IGRAJ MOJA HRVATSKA!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
IGRAJ MOJA HRVATSKA!
IGRAJ MOJA HRVATSKA!
https://www.jutarnji.hr/specijal/zlatni-studio-2019/video-glazbena-vecer-za-pamcenje-poslusajte-posebnu-izvedbu-velikog-navijackog-hita-igraj-moja-hrvatska-himnu-reprezentacije-zapjevao-i-ciro/8338550/
VIDEO!
https://www.jutarnji.hr/specijal/zlatni-studio-2019/video-glazbena-vecer-za-pamcenje-poslusajte-posebnu-izvedbu-velikog-navijackog-hita-igraj-moja-hrvatska-himnu-reprezentacije-zapjevao-i-ciro/8338550/
VIDEO!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: IGRAJ MOJA HRVATSKA!
Koliko si visok, ero? :-)
Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
ovako po zalaganju 3 i po metra :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bravo Hrvatska nadišla si onaj ljudski obzir prema bližnjem
dok se pola Hr mladosti odselilo i seli pjevajmo umjesto uvođenja dana žalosti
dok se pola Hr mladosti odselilo i seli pjevajmo umjesto uvođenja dana žalosti
2014-04-16
ne razumijemo mi to kako se osjecaji transformiraju u nekoj dobi..narocito domoljubni :-@epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
I ti nisi ero ;-P
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Maggie19 wrote:ne razumijemo mi to kako se osjecaji transformiraju u nekoj dobi..narocito domoljubni :-@epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
I ti nisi ero ;-P
sve stoji.....nisam očekivao ni da ću život gledati ovako kao sad a tek mi je 40...vreemnom iskustvo i patina daju sve više
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tocno..to sam rekla iz osobnog iskustva, a vidim da se razumijemoepikur37 wrote:Maggie19 wrote:ne razumijemo mi to kako se osjecaji transformiraju u nekoj dobi..narocito domoljubni :-@epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Koliko si visok, ero? :-)
I ti nisi ero ;-P
sve stoji.....nisam očekivao ni da ću život gledati ovako kao sad a tek mi je 40...vreemnom iskustvo i patina daju sve više
;-)
S godinama ljudi vise sanjaju djetinjstvo, pate za porijeklom..
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ne patim za Jajcem...eli to znači da još nisam star?
darth_vader-
2014-04-17
ej stiv kako napreduju prosvjedi ? zasto se bodrite glazbom 80-ih ? gdje su vam mladi ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mlade boli kurac mada su juče organizovano došli studenti sa 2 fakulteta. Počelo je.debotoijusto wrote:ej stiv kako napreduju prosvjedi ? zasto se bodrite glazbom 80-ih ? gdje su vam mladi ?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pregrmili ste zamor materijala na sto igrala vlast i sad sve opcije otvorene a dolazi lijepo vrijeme
2014-04-12
Uh...kako bi ja jebo ove rukometasice podravke osim golmanice..onu cehinju istetoviranu na lijevom krilu pogotovo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Juče je bilo najviše ljudi. Protest še širi po svim gradovima Srbije.debotoijusto wrote:pregrmili ste zamor materijala na sto igrala vlast i sad sve opcije otvorene a dolazi lijepo vrijeme
2014-04-19
vuksadinare wrote:Uh...kako bi ja jebo ove rukometasice podravke osim golmanice..onu cehinju istetoviranu na lijevom krilu pogotovo
nedjeljna ukrutba
to su djeca za tebe tovare stari
2014-04-12
šta ste za smjenu Vučića i koji su vaši politički ciljevidzango wrote:Juče je bilo najviše ljudi. Protest še širi po svim gradovima Srbije.debotoijusto wrote:pregrmili ste zamor materijala na sto igrala vlast i sad sve opcije otvorene a dolazi lijepo vrijeme
ne ići u EU i što još??
immortal-
2014-04-16
Cilj protesta je obaranje sa vlasti diktatora i najgoreg šljama koji je ikada vladao Srbijom. Kada se to završi, svaka opcija će zastupati svoj program i izaći na slobodne izbore. I oni koji su za EU, i mi.mortal wrote:šta ste za smjenu Vučića i koji su vaši politički ciljevidzango wrote:Juče je bilo najviše ljudi. Protest še širi po svim gradovima Srbije.debotoijusto wrote:pregrmili ste zamor materijala na sto igrala vlast i sad sve opcije otvorene a dolazi lijepo vrijeme
ne ići u EU i što još??
2014-04-19
Kao i da bi mu dale sve i da se ne pali.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Uh...kako bi ja jebo ove rukometasice podravke osim golmanice..onu cehinju istetoviranu na lijevom krilu pogotovo
nedjeljna ukrutba
to su djeca za tebe tovare stari
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska moja, zauvijek!
» Haradinaj zaprijetio Vucicu:Ne igraj se sa Albancima
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Haradinaj zaprijetio Vucicu:Ne igraj se sa Albancima
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
Page 1 of 2