisam siguran)mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
mi iz hdz-a
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Fotokopirač je potrjebno radno mjesto, misliš da Bill Gates sam fotokopira ili ima ljude za to? A ostalo je opis posla, da ne bi poslije bilo "nije mi u opisu radnoga mjesta".mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
Assad nije Zagrebčanin, ni rođenjem, ni življenjem.mortal wrote:ne možeš podići zid oko Zg-a jer kad se išlo u rat, ratovali su s juga, iz HB (i Slavonci, naravno) a većina domaćih sjedilaAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
tada je trebalo dići zid i reći- HVALA sami ćemo !!, ali niste
nećete ni sada !!!!!!!!!!!!
što se tiče samog ZG-a ... do njega rat nije ni došao, ali da su drugi htjeli mogli su se nagoditi, sjever bi pao kao od šale
treba sve uzeti u obzir
Regoč wrote:Fotokopirač je potrjebno radno mjesto, misliš da Bill Gates sam fotokopira ili ima ljude za to? A ostalo je opis posla, da ne bi poslije bilo "nije mi u opisu radnoga mjesta".mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
Mlatis gluposti kao i obicno...Kad vec spominjes Billa Gatesa,dok je radio,imao je svoju osobnu Asistenticu(sekretaricu) koja je sve takvo obavljala,pride sve vezao za njegove poslovne potrebe...rad u Oficce programima,tablice,sastanci,termini svasta nesto..
Ljestvicu nize su isto ekipa koja moze imati svoje osobne asistente,odnosno to su upper management,ispod toga,ekipa sama pisucka na komp a printa se na mreznom printeru,koji je smjesten u neku posebnu sobu..kopiranje ista stvar...sami svojim nogicama.jedino kod vas u Socijalistickoj Republici Hrvatkoj za svakog uhljeba se mora izmisliti radno mjesto..Bolje to radite danas nego Tito nekad..
Guest- Guest
Opet lupaš gluposti, valjda od previše učenje. Sve ti ovisi o broju zaposlenikah i organizaciji posla. Njekad jedan čovjek stigne sam kopirati što mu trjeba, njekad da zaduženoj osobi, on obavlja svoje osnovne poslove.pismejker wrote:Regoč wrote:Fotokopirač je potrjebno radno mjesto, misliš da Bill Gates sam fotokopira ili ima ljude za to? A ostalo je opis posla, da ne bi poslije bilo "nije mi u opisu radnoga mjesta".mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
Mlatis gluposti kao i obicno...Kad vec spominjes Billa Gatesa,dok je radio,imao je svoju osobnu Asistenticu(sekretaricu) koja je sve takvo obavljala,pride sve vezao za njegove poslovne potrebe...rad u Oficce programima,tablice,sastanci,termini svasta nesto..
Ljestvicu nize su isto ekipa koja moze imati svoje osobne asistente,odnosno to su upper management,ispod toga,ekipa sama pisucka na komp a printa se na mreznom printeru,koji je smjesten u neku posebnu sobu..kopiranje ista stvar...sami svojim nogicama.jedino kod vas u Socijalistickoj Republici Hrvatkoj za svakog uhljeba se mora izmisliti radno mjesto..Bolje to radite danas nego Tito nekad..
Radno misto kai stvoreno za nekog bosančerosa rođu iz HDZa sa lažnim diplomama
Regoč wrote:Fotokopirač je potrjebno radno mjesto, misliš da Bill Gates sam fotokopira ili ima ljude za to? A ostalo je opis posla, da ne bi poslije bilo "nije mi u opisu radnoga mjesta".mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
Bill Gates se informatizirao davnih dana, ameri opčenito odavno više nemaju lupača pečata i certificiranih preslikača.
catabbath-
2015-08-22
Fotokopirač je SSS. Realno, ne trjeba ti škola, ali u nas bi tražili.catabbath wrote:Radno misto kai stvoreno za nekog bosančerosa rođu iz HDZa sa lažnim diplomama
...i vjerodostojne priležnice i priležnici iz drugih stranaka.Svi oni moraju od nečega pristojno živjeti.epikur37 wrote:mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
mi iz hdz-a
vili40-
2015-08-02
Fotokopirke postoje, a postoje i pečati, samo su elektronički.catabbath wrote:Regoč wrote:Fotokopirač je potrjebno radno mjesto, misliš da Bill Gates sam fotokopira ili ima ljude za to? A ostalo je opis posla, da ne bi poslije bilo "nije mi u opisu radnoga mjesta".mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
Bill Gates se informatizirao davnih dana, ameri opčenito odavno više nemaju lupača pečata i certificiranih preslikača.
??? :-)Yehudim wrote:mortal wrote:mene samo zanima tko je taj koji izmišlja ta radna mjesta i tko su oni koji ih dobivajuAssadNaPodmornici wrote:zagrebačko dotepensko bosanska posla- zid oko zagreba pa da ne sišu cijelu RH sa stotinama tisuća takvih izmišljenih radnih mjesta koje plaća ostatak države
OK........je sise ti zaposlila konačno...........kad će plaća
jel i to jedna od tvojih briga ?? ili bi me malo kajlao
znaš onu.. dat će Bog i Peri gaće, samo ne zna kad će
radi se ....
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dobre vijesti.. zbog bojkota prisilnog cijepiva, doktori i sestre napustili jedno rodilište i ono privremeno obustavlja posao
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 1 of 2