''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdpovac-odgovorio-desnicarima-koji-poziraju-s-puskama-i-mi-s-ljevice-smo-naoruzani/973448.aspx
To Željko! Većina ljudi ne zna koliko si ti pozitivan čovjek. A ovo je upravo odgovor pozitive na negativno!
To Željko! Većina ljudi ne zna koliko si ti pozitivan čovjek. A ovo je upravo odgovor pozitive na negativno!
red wolf-
2016-02-10
Re: ''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
Kamo srece da se svi pobiju izmedju sebe. Jos da se politicari pridruze i eto boljih vremena za drzavu i postene gradjane.
omni-
2014-04-12
Re: ''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
Vi desni to slobodno učinite...To će biti spas za Hrvate...omni wrote:Kamo srece da se svi pobiju izmedju sebe. Jos da se politicari pridruze i eto boljih vremena za drzavu i postene gradjane.
red wolf-
2016-02-10
Samo se vi pokoljite, suvisni ste, od cetrdesetih proslog stoljeca.red wolf wrote:Vi desni to slobodno učinite...To će biti spas za Hrvate...omni wrote:Kamo srece da se svi pobiju izmedju sebe. Jos da se politicari pridruze i eto boljih vremena za drzavu i postene gradjane.
omni-
2014-04-12
A ne, vi desni to učinite...Nećeš mi vjerovati, to će biti viši cilj od spasenja hrvatskog naroda, to će biti u interesu cijele ljudske vrste...omni wrote:Samo se vi pokoljite, suvisni ste, od cetrdesetih proslog stoljeca.red wolf wrote:Vi desni to slobodno učinite...To će biti spas za Hrvate...omni wrote:Kamo srece da se svi pobiju izmedju sebe. Jos da se politicari pridruze i eto boljih vremena za drzavu i postene gradjane.
red wolf-
2016-02-10
Kad nestanete i jedni i drugi hrvatski narod ce da prodise punim plucima. Doduse uzet ce koji mjesec dok prestanete smrdjet po grmlju.red wolf wrote:A ne, vi desni to učinite...Nećeš mi vjerovati, to će biti viši cilj od spasenja hrvatskog naroda, to će biti u interesu cijele ljudske vrste...omni wrote:Samo se vi pokoljite, suvisni ste, od cetrdesetih proslog stoljeca.red wolf wrote:Vi desni to slobodno učinite...To će biti spas za Hrvate...omni wrote:Kamo srece da se svi pobiju izmedju sebe. Jos da se politicari pridruze i eto boljih vremena za drzavu i postene gradjane.
omni-
2014-04-12
A ne...Ovo će biti globalno...Vaš svijet je gotov...Usmrđen dovoljno...omni wrote:Kad nestanete i jedni i drugi hrvatski narod ce da prodise punim plucima. Doduse uzet ce koji mjesec dok prestanete smrdjet po grmlju.red wolf wrote:A ne, vi desni to učinite...Nećeš mi vjerovati, to će biti viši cilj od spasenja hrvatskog naroda, to će biti u interesu cijele ljudske vrste...omni wrote:Samo se vi pokoljite, suvisni ste, od cetrdesetih proslog stoljeca.red wolf wrote:Vi desni to slobodno učinite...To će biti spas za Hrvate...omni wrote:Kamo srece da se svi pobiju izmedju sebe. Jos da se politicari pridruze i eto boljih vremena za drzavu i postene gradjane.
red wolf-
2016-02-10
Naravno da ce biti najbolje globalno i najpozeljnije. Vrijeme vam je za smetljiste povjesti.red wolf wrote:A ne...Ovo će biti globalno...Vaš svijet je gotov...Usmrđen dovoljno...omni wrote:Kad nestanete i jedni i drugi hrvatski narod ce da prodise punim plucima. Doduse uzet ce koji mjesec dok prestanete smrdjet po grmlju.red wolf wrote:A ne, vi desni to učinite...Nećeš mi vjerovati, to će biti viši cilj od spasenja hrvatskog naroda, to će biti u interesu cijele ljudske vrste...omni wrote:Samo se vi pokoljite, suvisni ste, od cetrdesetih proslog stoljeca.red wolf wrote:
Vi desni to slobodno učinite...To će biti spas za Hrvate...
