Caffe Venus :P
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Tako smo krojeni.....netko manje,netko više....netko zivotari ovaj život,drugi čine najbolje od onog sto im je dano....i svatko će brati ono sto je i sijao....
Jel glup covjek kriv što je glup?
Ako se razvijas na dobrom si putu...moje skromno mišljenje.....i ne vrijede za sve isti sistemi....te jutarnje meditacije ja mogu zaboraviti...ja sam morgen muffel i amen....
Jel glup covjek kriv što je glup?
Ako se razvijas na dobrom si putu...moje skromno mišljenje.....i ne vrijede za sve isti sistemi....te jutarnje meditacije ja mogu zaboraviti...ja sam morgen muffel i amen....
Guest- Guest
Inače mislim da je sasvim realno i ljudski da nas uhvati malo strah od ovog brzog i strrsnog zivota,kao kad si negdje visoko pa pogledas dolje....očekivanja su velika a kao pojedinac si lako zamjenjiv,neka te to jednostavno udari ko šakom u facu pa ti treba koji dan dok se saberes....vrlina je u takvim situacijama promjena ostati smiren i vjerovati i sebi i sudbini tj. Univerzumu....da će ipak sve na kraju biti ok....
Guest- Guest
dekonstrukcija laži, samoanaliza, pa udisanje dobrih vibracija i onda gradnja nečeg..
Jednom u 100 dana naletim na forume i vidjeh tebe kak na drugom forumu tračaš svoj forum
Pa, viteže,...
Pa, viteže,...
Guest- Guest
Aj pošten si, pa priznaš
Nije bed što ideš susjedu, neg valja naučit da za svoju ženu kažeš susedu da je najbolja da se ne naslađuje od sreće, a njegova je 333put gora
Nije bed što ideš susjedu, neg valja naučit da za svoju ženu kažeš susedu da je najbolja da se ne naslađuje od sreće, a njegova je 333put gora
Guest- Guest
baš sam sad gledao, 4 cijela mjeseca nisam bio na easy-chatu :)
moja žena je uvijek najbolja, makar izgledala ko frižider i ponašala se ko slon, moj slon i moj frižider alo! =)
moja žena je uvijek najbolja, makar izgledala ko frižider i ponašala se ko slon, moj slon i moj frižider alo! =)
Tak je!
Brzopleta 2ka, ne mogu off sa foruma jer sam pri ulasku stavila opciju da mi je stalno uključeno kaj se to da poništit..
Brzopleta 2ka, ne mogu off sa foruma jer sam pri ulasku stavila opciju da mi je stalno uključeno kaj se to da poništit..
Guest- Guest
odlogiraš se i makneš kvačicu s "always remember m3" ? :D obriši cookiese, očisti history, zapali garažu :D
xa xa xa ...ludonjaaa!! za savjet zahvaljujem&grlim&štipam za to usukano dupe
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50