Sloboda govora je za osobe s imenom, a ne za anonimce
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sloboda govora je za osobe s imenom, a ne za anonimce
To ti je ono kao kad odlaziš iz neke frme i moraš ispuniti izlaznu anketu o razlozima odlaska. I onda nitko se se želi zamjeriti istinom pa ispada da svi odlaze iz "osobnih razloga" :)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
epikur37 wrote:Ministrica je u pravu.
kako to ?
sloboda govora je pravo iznosenja stavova bez straha za posljedice od misljenja i kao takva temelj danasnjeg doba
anonimni stav iznesen je isto sloboda govora
za ostale stvari vec postoji zakon koji samo treba sprovodit ili doradit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debo za promjenu ovo ti je dobra tema
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
na masu profila stoje slike i imena ljudi koji pišu na stranicama raznih medija i fejsuepikur37 wrote:Sloboda govora je za konkretne ljude s imenom i prezimenom, implicitna je demokraciji kao takvoj.
Ako se netko podvali pod lažni profil i nešto govori, to nije sloboda govora. Iza slobode treba stojati čovjek a ne obijest, utvara ili psihopat.
i ja sam ih imala pa su svejedno uništili
partizaniji sve dopuštaju... zato ih treba micati
Last edited by mortal on Sat 26 Jan - 14:24; edited 1 time in total
2014-04-16
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Ministrica je u pravu.
kako to ?
sloboda govora je pravo iznosenja stavova bez straha za posljedice od misljenja i kao takva temelj danasnjeg doba
anonimni stav je ništa, iza svakog stava treba stati....inače je magla i vrlo često redukcionizam i ekstrem.
2015-08-06
Evo jedan ministar domoljub je anonimno hvalio po forumima samog sebe i onda silom prilike mu neki anonimac napravio fotomontažu s anonimnom kurvom i kokainom anonimnog dilera...
catabbath-
2015-08-22
Iznošenej stavova bez identiteta povlači neodgovornost i hir, obijest.
Ako imaš integritet za ono što tvrdiš i iznijet ćeš javno. Živimo u demokraciji i slobodi, zar ne.
Ponašate se kao da je diktatura.
Ako imaš integritet za ono što tvrdiš i iznijet ćeš javno. Živimo u demokraciji i slobodi, zar ne.
2015-08-06
nije stvar u tomeepikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Ministrica je u pravu.
kako to ?
anonimni stav je ništa, iza svakog stava treba stati....inače je magla i vrlo često redukcionizam i ekstrem.
žele zabraniti govor i slobodu izražavanja
nismo u Jugi, ali nam ubvode Jugoslavensku diktaturu
nakon što kazne nekoliko , drugi će se bojati.. o tome se radi
ne štiti nitko narod
nego pokvareni sustav
2014-04-16
epikur37 wrote:debo za promjenu ovo ti je dobra tema
vecina mojih tema dobre , hvalite me usta moja , ako mislis i zivis u 2019
2014-04-12
Ako nemaš integritet ali si domoljub iz partije - možeš dogurati do ministra, kurvi i kokaina.
Govorimo o osobnoj slobodi. Sloboda govora anonimca? Zar nešto takvo uopće postoji?
Sve što kažem ovdje sasvim lagano kažem i u rl. Razlika je samo u tome što s nekima u rl
uopće ne bih raspravljao, jer im za to ne bih dao priliku.
Sve što kažem ovdje sasvim lagano kažem i u rl. Razlika je samo u tome što s nekima u rl
sloboda je I pravo bit anonimanepikur37 wrote:Sloboda govora je za konkretne ljude s imenom i prezimenom, implicitna je demokraciji kao takvoj.
Ako se netko podvali pod lažni profil i nešto govori, to nije sloboda govora. Iza slobode treba stojati čovjek a ne obijest, utvara ili psihopat.
ne dijeli se Sloboda I ne prodaje se na dekagrame od strane nekog autoriteta
ako je trazis da ti je neko da I pristanes na to da neko bude vlasnik tvoje slobode, onda nemas slobodu govora nego dozvolu za govor
2014-04-19
Zato si ti tu pod svojim pravim imenom: Prck(am)ov(ce)prckov wrote:glupa skoro ko ti
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
epikur37 wrote:Iznošenej stavova bez identiteta povlači neodgovornost i hir, obijest.
slazem se no obijest/hir isto sloboda govora
neukusno nemoralno kaznjivo ... sve vec obuhvaceno zakonom nema potrebe izmisljati toplu vodu
2014-04-12
Moju Veleumnost zanima nesh drugo..hoćel i se taj ZAKON ODNOSITI I NA DRZAVNE SLUZBE I SLUZBENIKE..
naime,ne zanima me sloboda govora tipa,jebanja maiki anonimno,nego TRANSPARENTNOST MISLI I DJELA,prije svega DRZAVNIH ORGANA PRI DOBOSENJU ZAKONA I PODZAKONSKIH AKATA;CIJIM DONOSENJEM S NARUSAVAJU PRAVA POJEDINACA I NARODA-NACIJA.
da podsjetim zaboravljive..