omni-
2014-04-12
Tako je...Nacionalizam u smeće...omni wrote:Naravno da ce biti najbolje globalno i najpozeljnije. Vrijeme vam je za smetljiste povjesti.red wolf wrote:A ne...Ovo će biti globalno...Vaš svijet je gotov...Usmrđen dovoljno...omni wrote:Kad nestanete i jedni i drugi hrvatski narod ce da prodise punim plucima. Doduse uzet ce koji mjesec dok prestanete smrdjet po grmlju.red wolf wrote:A ne, vi desni to učinite...Nećeš mi vjerovati, to će biti viši cilj od spasenja hrvatskog naroda, to će biti u interesu cijele ljudske vrste...omni wrote:
Samo se vi pokoljite, suvisni ste, od cetrdesetih proslog stoljeca.
red wolf-
2016-02-10
Samo se pokoljite ali nemojte se ranjavati pa opet poreznim obveznicima na grbacu. Krepajte spektakularno herojski, junacki i kurcevito. :Dred wolf wrote:Tako je...Nacionalizam u smeće...omni wrote:Naravno da ce biti najbolje globalno i najpozeljnije. Vrijeme vam je za smetljiste povjesti.red wolf wrote:A ne...Ovo će biti globalno...Vaš svijet je gotov...Usmrđen dovoljno...omni wrote:Kad nestanete i jedni i drugi hrvatski narod ce da prodise punim plucima. Doduse uzet ce koji mjesec dok prestanete smrdjet po grmlju.red wolf wrote:
A ne, vi desni to učinite...Nećeš mi vjerovati, to će biti viši cilj od spasenja hrvatskog naroda, to će biti u interesu cijele ljudske vrste...
omni-
2014-04-12
A ne prijatelju, novi svijet je pred nama...Nešto što nisi u stanju vidjeti...omni wrote:Samo se pokoljite ali nemojte ranjavanja pa opet poreznim obveznicima na grbacu. Krepajte spektakularno hetrojski, junacki i kurcevito. :Dred wolf wrote:Tako je...Nacionalizam u smeće...omni wrote:Naravno da ce biti najbolje globalno i najpozeljnije. Vrijeme vam je za smetljiste povjesti.red wolf wrote:A ne...Ovo će biti globalno...Vaš svijet je gotov...Usmrđen dovoljno...omni wrote:
Kad nestanete i jedni i drugi hrvatski narod ce da prodise punim plucima. Doduse uzet ce koji mjesec dok prestanete smrdjet po grmlju.
red wolf-
2016-02-10
Da, bez kojekakvih naoruzanih filozofa i laznih humanista na drzavnoj sisi, sjeme im se zatrlo.red wolf wrote:A ne prijatelju, novi svijet je pred nama...Nešto što nisi u stanju vidjeti...omni wrote:Samo se pokoljite ali nemojte ranjavanja pa opet poreznim obveznicima na grbacu. Krepajte spektakularno hetrojski, junacki i kurcevito. :Dred wolf wrote:Tako je...Nacionalizam u smeće...omni wrote:Naravno da ce biti najbolje globalno i najpozeljnije. Vrijeme vam je za smetljiste povjesti.red wolf wrote:
A ne...Ovo će biti globalno...Vaš svijet je gotov...Usmrđen dovoljno...
omni-
2014-04-12
A ne...Nisi dorastao tome...Tvoja svijest ti ne dopušta....omni wrote:Da, bez kojekakvih naoruzanih filozofa i laznih humanista na drzavnoj sisi, sjeme im se zatrlo.red wolf wrote:A ne prijatelju, novi svijet je pred nama...Nešto što nisi u stanju vidjeti...omni wrote:Samo se pokoljite ali nemojte ranjavanja pa opet poreznim obveznicima na grbacu. Krepajte spektakularno hetrojski, junacki i kurcevito. :Dred wolf wrote:Tako je...Nacionalizam u smeće...omni wrote:
Naravno da ce biti najbolje globalno i najpozeljnije. Vrijeme vam je za smetljiste povjesti.
