''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
tre wrote:Trebala ili ne u virtuali je nebitno, problem je što takvo smeće ispliva u kriznim situacijama i onda dobiješ gestapo i sličan ljudski otpad koji je u stanju svašta napraviti da dođe do cilja. Takvi likovi su mučitelji po zatvorima, utjerivači dugova, mafija.....prisutni su u svim "poslovima" gdje je asocijalno ponašanje vrlo poželjno i gdje nema svako želudac za to.Triny wrote:Ezek je benignan.tre wrote:Što god da je neko tvrdio pored ezeka svi dobiju poriv da te brane, jednostavno nam je priroda takva jer ovo što ezek predstavlja je debela retardacija i tu stričeki sa bijelom košuljom i dugim rukavima imaju itekako puno posla.Triny wrote:Šta ti nisi onomad tvrdio suprotno?T. wrote:
Pored svega ostaloga, politički si nekorektan...41
Triny je žena, nije ljud...
Obrana mi ne treba.
dobro dobro ti si to već odradio u ratu.
Guest- Guest
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
tre wrote:Što god da je neko tvrdio pored ezeka svi dobiju poriv da te brane, jednostavno nam je priroda takva jer ovo što ezek predstavlja je debela retardacija i tu stričeki sa bijelom košuljom i dugim rukavima imaju itekako puno posla.Triny wrote:Šta ti nisi onomad tvrdio suprotno?T. wrote:Pored svega ostaloga, politički si nekorektan...red wolf wrote:Slobodno, ljudsko govno...Triny wrote:
Samo da znaš, podsjetim te na ovo kad to budeš drugima osporavao.
A desit će se ubrzo,
Triny je žena, nije ljud...
puši kurac debilu. Triny je domina njoj muškarci služe kao otirač za noge. da tebe dohvati oderala bi ti kožu a glavu bi ti začavlala iznad kamina kao trofej.
Guest- Guest
Budaletino uzmi ljekiće i svađaj se sa svojom mamom idiote. Tako razgovaraj u svojoj kući pička ti materina imbecilna a za one uvrede budi siguran da ćeš dobiti po pički kad budeš izvirio iz mišije rupe u kojoj živiš
Ma jok! Sirotinja je kriva koja radi u tim tvornicama i ona koja koristi proizvode tih tvornca. Bogataš je samo uložio kapital u izgradnju tvornica, sirotinja je ta koja je kriva za zagađivanje.Gnječ wrote:Triny wrote:Ti bogataši...treba im porezima sve uzeti, pa da svi budemo jednako siromašni.
a jebote, bogataši su krivi za globalno zagađenje mislim da bi bio red i da bogataši poberu škovace koje su njihove tvornice proizvele. logika bogataša: profit naš a problemi i škovace neka riješava sirotinja.
Pokusavam zamisliti svijet bez tih veliki mastodonata prodkucije i slicno..ono,sve kao nekada,sitni obrt i proizvodnja,u svakom domu,jedna firma..
Ajmo malo u bek tu d Fjučer..
Guest- Guest
Bio bi to dobar svijet.Bez struje, kompjutera,telefona,automobila,aviona...pismejker wrote:Pokusavam zamisliti svijet bez tih veliki mastodonata prodkucije i slicno..ono,sve kao nekada,sitni obrt i proizvodnja,u svakom domu,jedna firma..
danni1 wrote:Bio bi to dobar svijet.Bez struje, kompjutera,telefona,automobila,aviona...pismejker wrote:Pokusavam zamisliti svijet bez tih veliki mastodonata prodkucije i slicno..ono,sve kao nekada,sitni obrt i proizvodnja,u svakom domu,jedna firma..
Tja..kao klinac sjecam se...zima,hladnovece pada snijeg,ja sa starom u kujni..stara nes radila pitu ili kolac,ja na kaucu,a u peci pucketa vatra,stari u šah klubu..niti interneta niti kompa,na teveju jos nema programa nekog,ali ja sretan i zadovoljan..
danas imam sve a nekako se covjek prazno osjeca...
