Prodaja Harley-Davidsona rapidno pada, mlađe muškarce taj imidž više uopće ne zanima
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Prodaja Harley-Davidsona rapidno pada, mlađe muškarce taj imidž više uopće ne zanima
audi je šrot.
u firmi imali A8, pa jebote koje govno od auta. interijer na razini kineza.
a komandna ploča kao da su ju tri pijana zagorca slagala.
a cijena bmw-a ili mercedesa.
u firmi imali A8, pa jebote koje govno od auta. interijer na razini kineza.
a komandna ploča kao da su ju tri pijana zagorca slagala.
a cijena bmw-a ili mercedesa.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Prodaja Harley-Davidsona rapidno pada, mlađe muškarce taj imidž više uopće ne zanima
dzango wrote:Brend za matore prdonje.
Mazda?
Što zna Srbin što je auto.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:dzango wrote:Brend za matore prdonje.
Mazda?
Ili Toyota, sasvim svejedno.
Guest- Guest
i toyota ošla u kurac.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:problem s mazdama je cijena servisa
U posljednje vrijeme ima malo previše primjeraka sa katastrofalnom razinom kvalitete izrade unutrašnjosti. Ono, pragovi se raspadaju, nasloni za ruku škripe i klimaju se, plastika u rasulu itd. Raspitaj se malo.
nisu ni ove od prije desetak godina puno bolje što se toga tiče :) vjeruj mi
Ne znam, ja sam čuo drugačije. Ima ljudi kojima su izgubili religiju zbog stanja Mazdi posljednjih godišta. Ono, vjerovali su u kvalitetu njihovih modela kao doslovce u Boga, ako ne i više.
Osobno, mene Mazda nikada nije zanimala. Od Japanaca ipak Toyota na prvom mjestu.
subaru zadnja perjanica japanskih vozila. i košta i dođemo do toga da sve ima svoju cijenu.
veber-
2014-12-30
veber wrote:i toyota ošla u kurac.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:problem s mazdama je cijena servisa
U posljednje vrijeme ima malo previše primjeraka sa katastrofalnom razinom kvalitete izrade unutrašnjosti. Ono, pragovi se raspadaju, nasloni za ruku škripe i klimaju se, plastika u rasulu itd. Raspitaj se malo.
nisu ni ove od prije desetak godina puno bolje što se toga tiče :) vjeruj mi
Ne znam, ja sam čuo drugačije. Ima ljudi kojima su izgubili religiju zbog stanja Mazdi posljednjih godišta. Ono, vjerovali su u kvalitetu njihovih modela kao doslovce u Boga, ako ne i više.
Osobno, mene Mazda nikada nije zanimala. Od Japanaca ipak Toyota na prvom mjestu.
subaru zadnja perjanica japanskih vozila. i košta i dođemo do toga da sve ima svoju cijenu.
Nemam pojma odakle ti ovo za Toyotu.
Subaru samo kada su u pitanju neki modeli, preciznije njih par, ostalo je žalibožetrudanovacaivremena.
Imaju odličan stalan 4x4, nije to samo ovaj elektronički AWD u novijim modelima doslovce svih kompanija, ali ti modeli sa odličnim 4x4 troše kao zmajevi.
Subaru Impreza doduše nema pravu konkurenciju u svojoj klasi, ali jedna lasta ne čini proljeće.
No, nikad mi nije bilo jasno zašto su odustali od inače ranije odličnog ručnog mjenjača, dapače, od sve moguće automatike oni su izabrali CVT!
Kojeg nitko ne voli, a jedino ga od svih Toyota dobro radi i to u cijelom svijetu.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Brend za matore prdonje.
Mazda?
Aj zalipi sliku svoga auta a ne tamo nešto sa mriže i iz tvoje mašte
Yehudim wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Brend za matore prdonje.
Mazda?
Aj zalipi sliku svoga auta a ne tamo nešto sa mriže i iz tvoje mašte
A ti si po svom običaju sve pogrešno shvatio.
Ovo i nisu modeli iz moje mašte, jer ja nikada ne bih ušao u tako skučene i neudobne modele, samo pokazujem da Japanci znaju napraviti uzbudljiv auto za mlade ljude (što ja također nisam) suprotno predodžbama onih kojima je Yugo vrh vrhova.
Inače se ja nikada ne hvalim onim što posjedujem, a zadnja bi mi stvar u životu bila pokazivati gomile eura na slici, jer to rade samo glupani i primitivci.
No, tko je htio i to htio znati, mogao je nešto naslutiti između redova na temelju onoga što sam ranije stavio, ali od tebe to svakako ne očekujem.
Guest- Guest
impreza je model za sebe. nema nikaj unutra, ali dobiješ vozilo mrak.
takve aute kupuješ zbog gušta vožnje.
izglod podsjeća na suseda štefa nakon štefanja.
ali kada upalliš auto, e onda je to druga priča. pogon 4x4, blokada diferencijala, blokada volana. lamelirani diferrencijal. i 90% ljudi koji kupi imprezu, obavzno iskopča abs i sustav protiv proklizavanja.
izglod podsjeća na suseda štefa nakon štefanja.
ali kada upalliš auto, e onda je to druga priča. pogon 4x4, blokada diferencijala, blokada volana. lamelirani diferrencijal. i 90% ljudi koji kupi imprezu, obavzno iskopča abs i sustav protiv proklizavanja.
2014-12-30
Speare Shaker wrote:dzango wrote:Brend za matore prdonje.