Trebao je pasti zakon o porezu na Nekretnine..kako to i dosad bivalo,Zakon je neki donesen,a da se nije mogla provjeriti izvornost i utelmeljenost toga zakona,preko Osobe koja ga je potpisala u primjeni..
dakle,ako netko donese zakon,i na lokalnom nivou ga primjeni neki 3rd class činovnik,a kojim recimo opet se narodu nabaci neki jaram na vrat tipa placanja poreza na garazu ili pushnicu,JA HOCU DA ZNAM KOME DOSLOVNO TREBAM DOCI NA PRAG..
ili su iz tog Zakona izuzeti drzavni činovnici...
Ako vlast hoce da zna kome jebati mater radi izrecnih rijeci,ja hocu znati vdrzavnog cinovnika kojemu cu to u potrebi isto napraviti..
Ovbaj zakon otvara Pandorinu kutiju po pitanju gazenja ljuckih prava,negiranja misljenja i izrijeka gradjanstva,jerbo ce vlasti drzava uvijek na stetu gradjana pokusati zastiti svoje povlastice,a gradjani nece moci,jednostavno recno zakonski Drzavi jebati mater...
etoc..
naime,ne zanima me sloboda govora tipa,jebanja maiki anonimno,nego TRANSPARENTNOST MISLI I DJELA,prije svega DRZAVNIH ORGANA PRI DOBOSENJU ZAKONA I PODZAKONSKIH AKATA;CIJIM DONOSENJEM S NARUSAVAJU PRAVA POJEDINACA I NARODA-NACIJA.
da podsjetim zaboravljive..
Trebao je pasti zakon o porezu na Nekretnine..kako to i dosad bivalo,Zakon je neki donesen,a da se nije mogla provjeriti izvornost i utelmeljenost toga zakona,preko Osobe koja ga je potpisala u primjeni..
dakle,ako netko donese zakon,i na lokalnom nivou ga primjeni neki 3rd class činovnik,a kojim recimo opet se narodu nabaci neki jaram na vrat tipa placanja poreza na garazu ili pushnicu,JA HOCU DA ZNAM KOME DOSLOVNO TREBAM DOCI NA PRAG..
ili su iz tog Zakona izuzeti drzavni činovnici...
Ako vlast hoce da zna kome jebati mater radi izrecnih rijeci,ja hocu znati vdrzavnog cinovnika kojemu cu to u potrebi isto napraviti..
Ovbaj zakon otvara Pandorinu kutiju po pitanju gazenja ljuckih prava,negiranja misljenja i izrijeka gradjanstva,jerbo ce vlasti drzava uvijek na stetu gradjana pokusati zastiti svoje povlastice,a gradjani nece moci,jednostavno recno zakonski Drzavi jebati mater...
etoc..
Guest- Guest
Priznaj da si ovca Femderu!!Oh_Femder wrote:Zato si ti tu pod svojim pravim imenom: Prck(am)ov(ce)prckov wrote:glupa skoro ko ti
immortal-
2014-04-16
zato to i radepismejker wrote:
etoc..
immortal-
2014-04-16
Nekako sam skeptican da bi sakupio toliko mooda da nekom u lice jebes mater,sto si od+vdje napravio zilijun puta..nitna je to razlika Ero,nekako u reali ljudi bas to ne rade,jer su svjesni posljedica...Eroo wrote:Govorimo o osobnoj slobodi. Sloboda govora anonimca? Zar nešto takvo uopće postoji?
..ostalo,mozda niti ti ne bi dobio priliku,jer bi reakcija bila brza..
cisto logično rekoh
Guest- Guest
Eng. "lawmakers" na hrvatskom "zastupnici". Sve jasno.pismejker wrote:
vidi se u potpunosti ZLoćudnostz ovakvog zakona i namjere..
Iz nje ce se naravno izuzeti drzavne sluzbe i organčići,svi oni koji drze ljestve korumpiranoj Vlasti i drzavi..a lomiti preko ledja Kmetja nesudjenog...
Jebalo majku,pa jel ste vi offce ili koja pička materina da vam i ovo uvale,a vi samo tiho i sa prijekorom promrmljate koju sovku...???
Iz nje ce se naravno izuzeti drzavne sluzbe i organčići,svi oni koji drze ljestve korumpiranoj Vlasti i drzavi..a lomiti preko ledja Kmetja nesudjenog...
Jebalo majku,pa jel ste vi offce ili koja pička materina da vam i ovo uvale,a vi samo tiho i sa prijekorom promrmljate koju sovku...???
Guest- Guest
Jok! Krokodil.mortal wrote:Priznaj da si ovca Femderu!!Oh_Femder wrote:Zato si ti tu pod svojim pravim imenom: Prck(am)ov(ce)prckov wrote:glupa skoro ko ti
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SLOBODA GOVORA NA INTERNETU- TKO ŠTO SMIJE, TKO NE ????
» Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija
» Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
» nazvao stvar pravim imenom
» Miroslav Škoro registrira stranku pod svojim imenom
» Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija
» Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
» nazvao stvar pravim imenom
» Miroslav Škoro registrira stranku pod svojim imenom
Page 2 of 4