IGRAJ MOJA HRVATSKA!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: IGRAJ MOJA HRVATSKA!
Kao i da bi mu dale sve i da se ne pali.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Uh...kako bi ja jebo ove rukometasice podravke osim golmanice..onu cehinju istetoviranu na lijevom krilu pogotovo
nedjeljna ukrutba
to su djeca za tebe tovare stari
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jasambrend wrote:Ne patim za Jajcem...eli to znači da još nisam star?
Kaj si iz Jajca, viš koliko hercegbosanaca....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne patim za Jajcem...eli to znači da još nisam star?
tkz. HB i njeni saveznici tkz. republika sumska ne trebaju strahovati kad imaju ovakvu omladinu u HR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne patim za Jajcem...eli to znači da još nisam star?
Svi smo iz Jajca, bokte...
darth_vader-
2014-04-17
Krajišnici pjevaju kad im je najteže.mortal wrote:bravo Hrvatska nadišla si onaj ljudski obzir prema bližnjem
dok se pola Hr mladosti odselilo i seli pjevajmo umjesto uvođenja dana žalosti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ispod dva i pol nema sigurno.Tu je napisao da mu došla u posjetu u sloveniju neka rodica pa nije mogla kroz vrata i još dodao,e take su naše ženske.Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
vili40-
2015-08-02
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne patim za Jajcem...eli to znači da još nisam star?
Svi smo iz Jajca, bokte...
e baš ti je fora
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
Nije loše.
Blago siromašnim duhom, njima je Carastvo nebesko zajamčeno, a mi se moramo još izboriti za to.
Samo usput, imam tri domoljublja...Kad si "velik" onda s tim nemaš problema.
Malo je to, ne podcjenjuj me!epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
ovako po zalaganju 3 i po metra :)
Glasovanje za Mesića (2 mandata) nije domoljublje već bezumlje.Maggie19 wrote:ne razumijemo mi to kako se osjecaji transformiraju u nekoj dobi..narocito domoljubni :-@epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
I ti nisi ero ;-P
A haj ti to objasni Hrvatima.
zato si poceo patit za ImoCkim vec ;-Djasambrend wrote:Ne patim za Jajcem...eli to znači da još nisam star?
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
crijevna infekcija, da budemo slikoviti.Eroo wrote:Glasovanje za Mesića (2 mandata) nije domoljublje već bezumlje.Maggie19 wrote:ne razumijemo mi to kako se osjecaji transformiraju u nekoj dobi..narocito domoljubni :-@epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
I ti nisi ero ;-P
A haj ti to objasni Hrvatima.
;-@
2019-01-30
Maggie19 wrote:zato si poceo patit za ImoCkim vec ;-Djasambrend wrote:Ne patim za Jajcem...eli to znači da još nisam star?
Nope...
darth_vader-
2014-04-17
ajde, jos koju godinu, da uhvatis 50 ;-Pjasambrend wrote:Maggie19 wrote:zato si poceo patit za ImoCkim vec ;-Djasambrend wrote:Ne patim za Jajcem...eli to znači da još nisam star?
Nope...
2019-01-30
Desteljeće... ne laži ovaj napaćen narod...
darth_vader-
2014-04-17
Da, da, opet krades..desetljece :-D
Pa i ti si se hvalio da ulaziš kroz vrata pseće kućice bez saginjanja.vili40 wrote:ispod dva i pol nema sigurno.Tu je napisao da mu došla u posjetu u sloveniju neka rodica pa nije mogla kroz vrata i još dodao,e take su naše ženske.Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
dobro zamišljenodzango wrote:Cilj protesta je obaranje sa vlasti diktatora i najgoreg šljama koji je ikada vladao Srbijom. Kada se to završi, svaka opcija će zastupati svoj program i izaći na slobodne izbore. I oni koji su za EU, i mi.mortal wrote:šta ste za smjenu Vučića i koji su vaši politički ciljevidzango wrote:Juče je bilo najviše ljudi. Protest še širi po svim gradovima Srbije.debotoijusto wrote:pregrmili ste zamor materijala na sto igrala vlast i sad sve opcije otvorene a dolazi lijepo vrijeme
ne ići u EU i što još??
ali nije sigurno da će dobrim putem
oni nepoželjni koji štete većini se uvijek probiju do vrha
immortal-
2014-04-16
debotoijusto wrote:
dobar milivoj , mislio sam da mrtav
vidiš i tamo udba razara državu
kao kod nas
ali mi kada smo htjeli nismo bili složni, nismo uspjeli
ujedno zaribao glasnović
zvao zvao , a ništa od vike, samo galamio, izvikivao
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska moja, zauvijek!
» Haradinaj zaprijetio Vucicu:Ne igraj se sa Albancima
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Haradinaj zaprijetio Vucicu:Ne igraj se sa Albancima
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
Page 2 of 2