red wolf-
2016-02-10
Da...da....red wolf wrote:A ne...Nisi dorastao tome...Tvoja svijest ti ne dopušta....omni wrote:Da, bez kojekakvih naoruzanih filozofa i laznih humanista na drzavnoj sisi, sjeme im se zatrlo.red wolf wrote:A ne prijatelju, novi svijet je pred nama...Nešto što nisi u stanju vidjeti...omni wrote:Samo se pokoljite ali nemojte ranjavanja pa opet poreznim obveznicima na grbacu. Krepajte spektakularno hetrojski, junacki i kurcevito. :Dred wolf wrote:
Tako je...Nacionalizam u smeće...
omni-
2014-04-12
Razumjet će kad dođe vrijeme...omni wrote:Da...da....red wolf wrote:A ne...Nisi dorastao tome...Tvoja svijest ti ne dopušta....omni wrote:Da, bez kojekakvih naoruzanih filozofa i laznih humanista na drzavnoj sisi, sjeme im se zatrlo.red wolf wrote:A ne prijatelju, novi svijet je pred nama...Nešto što nisi u stanju vidjeti...omni wrote:
Samo se pokoljite ali nemojte ranjavanja pa opet poreznim obveznicima na grbacu. Krepajte spektakularno hetrojski, junacki i kurcevito. :D
red wolf-
2016-02-10
Dosta ste pili ljudima krv na slamku i ugodno zivjeli na tudji racun podmecuci pamflete. Ljudi su ginuli za ovu drzavu da bi vi vec desetljecima srali i mljeli o cetrdesetim, Ustasama i Partizanima podpirivali i huskali da se ne primjeti sto radite. Jednoga dana ce se budale od glasaca morati opametiti a onda ce doc ta tvoja nova vremena. Krepajte stoko ideoloska.red wolf wrote:Razumjet će kad dođe vrijeme...omni wrote:Da...da....red wolf wrote:A ne...Nisi dorastao tome...Tvoja svijest ti ne dopušta....omni wrote:Da, bez kojekakvih naoruzanih filozofa i laznih humanista na drzavnoj sisi, sjeme im se zatrlo.red wolf wrote:
A ne prijatelju, novi svijet je pred nama...Nešto što nisi u stanju vidjeti...
omni-
2014-04-12
Kad ljudi shvate tvoje sranje koje im prodaješ, bit će im bolje...omni wrote:Dosta ste pili ljudima krv na slamku i ugodno zivjeli na tudji racun podmecuci pamflete. Ljudi su ginuli za ovu drzavu da bi vi vec desetljecima srali i mljeli o cetrdesetim, Ustasama i Partizanima podpirivali i huskali da se ne primjeti sto radite. Jednoga dana ce se budale od glasaca morati opametiti a onda ce doc ta tvoja nova vremena. Krepajte stoko ideoloska.red wolf wrote:Razumjet će kad dođe vrijeme...omni wrote:Da...da....red wolf wrote:A ne...Nisi dorastao tome...Tvoja svijest ti ne dopušta....omni wrote:
Da, bez kojekakvih naoruzanih filozofa i laznih humanista na drzavnoj sisi, sjeme im se zatrlo.
red wolf-
2016-02-10
povjest je pokazala da su jači luđaci sa puškama nego pičkice sa knjigama
Guest- Guest
smrad četnički
crvenkasti-
2014-04-17
Humor mu je nikakav, tako da zna bit da si u pravu...crvenkasti wrote:smrad četnički
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Katarina Peović dobila podršku slovenske Ljevice i potpredsjednika Europske ljevice P. Ferrera
» Mesić odgovorio onima koji traže ukidanje ureda bivšeg predsjednika
» DOSTA MU JE MLADIH Tko je bahati HDZ-ovac koji je bez pardona nokautirao mladića u Zagrebu
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
» Kotromanović oštro odgovorio HDZ-ovcu koji želi 'otkinit glavu jugoslavenskoj zmiji'
» Mesić odgovorio onima koji traže ukidanje ureda bivšeg predsjednika
» DOSTA MU JE MLADIH Tko je bahati HDZ-ovac koji je bez pardona nokautirao mladića u Zagrebu
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
» Kotromanović oštro odgovorio HDZ-ovcu koji želi 'otkinit glavu jugoslavenskoj zmiji'
Page 1 of 2