Bozanić: Veličati NDH nije ljudski, Jasenovac je stratište nevinih ljudi
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bozanić: Veličati NDH nije ljudski, Jasenovac je stratište nevinih ljudi
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Ajmo, ustaše i partizani...klapa 8756!
Usput, Bozanić je u prvu!
Omiljena sapunica u Hrvata :)
Neurotična nacija.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bozanić se sad demaskirao ...
Udbaš, komunjara, Srboljub i četnik, nekad prikriveni a sad otkriveni.
Sram ga bilo.
HVIDRA odmah šatore pred Kaptol a MPT da održi protestni koncert radi ovakvog brutalnog udara na našu dragu NDH i naše ustaške heroje.
I to odakle smo najmanje očekivali.
Odmah da se pozove Jurčević da u desetosatnoj emisiji u direktnom prijenosu objasni Bozaniću kakva je humanistička demokracija bila NDH a Sedlar da snimi prigodni dokumentarac.
E ne može to tako, Bozaniću, ako je i od tebe previše je ...
Sram ga bilo.
HVIDRA odmah šatore pred Kaptol a MPT da održi protestni koncert radi ovakvog brutalnog udara na našu dragu NDH i naše ustaške heroje.
Odmah da se pozove Jurčević da u desetosatnoj emisiji u direktnom prijenosu objasni Bozaniću kakva je humanistička demokracija bila NDH a Sedlar da snimi prigodni dokumentarac.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zbog čega???marcellus wrote:pa što je tu čudno, crkva je osudila jasenovac još dok je radio (Stepinac)...
Pa bio je to obični radni logor u koji su smještani neprijatelji mlade hrvatske države i u kojem se igrao nogomet,gdje se slušala Mala Floramye i gdje su logoraši uz rad stjecali naobrazbu i usavršavali se u raznim zanatima kako bi se nakon izlaska iz logora lakše uklopili u društvo.
I Stepinac i Bozanić debelo griješe.
Pa davno je u iseljeništvu Doglavnik Artuković rekao kako u Jasenovcu leže samo njegovi vojnici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Takvo vrijeme bilo...neprijatelji drzave negdje su morali platiti bulu....to sto je na celu bio zivcani ante pavelic...jbg greska...ja da sam bio...npr..to bi bio doista radni logor za neprijatelje...od jutra do navecer baustela..kaznjavao bi smrcu ili nekom teskom kaznom bjegunce...kao i teski rad mozda smetna za ilegalni politicki rad za daljnje podrivanje drzave
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znači bio bi ustaša? Dobro da znam(o).vuksadinare wrote:Takvo vrijeme bilo...neprijatelji drzave negdje su morali platiti bulu....to sto je na celu bio zivcani ante pavelic...jbg greska...ja da sam bio...npr..to bi bio doista radni logor za neprijatelje..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ustasa,zandar,grenadir,mundir...nebitnojastreb wrote:Znači bio bi ustaša? Dobro da znam(o).vuksadinare wrote:Takvo vrijeme bilo...neprijatelji drzave negdje su morali platiti bulu....to sto je na celu bio zivcani ante pavelic...jbg greska...ja da sam bio...npr..to bi bio doista radni logor za neprijatelje..
..znao bi kako bi postupao sa neprijateljima drzave...ne masovnim ubojstvima...vec neprijatelja trebas poniziti...smrt samo u slucaju bijega ili daljnjeg rovarenja protiv drzave..ali tu bi prije uporabio tesku kaznu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koje vražje države,za tebe je NDH bila država?vuksadinare wrote:ustasa,zandar,grenadir,mundir...nebitnojastreb wrote:Znači bio bi ustaša? Dobro da znam(o).vuksadinare wrote:Takvo vrijeme bilo...neprijatelji drzave negdje su morali platiti bulu....to sto je na celu bio zivcani ante pavelic...jbg greska...ja da sam bio...npr..to bi bio doista radni logor za neprijatelje..
