A obećao joj je vilu i svašta nešto...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: A obećao joj je vilu i svašta nešto...
a osim toga samo sam konstatirao da su bile zgodne...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
To su djecje bedastoce...Ovo i govori da te nitko nikad nije izlomio do granice kad te prvo izlomi fizicki,a onda ponavljajuci to isto vise puta i tvoj "hrabri" duh..kaya wrote:pa je, evo ja pisem iz pakistana. Tko bi odolio.pismejker wrote:nisi skuzio..99.99% bi postupilo tak oda bi sjedile u strahu nakon preventivnog popičkanja i nish ne poduzimalo..ukljucujem tu i Kayu...marcellus wrote:pismejker wrote:
99.99% od zapadnih cura bi tako postuzpilo..kakav vrazji noz...
bi kurac, trebaš bit specijalac pa otić u pakistan tipu kojeg znaš samo preko interneta i koji se kune majkom da je pravnik i ima pet kuća
i to bez ikakvog backupa, frendice, nečeg
A i sjedim u strahu inace kada mi se netko priprijeti ili me nervira.
Taka sam.
Uglavno msu takve zene na zapadu,odnosno u "civilizaciji",pocev od odgoja roditelja koji im usadjuju misao da su nedodirljive nepovrijedive,mamine princeze i da je sve sto treba da nazovu police phone,kad ih netko krivo pogleda..
SVE se to mjenja kad dojdes u neku fukojebinu,gdje je zakon nepoznanica,a okolina divljastvo..TEK ONDA mozes skuziti stvari o kojima pricam...
dodajmo tome i odrastanje uz raznorazne meksicke i turske sapunice i Cosmopolitan,subotnje kavice s jos 3-4 mamine princeze,jasno je da u prosjeku,takve cure,se vrlo jako mogu dati izmanipulirati u virtuali..
Ti mozda ne mozes vise,ali,kako rekog,da se nekom slucajnoscu nadjes u takvoj situaciji,ne bi se sjetila nozekare od 30 cm,nakon par tretmana markantnih tamnoputih kavalira...
Guest- Guest
nego..jel zna tko gdji su Weber i Noorka..?Oni svako malo u paru nestanu...možda ljubav bi...!!!
Guest- Guest
a ti sve pratiš?pismejker wrote:nego..jel zna tko gdji su Weber i Noorka..?Oni svako malo u paru nestanu...možda ljubav bi...!!!
immortal-
2014-04-16
Ma jok,nego nekako prazno...mortal wrote:a ti sve pratiš?pismejker wrote:nego..jel zna tko gdji su Weber i Noorka..?Oni svako malo u paru nestanu...možda ljubav bi...!!!
Guest- Guest
a kruva ti, odma 5 zena, a onda dojde brooooojna familija u goste i nemos ih oteratMaggie19 wrote:hahaha, cega se ti bojis...:-DLeviathan2 wrote:ja sam bio u afganistanu 5 dana, gradic blizu tadzikistanske granice, kad sam dosao pitaju me policajci, rusija velim, neamerika, ne, rusija horoso amerika kjafirimarcellus wrote:pismejker wrote:
bi kurac, trebaš bit specijalac pa otić u pakistan tipu kojeg znaš samo preko interneta i koji se kune majkom da je pravnik i ima pet kuća
velim ja da sam iz hrvatske, neznaju gdje to, jugoslavija, aaaaa tito, guud gudd , reko jebote ovi su u zaostatku, necu im reci da je tito umro odavno
dobio ponudu da ozenim 5 cura i da ih vodim sa sobom, gratis
jbte, pa da mi familije dojdu u goste, mos mislit
inace mi se smijemo od toga, al sirotinja ziva, bio sam kod jedne krscanske familije koja me pozvala u goste, zive u nekom iglou od kamenja, spavaju na slami, kuhaju u nekom kotlu na otvorenoj vatri, imaju dva mala otvora koja nisu dovoljna da propuste svjetlo i rupu na vrhu koja im dojde ko dimnjak, bjeda doslovno, i to ona najveca, ostavio sam im 200 dolara, vele da im je to dosta za 6 mjeseci za njihove potrebe, a ne mogu nikud pobjeci, ako krenu prema rusiji, boje se tadzikistanaca, ako krenu na drugu stranu boje se talibana
