Užas u Beogradu: katatrofalno stanje
Page 1 of 1
Užas u Beogradu: katatrofalno stanje
Beograd pun rupa
Kao da nije bilo dovoljno snežnih dana zbog kojih je dolazilo po povremenih, pa i potpunih zastoja vozila na beogradskim ulicama, a sada se vozači susreću sa novim problemom - rupama.
Naime, iz dana u dan sve je više prijava građana kojima zbog kratera na ulicama pucaju gume. So koju su posipali putari kako bi ulice učinili prohodnim donela je, čini se, više štete no koristi. Tamo gde je bilo sve u redu, asfalt je počeo da puca, a one već postojeće rupe su se proširile.
Još ozbiljnija situacija je na Dušanovačkom mostu. Prema tvrdnjama tviteraša ceo most je u kraterima. Ovaj ne tako prijatan događaj, pojedini su iskoristili da se malo našale govoreći da će uskoro "za vožnju po Beogradu biti potrebna i dozvola za pecanje".
https://www.blic.rs/vesti/beograd/uskoro-cemo-pecati-na-ulici-so-ostavila-kratere-na-saobracajnicama-svi-mostovi-puni/n0qt058
-------------------------------
Hahhahahahahaha, kakav užas
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas u Beogradu: katatrofalno stanje
Kako je lijepo kad si u EU i imaš neku perspektivu, a srbi propadaju i ne mogu pobjeć iz srbije... hahaha
Još malo pa će počet pecat na tim cestama. Koliko smo napredniji i bolji od njih to je smiješno. Mi smo Europa za njih.
Još malo pa će počet pecat na tim cestama. Koliko smo napredniji i bolji od njih to je smiješno. Mi smo Europa za njih.
Guest- Guest
Hvala Bogu da nismo Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
ote u Rijeku vidit kratere i bujice kad kisa pada...a sve kao obi ulaze u vodovod i kanalizaciju...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
opet crvenko kmeci
a ljudi moji sjebanog tipa
dijagram-
2015-08-09
ovo je genijalno
https://novi.ba/clanak/174686/top-read-days
LOKVAMA JE DOŠAO KRAJ: Ova nova vrsta asfalta će oduševiti vozače! (VIDEO)
Lokve koje su gotovo sveprisutne na našim i onako lošim cestama bi mogle postati dio prošlosti.
Naime, naučnici su otkrili novu smjesu asfalta pod nazivom "Topmix Permeable", koji ima sposobnost da upije velike količine vode.
Kako možete vidjeti u videu ispod, 4.000 litara vode ova smjesa asfalta upije u jednoj minuti.
https://novi.ba/clanak/174686/top-read-days
LOKVAMA JE DOŠAO KRAJ: Ova nova vrsta asfalta će oduševiti vozače! (VIDEO)
Lokve koje su gotovo sveprisutne na našim i onako lošim cestama bi mogle postati dio prošlosti.
Naime, naučnici su otkrili novu smjesu asfalta pod nazivom "Topmix Permeable", koji ima sposobnost da upije velike količine vode.
Kako možete vidjeti u videu ispod, 4.000 litara vode ova smjesa asfalta upije u jednoj minuti.
Guest- Guest
Zašto žene ne vole šofere?
Jer izbjegavaju rupe.
Jer izbjegavaju rupe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dijagram wrote:opet crvenko kmeci
Sve mi se pobrkalo u glavi.
crvenkasti-
2014-04-17
interesantno,Kod Menea u svabiji u mom gradu,nema rupa bas,ali strse one rupe od sahtova rebreste i oni poklopci okrugli toliko na ruti voznje da svako malo samo bumpaš...malo za nepovjerovati,opet,auti se brze jebavaju,pa serviseri imaju posla a i autokuće..sve za bilancu..
Guest- Guest
Similar topics
» Užas: stanje na benzinskim pumpama u Francuskoj
» Užas u Srbiji: katastrofalno stanje (video)
» Užas: Ivo Pogorelić svira u Beogradu
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Užas u Los Angelesu: 5 mrtvih svakog dana, uvedeno izvanredno stanje
» Užas u Srbiji: katastrofalno stanje (video)
» Užas: Ivo Pogorelić svira u Beogradu
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Užas u Los Angelesu: 5 mrtvih svakog dana, uvedeno izvanredno stanje
Page 1 of 1