BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:bas kapaciteta nema,samo prostornog kojeg i ja imam na hardovima..oko 40 TB..Leteca Pegla wrote:on zna sto je uzrok, ili bar ima kapaciteta za shvatit. Sad ima li kapaciteta to objasnjavat potkapacitiranima to moras njega pitat ne mene ...pismejker wrote:
sram ih i stid bilo..Poslat cemo naseg agenta Smitha,odnosno Sejkera da to sazna..
kad treba nesto real time raspravljati,to ostaje bed odziva..samo se mehanicki lijepe neke definicije,nekih tamo drugih..to moze i dijete..
40 TB?
Priznajem, daleko sam od tolikog dodatnog memorijskog prostora.
Nego, kog vraga ti držiš na 40 TB?
Dobro, znam da sasvim sigurno nije riječ o znanstvenim radovima. :D
Ne lijepe se mehanički neke definicije nego se objašnjavaju neke notorno poznate znanstvene stvari, poput one o mrtvo-živoj mački :p. druga je priča što iste nisu tebi poznate pa ti ih onda ja moram objašnjavati inače bi ostao neuk. :p
I ako to može i dijete, kako to da ti ne lijepiš neke definicije?
Da nije zato jer si ispod razine znanja djeteta? :p
Doduše, i dijete zna da donosauri nisu izumrli prije desetak tisuća godina kako si ti to ustvrdio na temi. :p
ma dinosauri uopće nisu izumrli ima ih i danas posvuda čak ih i konzumiramo kao hranu. izumrle su mnoge vrste dinosaura ali ne sve.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:ma ne smatram ja to za minus. Samo malo ko leptir masem krilima jer rezultati znaju biti jako zabavniSpeare Shaker wrote:
A tko to nema molit ću lijepo?
Ne samo na ovom forumu, jer forum nije relevantan za bilo što.
Mislim, ako je jedan Einstein mogao izvaliti ne jednu nego čitavu hrpu gluposti i to na području njegove profesionalne ekspertize odnosno fizike (što Femderu TELEcasteru nikako ne ide u glavu) što onda očekivati od onih koji ipak nisu na razini Einsteina?
Je, možeš izazvati pljusak u New Yorku, a moguće i navalu polarne hladnoće oko velikih jezera.
Ako se poklope odgovarajuće okolnosti.
Nelinearna dinamika, što ćeš.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
ma dinosauri uopće nisu izumrli ima ih i danas posvuda čak ih i konzumiramo kao hranu. izumrle su mnoge vrste dinosaura ali ne sve.
Kokoši i sve druge ptice nisu dinosauri nego njihovi nasljednici. Čak je pretjerano reći da su potomci, jer to tako jednostavno ne funkcionira inače bi se sav živi svijet sveo na amebe.
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:znas nije tesko, jako poznat pojam, i jos k tome povezan sa vremenom i nemogucnoscu predvidjanja istog. Ajde upali klikere, imas ih i ti u glavi to isto znam...Gnječ wrote:
a jebo me bog ako znam.
neznam baš...danas sam previše vremena na ovom forumu uzeli su mi i zadnji kliker. čovjek jednostavno oglupavi na ovom forumu ne kužim taj fenomen. logiram se pun pameti odlogiram se potpuno glup.
Guest- Guest
kaosLeteca Pegla wrote:znas nije tesko, jako poznat pojam, i jos k tome povezan sa vremenom i nemogucnoscu predvidjanja istog. Ajde upali klikere, imas ih i ti u glavi to isto znam...Gnječ wrote:
a jebo me bog ako znam.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
na stranu leptirprckov wrote:kaosLeteca Pegla wrote:znas nije tesko, jako poznat pojam, i jos k tome povezan sa vremenom i nemogucnoscu predvidjanja istog. Ajde upali klikere, imas ih i ti u glavi to isto znam...Gnječ wrote:
a jebo me bog ako znam.
al ja kad prdnem ljubicice te godine vise mirisu
2014-04-19
ma znam, ti dodjes ovdje pobacat sve klikere i sorat se sa rvatima i svima ostalima koji te nazivciraju i nenazivciraju. Bice ti dodje ko ispusni ventil ili nesto, ne mogu reci da ne zasluzujes pusu...Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:znas nije tesko, jako poznat pojam, i jos k tome povezan sa vremenom i nemogucnoscu predvidjanja istog. Ajde upali klikere, imas ih i ti u glavi to isto znam...Gnječ wrote:
a jebo me bog ako znam.
neznam baš...danas sam previše vremena na ovom forumu uzeli su mi i zadnji kliker. čovjek jednostavno oglupavi na ovom forumu ne kužim taj fenomen. logiram se pun pameti odlogiram se potpuno glup.
Guest- Guest
da samo sa velikim K ako cemo upotrebljavat to kao ime...prckov wrote:kaosLeteca Pegla wrote:znas nije tesko, jako poznat pojam, i jos k tome povezan sa vremenom i nemogucnoscu predvidjanja istog. Ajde upali klikere, imas ih i ti u glavi to isto znam...Gnječ wrote:
a jebo me bog ako znam.
