Žena mužu noge prala!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Žena mužu noge prala!
sVI prdimo ali ne u blizini drugih..a posto Rujka i ja ne stanujemo zajeno..slobodno OPLETI..vuksadinare wrote:a ti se peres i ne prdis...pismejker wrote:kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..vuksadinare wrote:ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
druga stvar..danas ljudi ne cekaju da bas zasmrde,vise su noge smorene cipelama i uskim zenskim stiklama,koje umaraju i ubijaju stopla..poslije je vruca voda sa mirisnom sloju i masaza prava blagodet..onaj koji ceka da zasmrdi zeni,taj nije niti zasluzio zenu..
Guest- Guest
tolko ti je ta ruka dobra da ne mozes zaboravit noorku, a?pismejker wrote:noorki guzu oprati...
2014-04-19
tvoje ovce nabile cvike, modernizirale seprckov wrote:grozno
one to sigurno ne rade
immortal-
2014-04-16
imas li ti kajice sta kome oprat il je tuga svuda oko tebekaya wrote:vjerojatno nitko. i njoj to baš super pretpostavljam.dzango wrote:Zar mu nije jednostavnije da se istušira? Ko mu oere guzu? Mama?
2014-04-19
a desna mlati majmuna sve u sesnaestprckov wrote:tolko ti je ta ruka dobra da ne mozes zaboravit noorku, a?pismejker wrote:noorki guzu oprati...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noorku spominjem jeer je titular najbolje zenske guze na forumu..trenutno..prckov wrote:tolko ti je ta ruka dobra da ne mozes zaboravit noorku, a?pismejker wrote:noorki guzu oprati...
Guest- Guest
a ti cakaniOh_Femder wrote:I s hemerojidima par-nepar igratipismejker wrote:noorki guzu oprati...
stab ti volio da ti decko opere
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kaj stisces dok si u blizini drugih...na sta ti lice crijeva za majku bozju...rupa u crijevima ko u pricipismejker wrote:sVI prdimo ali ne u blizini drugih..a posto Rujka i ja ne stanujemo zajeno..slobodno OPLETI..vuksadinare wrote:a ti se peres i ne prdis...pismejker wrote:kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..vuksadinare wrote:ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
druga stvar..danas ljudi ne cekaju da bas zasmrde,vise su noge smorene cipelama i uskim zenskim stiklama,koje umaraju i ubijaju stopla..poslije je vruca voda sa mirisnom sloju i masaza prava blagodet..onaj koji ceka da zasmrdi zeni,taj nije niti zasluzio zenu..
2015-09-08
vuksadinare wrote:kaj stisces dok si u blizini drugih...na sta ti lice crijeva za majku bozju...rupa u crijevima ko u pricipismejker wrote:sVI prdimo ali ne u blizini drugih..a posto Rujka i ja ne stanujemo zajeno..slobodno OPLETI..vuksadinare wrote:a ti se peres i ne prdis...pismejker wrote:kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..vuksadinare wrote:ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
a jebi ga..ako je stiska stvarno dignem se i do veceja ili vanka na balkon..pa nema smisla..
Guest- Guest
i nema rupa u crijevima Fuk..ne ispaljujem 30 milimetarske obogacene uranijumom..
Guest- Guest
nisu te ovce mojemortal wrote:tvoje ovce nabile cvike, modernizirale seprckov wrote:grozno
one to sigurno ne rade
to su ljevicari opalili selfi
2014-04-19
bolje bi mu pasalo da mu je napravila blow job svaki put kada dođe sa posla
pismejker wrote:vuksadinare wrote:kaj stisces dok si u blizini drugih...na sta ti lice crijeva za majku bozju...rupa u crijevima ko u pricipismejker wrote:sVI prdimo ali ne u blizini drugih..a posto Rujka i ja ne stanujemo zajeno..slobodno OPLETI..vuksadinare wrote:a ti se peres i ne prdis...pismejker wrote:
kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..
a jebi ga..ako je stiska stvarno dignem se i do veceja ili vanka na balkon..pa nema smisla..
svaki dan sve više i više napredujemo
ne pomaže ni Europa ni stupanj obrazovanja...ništa
immortal-
2014-04-16
nisu... ovo su neke fine ovceprckov wrote:nisu te ovce mojemortal wrote:tvoje ovce nabile cvike, modernizirale seprckov wrote:grozno
one to sigurno ne rade
to su ljevicari opalili selfi
ne bi oni tako fino izgledali
oni su svoje slike posakrivali
immortal-
2014-04-16
balkanac ostaje balkanac...da ode i na marsmortal wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:kaj stisces dok si u blizini drugih...na sta ti lice crijeva za majku bozju...rupa u crijevima ko u pricipismejker wrote:sVI prdimo ali ne u blizini drugih..a posto Rujka i ja ne stanujemo zajeno..slobodno OPLETI..vuksadinare wrote:
a ti se peres i ne prdis...
2015-09-08
to je uraslo u karaktervuksadinare wrote:balkanac ostaje balkanac...da ode i na marsmortal wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:kaj stisces dok si u blizini drugih...na sta ti lice crijeva za majku bozju...rupa u crijevima ko u pricipismejker wrote:
sVI prdimo ali ne u blizini drugih..a posto Rujka i ja ne stanujemo zajeno..slobodno OPLETI..
immortal-
2014-04-16
vas dvoje,zivi primjer,,mortal wrote:to je uraslo u karaktervuksadinare wrote:balkanac ostaje balkanac...da ode i na marsmortal wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:
kaj stisces dok si u blizini drugih...na sta ti lice crijeva za majku bozju...rupa u crijevima ko u prici
vi to ispod stola onako stisnuto i potiho ispalite..kao za bon apetit..
Guest- Guest
kako si se našao povrjeđenpismejker wrote:vas dvoje,zivi primjer,,mortal wrote:to je uraslo u karaktervuksadinare wrote:balkanac ostaje balkanac...da ode i na marsmortal wrote:pismejker wrote:
vi to ispod stola onako stisnuto i potiho ispalite..kao za bon apetit..
a da malo pripaziš na prehranu
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» U Grmoji su kratke noge!
» "EU puca sama sebi u noge"
» Thassos: Digli se Srbi na noge!
» Put pod noge i pravac Njemačka ili Irska
» ercegu izrasle nove noge
» "EU puca sama sebi u noge"
» Thassos: Digli se Srbi na noge!