Caffe Venus :P
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Proučiti ću pa ću ti reći svoje mišljenje.
Al ja sam ti vrlo stroga kod procjene life couchera
Al ja sam ti vrlo stroga kod procjene life couchera
Guest- Guest
pa life couch :D je netko tko te usmjerava da pronađeš ciljeve u životu, a massaro je nešto sasvim drugo..
So to speak, if you don't know who your teacher is ...you might get lost
Guest- Guest
he's not my teacher, vršnjak mi je, i ponegdje smo na istoj razini..dzepna_venera wrote:So to speak, if you don't know who your teacher is ...you might get lost
Mislim na Rossa i rozu majicu. ...jer si rekla life coach a kic nesto slično. ...kužiš sad? .dzepna_venera wrote:Che?
Guest- Guest
Prije nekih godinu dana sanjala sam neobičan san. Prilazila sam nekom neobičnom mjestu sa bazenom i kucicom. Ispred bazena vidjela sam osobu koju vrlo volim, znam da moli za mene. Radoznala (kakva inace jesam :))) povirila sam u tu kućicu i otvorila vrata. Pogledala sam unutra i vidjela vrlo lijepu ženu na stepeništu, posve zamišljenu i odsutnu duhom, koju poznajem s foruma, kako čeka pri vrhu stepeništa na izlaz dok istovremeno svojim tijelom zaklanja prolaz i izlaz van svojoj djeci. Nije me ni pogledala, ni prepoznala. Ja sam se okrenula i otišla.
Guest- Guest
Da sad ne duljim, jer sam vani, ugl. san se obistinio. Do u detalje.
Ne brini :) nisi ti ta iz sna:)
Iako, meni jesi svakojako lijepa. I mila!
Ne brini :) nisi ti ta iz sna:)
Iako, meni jesi svakojako lijepa. I mila!
Guest- Guest
kako to ženski spol ima manjak centimetara u gaćama?....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Pa kada ne prima nistaklerko wrote:kako to ženski spol ima manjak centimetara u gaćama?....
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50