Guest- Guest
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:https://novac.jutarnji.hr/aktualno/govor-koji-su-pogledale-stotine-tisuca-ljudi-povjesnicar-se-u-davosu-obrusio-na-bogatase/8334746/
Toliko je još malo potrebno da se ovaj svijet promijeni...Kapitalizam je na izdisaju...
Točno.pismejker wrote:danni1 wrote:Bio bi to dobar svijet.Bez struje, kompjutera,telefona,automobila,aviona...pismejker wrote:Pokusavam zamisliti svijet bez tih veliki mastodonata prodkucije i slicno..ono,sve kao nekada,sitni obrt i proizvodnja,u svakom domu,jedna firma..
Tja..kao klinac sjecam se...zima,hladnovece pada snijeg,ja sa starom u kujni..stara nes radila pitu ili kolac,ja na kaucu,a u peci pucketa vatra,stari u šah klubu..niti interneta niti kompa,na teveju jos nema programa nekog,ali ja sretan i zadovoljan..
Nekima još ne ide u glavu da nije uspjeh i sreća imati. Radi se tu o nečem drugom.
Teško je bez mame i tate.danni1 wrote:Točno.pismejker wrote:danni1 wrote:Bio bi to dobar svijet.Bez struje, kompjutera,telefona,automobila,aviona...pismejker wrote:Pokusavam zamisliti svijet bez tih veliki mastodonata prodkucije i slicno..ono,sve kao nekada,sitni obrt i proizvodnja,u svakom domu,jedna firma..
Nekima još ne ide u glavu da nije uspjeh i sreća imati. Radi se tu o nečem drugom.
Trinity-
2014-04-17
NSDK...mortal wrote:o čem ti se.eš ...T. wrote:Tako se obraćati dami? Nije te nimalo stid?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
bogatasi su motor opstanka...
Guest- Guest
socijalizam je jedini system kojem su potrebni bogatasi da ostvare svoj model (oporezovat bogate)
kapitalizmu bogatasi nisu potrebni, niti se kapitalizam oslanja na bogatase da bi bio funkcionan, oni su samo nus product
kapitalizmu bogatasi nisu potrebni, niti se kapitalizam oslanja na bogatase da bi bio funkcionan, oni su samo nus product
2014-04-19
još par sati i ezki se vraća pod nadzor.. pa ga nema do iduće subote
Normalno da bogataši moraju plaćat porez ko i svi ostali
....no trik je u dijelu rečenice koji glasi : ko i svi ostali
Ako neće oni nebi tribali ni ostali
Dakle plaćajte porez ko i svi ostali
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta meni puca kurac šta ti imaš pet puta više love nego ja , plaćaj porez isto ko i ja i točka
Ja ću plaćat željeznice , bolnice , državnu službu , vojsku i policiju a ti ćeš ladit muda
A nećeš
Ja ću plaćat željeznice , bolnice , državnu službu , vojsku i policiju a ti ćeš ladit muda
A nećeš
2014-04-11
kao svi ostali ali ne veći. Ako ih hoćeš oplest sa 70% poreza onda moraš i sve druge oporezovat po istoj stopi.RayMabus wrote:Normalno da bogataši moraju plaćat porez ko i svi ostali
Kao svi ostali.danni1 wrote:kao svi ostali ali ne veći. Ako ih hoćeš oplest sa 70% poreza onda moraš i sve druge oporezovat po istoj stopi.RayMabus wrote:Normalno da bogataši moraju plaćat porez ko i svi ostali
Ispada oni neće plaćat porez a srednji sloj će plaćat financiranje države.
A šta ti onda radiš u državi ?
Živiš na mojoj grbači jeli ?
2014-04-11
možda u Americipismejker wrote:bogatasi su motor opstanka...
ovi naši se obogatili od krađe
tko zna .. moguće da ni tamo nije drugačije
immortal-
2014-04-16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Francisco Franco - stotine tisuća ljudi žale za njim
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
Page 8 of 16