jadni ljudi, meni to tuzno...narocito tesko zenama..zamisli, cak 5 ti ponudjeno, i to gratis ;-SLeviathan2 wrote:a kruva ti, odma 5 zena, a onda dojde brooooojna familija u goste i nemos ih oteratMaggie19 wrote:hahaha, cega se ti bojis...:-DLeviathan2 wrote:ja sam bio u afganistanu 5 dana, gradic blizu tadzikistanske granice, kad sam dosao pitaju me policajci, rusija velim, neamerika, ne, rusija horoso amerika kjafirimarcellus wrote:pismejker wrote:
velim ja da sam iz hrvatske, neznaju gdje to, jugoslavija, aaaaa tito, guud gudd , reko jebote ovi su u zaostatku, necu im reci da je tito umro odavno
inace mi se smijemo od toga, al sirotinja ziva, bio sam kod jedne krscanske familije koja me pozvala u goste, zive u nekom iglou od kamenja, spavaju na slami, kuhaju u nekom kotlu na otvorenoj vatri, imaju dva mala otvora koja nisu dovoljna da propuste svjetlo i rupu na vrhu koja im dojde ko dimnjak, bjeda doslovno, i to ona najveca, ostavio sam im 200 dolara, vele da im je to dosta za 6 mjeseci za njihove potrebe, a ne mogu nikud pobjeci, ako krenu prema rusiji, boje se tadzikistanaca, ako krenu na drugu stranu boje se talibana
;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ja se sećam sa četa neke Maje iz Sarajeva. Bila je vaša. Baš smo se lepo zezalipismejker wrote:eeee,kad se sjetim 2008...doso ja na Forum,ali prije toga pohodio CHAT...sjecam se jedna CRVENA 25...a jes komad bila,muz neki glupson armijski,nikad kod kuce...cura sirota usamljena bila..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ah, kriza srednjih godina..marc, dzani..;-P
Tada nisam bio srednjih godina...Maggie19 wrote:Ah, kriza srednjih godina..marc, dzani..;-P
2014-04-19
ali si sad, pa se nostalgicno prisjecas ugodjaja iz tog doba;-Pdzango wrote:Tada nisam bio srednjih godina...Maggie19 wrote:Ah, kriza srednjih godina..marc, dzani..;-P
Ja se ne sjecam s kim sam jucer pricala B-)
2019-01-30
Interesantno da se nisam setio dok ovde nisu pomenuli. Skroz sam zaboravio na čet.Maggie19 wrote:ali si sad, pa se nostalgicno prisjecas ugodjaja iz tog doba;-Pdzango wrote:Tada nisam bio srednjih godina...Maggie19 wrote:Ah, kriza srednjih godina..marc, dzani..;-P
Ti si mlađa. I
2014-04-19
i ja..davno je to bilo...iskon, net...sad izgleda smijesno iz ove perspektive ;-)dzango wrote:Interesantno da se nisam setio dok ovde nisu pomenuli. Skroz sam zaboravio na čet.Maggie19 wrote:ali si sad, pa se nostalgicno prisjecas ugodjaja iz tog doba;-Pdzango wrote:Tada nisam bio srednjih godina...Maggie19 wrote:Ah, kriza srednjih godina..marc, dzani..;-P
2019-01-30
ma i nije bas gratis, em bi se izbavile iz bjede em bi kao dobri zet morao pomagat familije,Maggie19 wrote:jadni ljudi, meni to tuzno...narocito tesko zenama..zamisli, cak 5 ti ponudjeno, i to gratis ;-SLeviathan2 wrote:a kruva ti, odma 5 zena, a onda dojde brooooojna familija u goste i nemos ih oteratMaggie19 wrote:hahaha, cega se ti bojis...:-DLeviathan2 wrote:ja sam bio u afganistanu 5 dana, gradic blizu tadzikistanske granice, kad sam dosao pitaju me policajci, rusija velim, neamerika, ne, rusija horoso amerika kjafirimarcellus wrote:
;-D
to je 5 familija ebate
a da jest tuzno, jest, ja sam jako osjetljiv na bijedu, da sam kako mogao ih prosvercat bi ih prosvercao, barem do rusije
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
Page 4 of 4