Bozanić: Veličati NDH nije ljudski, Jasenovac je stratište nevinih ljudi
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bozanić: Veličati NDH nije ljudski, Jasenovac je stratište nevinih ljudi
Dobro, očito ništa bitno.veber wrote:vuk ti odgovorioRegoč wrote:Zapravo ne, jer me tvoj privatni život ne zanima, pa da okrenem pitanje. Kakve sveze ima Ivana s forumom, Ero i Pisom?veber wrote:ivana? ivana je dio mog života obilježila.Regoč wrote:Tko je Ivana?veber wrote:
meni onaj ercegsančo veli da sam pedofilj, na ivanu ti prvi drkao, a onda ostatak foruma.
i onda ja pedofilj. žena ima 30.
zbog ivane spušio ban,
na ivanu svetoje zašprical, monitor.
uz zadnju koja mi je rodila djecu, onu jednu. ivana mi je odredila neke životne pute.
zadovoljan odgovorom?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
I Blajburg je onda isto to. S time da su se Hrvati tada trostruko integrirali. U jugoslavenske,europske i svjetske integracije.Regoč wrote:Jasenovački logor izraz je duha vrjemena i nužnost pri uključivanju Hrvatah u onodobne europske integracije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
Maksimir,Dotrščina i drugi lokaliteti u okolici ZG-a puni su hrvatskih kostiju komunista i antifašista koje su još prije oružanog ustanka pobili frankovci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Obradili smo početnu tezu, kasniš s upadicami.jastreb wrote:I Blajburg je onda isto to. S time da su se Hrvati tada trostruko integrirali. U jugoslavenske,europske i svjetske integracije.Regoč wrote:Jasenovački logor izraz je duha vrjemena i nužnost pri uključivanju Hrvatah u onodobne europske integracije.
Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
ma dajastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
Maksimir,Dotrščina i drugi lokaliteti u okolici ZG-a puni su hrvatskih kostiju komunista i antifašista koje su još prije oružanog ustanka pobili frankovci.
immortal-
2014-04-16
Mortice, izvrsna obrada!
Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
immortal-
2014-04-16
Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koliko su bili 'pametni' imali su citavu noc zbrisati kilometre i kilometre od kerestinca oni nisu mrdnuli kilometar od zatvora...toliko o 'intelektualnosti'jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
2015-09-08
Jebo te koja usporedba.Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
Hajde reci da si ustasa i gotova stvar.
Bilo bi posteno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I ti posteno reci da si ustasa.vuksadinare wrote:Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
2015-09-24
Stara ustaska picketina. To si ti.mortal wrote:ma dajastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
2015-09-24
I kazu - pa gdje ti vidis ustase.
A vrve na sve strane.
A vrve na sve strane.
2015-09-24
Sasvim primjerena usporedba , lievi cviet oni, lievi cviet ovi.Ringo10 wrote:Jebo te koja usporedba.Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
Bilo bi posteno.
Ustaša nisam jer se protivim totalitarnim poretkom.
Bilo bi pošteno da jesam, ali nisam.
Tebi je ustaša svatko tko nije opsjednut uzvisivanjem druga Tita i njegovih nedjelah.Ringo10 wrote:I kazu - pa gdje ti vidis ustase.
A vrve na sve strane.
ako ja kao navijac hajduka recimo simpatiziram zelju..jesam li ja zeljovac?...nisam...tako regoc niti ja niti ti nismo ustase..koje su nestale zavrsetkom drugog svjetskog rata...to sto netko hoce da se priznaju zlocini nad hrvatima nevezano za 2 svjetski rat i sto kaze da ce onda priznat i hrvatske zlocine nije ustasluk..dok drugi ne priznaju zlocine nad hrvatima ili to preko kurca cine..tesko cemo se maknut i od 41 i 45 ali i 91Ringo10 wrote:Jebo te koja usporedba.Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
Bilo bi posteno.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ako ja kao navijac hajduka recimo simpatiziram zelju..jesam li ja zeljovac?...nisam...tako regoc niti ja niti ti nismo ustase..koje su nestale zavrsetkom drugog svjetskog rata...to sto netko hoce da se priznaju zlocini nad hrvatima nevezano za 2 svjetski rat i sto kaze da ce onda priznat i hrvatske zlocine nije ustasluk..dok drugi ne priznaju zlocine nad hrvatima ili to preko kurca cine..tesko cemo se maknut i od 41 i 45 ali i 91Ringo10 wrote:Jebo te koja usporedba.Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
Bilo bi posteno.
:)Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
sve ubijač do ubijača.Noor wrote::)Regoč wrote:Koji crni cviet? Kao da danas ubiješ Jergovića, Tomića ili Pavičića; jest kazneno djelo, ali nije nikakva šteta.jastreb wrote:Pa cvijet hrvatske inteligencije pobili su ustaše u Kerestincu.vuksadinare wrote:Ispada da hrvate nitko nije ubijao..samo zrtve srbi,zidovi,romi...ubijeni hrvati?...nikad culi
dam vam igračku pa pucajte.
veber-
2014-12-30
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bozanić nije dostojan Kuharićeve stolice
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
Page 5 of 6