Guest- Guest
nego leptiricu kakva si sa excelomLeteca Pegla wrote:da samo sa velikim K ako cemo upotrebljavat to kao ime...prckov wrote:kaosLeteca Pegla wrote:znas nije tesko, jako poznat pojam, i jos k tome povezan sa vremenom i nemogucnoscu predvidjanja istog. Ajde upali klikere, imas ih i ti u glavi to isto znam...Gnječ wrote:
a jebo me bog ako znam.
2014-04-19
Kaos..nikad cuo..bilo je to izgleda prije Sveceve ere..
Guest- Guest
koristim open office, ne microshit, ali i sa microshitom se snalazim kad treba...prckov wrote:
nego leptiricu kakva si sa excelom
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:ma znam, ti dodjes ovdje pobacat sve klikere i sorat se sa rvatima i svima ostalima koji te nazivciraju i nenazivciraju. Bice ti dodje ko ispusni ventil ili nesto, ne mogu reci da ne zasluzujes pusu...Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:znas nije tesko, jako poznat pojam, i jos k tome povezan sa vremenom i nemogucnoscu predvidjanja istog. Ajde upali klikere, imas ih i ti u glavi to isto znam...Gnječ wrote:
a jebo me bog ako znam.
hvala.
kako ne bi popizdio ovdje se od osnutka foruma svakodnevno uči i ponavlja gradivo iz 45-te i 91. godine u bezbroj varijanti. takvu torturu može izdržat samo server i nitko drugi.
Guest- Guest
pismejker wrote:Kaos..nikad cuo..bilo je to izgleda prije Sveceve ere..
Nikad čuo?
Pa ne znam ni sam koliko sam puta na temi ponovio pojam nelinearne dinamike!
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Kaos..nikad cuo..bilo je to izgleda prije Sveceve ere..
Nikad čuo?
Šejkeru...govorimo o juzerki ovog foruma Letećoj Pegli aka KAOS nickname...nastava je zavrsila..
Guest- Guest
nije bitno jesi li cuo ili nisi i sto je bilo prije neke tamo ere, nego ono sto je sada....pismejker wrote:Kaos..nikad cuo..bilo je to izgleda prije Sveceve ere..
Kaos zmaj
Kaos kraj
Kaos koji nesto guta u nista
Kaos koji iz niceg nesto ponovo radja
Last edited by Leteca Pegla on 31/1/2019, 16:13; edited 2 times in total
Guest- Guest
pismejker wrote:Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Kaos..nikad cuo..bilo je to izgleda prije Sveceve ere..
Nikad čuo?
Šejkeru...govorimo o juzerki ovog foruma Letećoj Pegli aka KAOS nickname...nastava je zavrsila..
Ona je poznata i kao Kaos?
Prvi glas.
Što se tiče nastave... znaš kako se kaže, čovjek uči dok je živ. Doduše preciznije rečeno, tu je više riječ o potencijalu, dakle, može učiti, ali nebitno.
Guest- Guest
To nije moj nick. Moj nick je leteca pegla...pismejker wrote:Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Kaos..nikad cuo..bilo je to izgleda prije Sveceve ere..
Nikad čuo?
Guest- Guest
eeeeeee...sto da kazem..nista..eto za dobrodoslicu jedan lijepi pikčrs..Leteca Pegla wrote:nije bitno jesi li cuo ili nisi i sto je bilo prije ere, nego ono sto je sada....pismejker wrote:Kaos..nikad cuo..bilo je to izgleda prije Sveceve ere..
Kaos zmaj
Kaos kraj
Kaos koji guta nesto guta u nista
Kaos koji iz niceg nesto ponovo radja
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:
Kokoši i sve druge ptice nisu dinosauri nego njihovi nasljednici. Čak je pretjerano reći da su potomci, jer to tako jednostavno ne funkcionira inače bi se sav živi svijet sveo na amebe.
kako nasljednici? ili potomci? ptice jesu dinosauri.
Guest- Guest
fino finoLeteca Pegla wrote:koristim open office, ne microshit, ali i sa microshitom se snalazim kad treba...prckov wrote:
nego leptiricu kakva si sa excelom
2014-04-19
Ovo je najsmješnije sto sam ikada procitalaGnječ wrote:Speare Shaker wrote:Minus 48?
Nije to ništa:
Ojmjakon (rus. Оймякон, jak. Өймөкөөн) selo je u Jakutskoj u Rusiji, u dalekoistočnom dijelu Sibira u Ojmjakonskom okrugu.
Najhladnije je naseljeno mjesto na Zemlji (najniža izmjerena temperatura -71 °C) i nalazi se na lijevoj obali reke Indigirke.
minus 71?
nije to ništa, najhladnije je mjesto na Zemlji najniža izmjerena temperatura -273 °C i nalazi se u tvojoj glavi između lijevog i desnog uha.
I najtočnije
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» BLUDNICA SE TRESE...
» BLUDNICA TONE...
» Babilonska bludnica gori...
» Studenti zagrebačkog FERa oduševljeni kolegijom "Biblijska teologija 1 i 2"
» ''Arheolozi potvrdili pad meteora kod grada za koji vjeruju da je biblijska Sodoma''
» BLUDNICA TONE...
» Babilonska bludnica gori...
» Studenti zagrebačkog FERa oduševljeni kolegijom "Biblijska teologija 1 i 2"
» ''Arheolozi potvrdili pad meteora kod grada za koji vjeruju da je biblijska Sodoma''
Page 8 of 11