Zaev prenio europske i građanske ideje iz Makedonije u BiH
Page 1 of 1
Zaev prenio europske i građanske ideje iz Makedonije u BiH
“Predsjednik Parlamenta u Makedoniji je Albanac. Šta fali Makedoniji? Ako je dobar da radi za svaki narod, ne interesuje me je li Makedonac, Albanac, Bošnjak, Srbin ili Rom”
“Bošnjak mora voditi računa o Srbinu ili obratno, kao i Hrvat za Srbina ili Srbin za Bošnjaka. Svi su rođeni u Bosni i Hercegovini. Niko nema drugu otadžbinu. To im je otadžbina“, rekao je sinoć na N1 televiziji Makedonski premijer Zoran Zaev, ističući kako je ponosan na to što su u Makedoniji na izborima građani makedonske nacionalnosti glasaju za Albance i obratno.
Zagovaranje otvaranja granica između država u ovom dijelu Evropskog kontinenta za makedonskog premijera znači lakši protok ljudi, roba, usluga i kapitala.
Komentarisao je i mišljenje da bi građanska Bosna i Hercegovina bila unitarna država kojom će vladati Bošnjacii:
“Ma vladat će građani. Predsjednik Parlamenta u Makedoniji je Albanac. Šta fali Makedoniji? Ako je dobar da radi za svaki narod, ne interesuje me je li Makedonac, Albanac, Bošnjak, Srbin ili Rom. Neka bude dobar, neka bude čovjek, neka bude dobar svima. Zašto se boje unitarnosti? Pa svi želimo dati suverenitet Evropskoj uniji. To činimo zbog bolje budućnosti naše zemlje“.
Na opasku da u Bosni i Hercegovini ne izostaje isključiva politička retorika, čelnik makedonske Vlade i Socijaldemokratskog saveza je poručio: “To je politika 19. stoljeća. Mi živimo u 21. stoljeću.”
Kompletan intervju dostupan na web sajtu N1 Televizije.
https://freshpress.info/politika/zaev-ocitao-bukvicu-dodiku-i-covicu-bosnjaci-srbi-i-hrvati-namaju-drugu-otadzbinu-osim-bih/?fbclid=IwAR2cYp4hYwvLtpcsSb98RWMw394j-NAKhLrENvqJ8e-yI0p1Oz0M5yJ6vdM
..................
Hehe, lutka lepa.....
sae bukurje, ko janje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Zaev prenio europske i građanske ideje iz Makedonije u BiH
Tako je. Samo ''Europska država'' mora biti cilj za jedan novi svjetski poredak...epikur37 wrote: Zašto se boje unitarnosti? Pa svi želimo dati suverenitet Evropskoj uniji. To činimo zbog bolje budućnosti naše zemlje“.
red wolf-
2016-02-10
Neznam šta očekuješ od nekoga tko je socijaldemokrat da izjavi ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Socijaldemokrati i socijalisti gledaju naprijed...Samo ujedinjeno čovječanstvo ima budućnost...Nacionalizam je najkraći put za krah ljudskog društva...RayMabus wrote:Neznam šta očekuješ od nekoga tko je socijaldemokrat da izjavi ?
Last edited by red wolf on 31/1/2019, 22:11; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Fora je ta Makedonija, zalegli su pa dok traje traje...
2015-08-06
A dobro , ovo općenito i ok samo šta ovo preglasavanje Hrvata i samo njih po treći put nema veze s onim o čem on tupi
2014-04-11
Makedonija bi u doglednoj budućnosti trebala promijeniti ime opet jer ovako ispada da je to zemlja Makedonaca a ne i drugog konstitutivnog naroda.
2015-08-06
A dobro , pored svojih problema kod kuće nekako sumnjam da Bih prati detaljno nego samo površno pa očito nije upućen u neke bitne detalje tamo , slučaj Komšić treći put i tako to
2014-04-11
Viš ako ja analiziram njegovu izjavu pa onaj dio di Bošnjak mora vodit računa o Hrvatu i obratno dođem do zaključka da taj B nebi trebao radit nešto šta nebi želio da i njemu netko radi a smatra to loše
A oni već treći put glasaju za Komšića i preglasavaju Hrvate uzimajući im pravo glasa
Nije on krivo ništa reka , u pravu je Zaev
Zato će netko dobit po pički uskoro u toj Bosni
A oni već treći put glasaju za Komšića i preglasavaju Hrvate uzimajući im pravo glasa
Nije on krivo ništa reka , u pravu je Zaev
Zato će netko dobit po pički uskoro u toj Bosni
2014-04-11
Šta se tiče nekih drugih stvari imali su taj problem s imenom koji su rješili kako su rješili , nezadovoljnih će uvik bit al dobro
Neman baš.toliko uvid u podatke iz budućnosti al znam dovoljno
Malo će sad navalit Arapi i još jedna stvar tu
ItaliIja tone....i vuće druge za sobom
Ja to znam
Gledaj sad
Grčka 11,2 % Italija izvozni partner
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Greece
Pa pa
Neman baš.toliko uvid u podatke iz budućnosti al znam dovoljno
Malo će sad navalit Arapi i još jedna stvar tu
ItaliIja tone....i vuće druge za sobom
Ja to znam
Gledaj sad
Grčka 11,2 % Italija izvozni partner
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Greece
Pa pa
2014-04-11
Kad idu iz jedne krajnosti u drugu... Prvo gradili 1000 kipova i preuredili čitavo Skoplje u nekom jeftinom klasicizmu, a onda sad zaglibili u hiperliberalizam...epikur37 wrote:Fora je ta Makedonija, zalegli su pa dok traje traje...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
'Svi bi mi..'....ne bi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Socijaldemokrati su najveći izdajnici radničkog pokreta,što je svojedobno formulirao i sam Lenjin.red wolf wrote:Socijaldemokrati i socijalisti gledaju naprijed..RayMabus wrote:Neznam šta očekuješ od nekoga tko je socijaldemokrat da izjavi ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Predsjednik Federacije BiH : Bošnjački nacionalizam umotan u celofan građanske BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Zaev: Severna Makedonija zaslužuje nezavisnu crkvu
» Zaev izgubio Skoplje i Ohrid
» Predsjednik Federacije BiH : Bošnjački nacionalizam umotan u celofan građanske BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Zaev: Severna Makedonija zaslužuje nezavisnu crkvu
» Zaev izgubio Skoplje i Ohrid
Page 1 of 1