Mazda?
konačno su ove godine, nakon skoro 30 godina, uveli pomicanje volana po visini.
nakon što im 30 godina svi viši od 190 jebu majku radi tog preniskog volana
Speare Shaker wrote:
Ako baš želiš Audi, tada je polovni optimalan izbor, samo je pitanje starosti, pređene kilometraže i stanja auta.
No, za isto godište i pređenu kilometražu, jednostavno se puno više isplati kupiti Japanca, s tim da je tu Toyota uvjerljivo najbolji izbor.
Ostali joj se ne mogu približiti, čak niti inače vrlo kvalitetna Mazda kojoj je kvaliteta unutrašnje opreme strašno pala u posljednje vrijeme.
Doduše, Japanci se općenito kada je nekakav prosjek u pitanju po estetici unutarnje opreme nikada nisu mogli nositi sa najboljim Nijemcima, pa ako ti je to najvažnije, onda je Audi ipak najbolji izbor.
Audi bilo kad dobiješ rezervni dio u roku od 24 sata
Za Toyote ljudi čekaju danima za nešto i tjednima...
Servisiranje je problem za sve što nije VW u BiH...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ok nabacili su i 20 konja nije za bacit...
ipak više mi se dopada fiatov dizajn, inače isti auto samo drugi motor
ipak više mi se dopada fiatov dizajn, inače isti auto samo drugi motor
veber wrote:impreza je model za sebe. nema nikaj unutra, ali dobiješ vozilo mrak.
A e. Još kad bi umjesto CVT-a u novijim godištima vratili ranije odličan ručni mjenjač...
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:veber wrote:impreza je model za sebe. nema nikaj unutra, ali dobiješ vozilo mrak.
A e. Još kad bi umjesto CVT-a u novijim godištima vratili ranije odličan ručni mjenjač...
ima al samo za tržište SAD.
kao i pravi motor.
U eu prodaju samo šoder od motora i getribe
Hektorović wrote:
Švabo je Švabo, a?
Bosanska posla.
Guest- Guest
melkior wrote:Evo moj primjer; ja sam stariji milenijalac. Imam završen fakultet, položen stručni ispit, obranjeni magisterij, stan u Zagrebu, vlastiti auto, siguran posao u struci i plaću malo veću od 1000 EUR-a. Usprkos tome, živim s roditeljima, pokušavam uštedjeti, i užasavam se budućnosti. Užasavam se uopće planiranja budućnosti, ubijam se na poslu, kajmak od toga uglavnom ubire netko drugi, ja uglavnom pare trošim na kafiće, restorane i jednom godišnje putovanje u neku europsku destinaciju. Vjerojatno se nikad neću oženiti i zasigurno je da nikad neću doživjeti mirovinu. Lovu (ne baš veliku) koju sam uložio prije tri godine u Allianz investicijski fond, izvući ću bez neke respektabilne dobiti. Isto tako, nešto sam uložio (ne previše) u kriptovalute, bez neke vidljive (zapravo, bez ikakve koristi). Neku ozbiljnu lovu za investiranje u budućnost nemam, a i ono malo što mogu uložiti nije neka isplativa zarada. Stan i auto su mi kupili starci za keš, s tim da ja pare od stanarine ne vidim jer stanarinu ubire stari, ali sam uredno platio porez na stan. Moja budućnost je u stvari zacementirana za život s roditeljima, ako iole išta želim uštedjeti od plaće da ne plaćam stanarinu, obitelj i djecu ne mogu planirati, prije bih rentao najnoviji BMW i s njim se pri brzini od 200 km na sat svjesno odvezao u smrt nego digao stambeni kredit u banci. I to je to. I to je to, toliko o "lijenoj" generaciji. Što se mene tiče, može čitav svijet ili barem država propasti, ne vidim zašto bi mene zbog toga imalo pekla savjest. Kao što me nimalo ne peče savjest što moji starci od mene nikad neće vidjeti unuče.
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:
Švabo je Švabo, a?
Bosanska posla.
ma ne nego se golfa servisira od dijelova s ukradenih auta, a sve drugo nema
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Brend za matore prdonje.
Mazda?
Znači i ti.
Ja nisam, ja sam samo 183.
Inače usprkos manama ipak odlični mali fun cars, a niti to pitanje volana nije bio nerješiv problem.
Guest- Guest
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:
Švabo je Švabo, a?
Bosanska posla.
ma ne nego se golfa servisira od dijelova s ukradenih auta, a sve drugo nema
Bosanska posla, kako god okreneš.
Guest- Guest
pa moj stari je imao 123. ma to je išlo na ulje iz friteze. ono motor 220, a konja s nama 4 u autu 60.Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:
Švabo je Švabo, a?
Bosanska posla.
veber-
2014-12-30
Jok bre. Harley. Mazdi svaka čast. Inače, slučajno znam šta je auto, igrom životnog slučaja.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Brend za matore prdonje.
Mazda?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja sam metaripol i stvarno je problem volana kod marca. meni koljena zapinju.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Brend za matore prdonje.
Mazda?
Znači i ti.
Ja nisam, ja sam samo 183.
Inače usprkos manama ipak odlični mali fun cars, a niti to pitanje volana nije bio nerješiv problem.
veber-
2014-12-30
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Iva Gačić: HRT me uopće ne zanima
» Vas to ne zanima, uopće me nemate pravo zvati. Vas ću tužiti, lip vam pozdrav, ugodan dan
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Zašto nam natalitet sve više pada?
» Hrvatska sve više pada pod ruski utjecaj?
» Vas to ne zanima, uopće me nemate pravo zvati. Vas ću tužiti, lip vam pozdrav, ugodan dan
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Zašto nam natalitet sve više pada?
» Hrvatska sve više pada pod ruski utjecaj?
Page 8 of 10