''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
Ne, ne...Ovo ti je postupak izvlačenja informacija od nekoga...I ti si jako dobar učenik u tom pogledu...Ne da si priznao da si stavljao muške koje liče na ženske s pišama, nego si nam i otkrio svoju seksualnu terminologiju --> dečkići i curice...Poserem ti se u ta tvoja usta koja su kadra izreći takvo nešto kao --> dečkići i curice...pismejker wrote:sorry,samo te kategoriziram prema umnom nivou i psihickoj zrelosti..red wolf wrote:Ovo je već terminologija koja spada u sferu jedne bolesne seksualne orijentacije...Dečkić i curica su maloljetne osobe, ako nisi znao...pismejker wrote:Lijepo je cuti da se polako prilagodjavas nama smrdljivim ljudima u seksualnim usmjerenjima..Dobro,hoces da te smatramo dečkićem ili curicom?red wolf wrote:Ne...Rodiš se ili kao muško ili kao žensko...Trećeg nema...To što se ti osjećaš drugačije, O.K., ja ću to poštivati, ali, brate, drži to u svoja četiri zida...pismejker wrote:
Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...
Last edited by red wolf on 26/1/2019, 19:33; edited 1 time in total
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
E, to je današnji svijet...Budale slave budale...Regoč wrote:pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
red wolf-
2016-02-10
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:E, to je današnji svijet...Budale slave budale...Regoč wrote:pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
ajd da se i s tobom slozim,red wolf wrote:Ne...Rodiš se ili kao muško ili kao žensko...Trećeg nema...To što se ti osjećaš drugačije, O.K., ja ću to poštivati, ali, brate, drži to u svoja četiri zida...pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
mada
ima i trece,
a zove se psihicki poremecaj
s kojim se dobivaju homici, transgenderi i slicna zgadija
Polako nam Ezeku dolazi na normalu..aj ges..jos samo da se odluci hocel postati curica ili dečkić..Leviathan2 wrote:ajd da se i s tobom slozim,red wolf wrote:Ne...Rodiš se ili kao muško ili kao žensko...Trećeg nema...To što se ti osjećaš drugačije, O.K., ja ću to poštivati, ali, brate, drži to u svoja četiri zida...pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
mada
ima i trece,
a zove se psihicki poremecaj
s kojim se dobivaju homici, transgenderi i slicna zgadija
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Imigrant u Beču više nije mogao izdržati bez seksa
» Nije više mogao izdržati: podnio ostavku zbog Srbije
» Na isti način na koji Adem Vuchiqi nije mogao ući u Hrvatsku danas Džaferović je mogao 18. studenog. Kako?
» Kaže kako je otišao s panela jer više nije mogao "slušati ta sranja".
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» Nije više mogao izdržati: podnio ostavku zbog Srbije
» Na isti način na koji Adem Vuchiqi nije mogao ući u Hrvatsku danas Džaferović je mogao 18. studenog. Kako?
» Kaže kako je otišao s panela jer više nije mogao "slušati ta sranja".
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
Page 2 of 2