..znao bi kako bi postupao sa neprijateljima drzave...ne masovnim ubojstvima...vec neprijatelja trebas poniziti...smrt samo u slucaju bijega ili daljnjeg rovarenja protiv drzave..ali tu bi prije uporabio tesku kaznu...
vili40-
2015-08-02
Jasenovački logor izraz je duha vrjemena i nužnost pri uključivanju Hrvatah u onodobne europske integracije.
Jok, bila je kotar!vili40 wrote:koje vražje države,za tebe je NDH bila država?vuksadinare wrote:ustasa,zandar,grenadir,mundir...nebitnojastreb wrote:Znači bio bi ustaša? Dobro da znam(o).vuksadinare wrote:Takvo vrijeme bilo...neprijatelji drzave negdje su morali platiti bulu....to sto je na celu bio zivcani ante pavelic...jbg greska...ja da sam bio...npr..to bi bio doista radni logor za neprijatelje..
Regoč wrote:Jasenovački logor izraz je duha vrjemena i nužnost pri uključivanju Hrvatah u onodobne europske integracije.
Koji onaj od ndh ili onaj partizanski poslije rata?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:Jok, bila je kotar!vili40 wrote:koje vražje države,za tebe je NDH bila država?vuksadinare wrote:ustasa,zandar,grenadir,mundir...nebitnojastreb wrote:Znači bio bi ustaša? Dobro da znam(o).vuksadinare wrote:Takvo vrijeme bilo...neprijatelji drzave negdje su morali platiti bulu....to sto je na celu bio zivcani ante pavelic...jbg greska...ja da sam bio...npr..to bi bio doista radni logor za neprijatelje..
pa da dobro si rekao bila je kotar, okupirana provincija dio trećeg reicha možeš je nazvati i marionetskom državom ako te vrijeđa naziv kotar, provincija.
marionetska država je nominalno suvereni subjekt koji zapravo kontrolira strana sila. Marionetska država održava vanjske oznake i značajke nezavisnosti, poput imena, zastave, himne, ustava, zakona, gesla, ali u stvarnosti je organ druge države, koja je dovela na vlast svog poslušnika iz ciljne nacije.
Guest- Guest
mortal wrote:jesam li baš toliko glupa koliko ti mislišGnječ wrote:mortal wrote:Kako?? U Jasenovcu su ubijani Ustaše. Zar je htio reći da su oni nevini ?Hektorović wrote:Bozanić: ...... Jasenovac je stratište nevinih ljudi
Upravo tako razmišlja i masa drugih Hrvata!
pa ne mogu ustaše biti nevini kad su veličali NDH. lijepo ti Bozanić zbori a i masa drugih hrvata.
vidim šta je rekao
znamo da tamo leže Ustaše
kako to drugačije objasniti, ili dojaviti Bpzaniću da tamo leže i Ustaše??
pa konc logor Jasenovac koliko mi je poznato je osnovala i stavila u pogon NDH. a tko je tamo nakon rata zagnojio neznam možda ima i ustaša a možda je tamo nakon rata zagnojio i koji lovac na divljač koga je sačmaricom izrešetao kolega u lovu.
Guest- Guest
Regoč wrote:Jasenovački logor izraz je duha vrjemena i nužnost pri uključivanju Hrvatah u onodobne europske integracije.
immortal-
2014-04-16
Onda ne plakiti,sto je doslo pejbek u vidu blajburga..jel..sto siješ...nego..kako to uvijek od vreće picaka vi uvijek uhvatite za kurcinu i zajebete se??
Guest- Guest
hahahahahaha..dobar..Ringo10 wrote:Bozanić se sad demaskirao ...
Sram ga bilo.
Guest- Guest
kolo sreće se okrećeGnječ wrote:T. wrote:Ok, u razdoblju smo prisilnog sjećanja i kajanja, ova 2-3 dana...
Onda po starom...
samo vi nastavite po starom sprema vam se bleiburg epizoda 2 a ako vam ni to ne bude dosta bit će i nastavak serijala bleiburg epizoda 3 , epizoda 4 ...
tko bi gori, sad je doli
povijest se ponavlja... ali nje od točke koju ti proželjkuješ
immortal-
2014-04-16
šta ste se tako rješavali HrvataGnječ wrote:mortal wrote:jesam li baš toliko glupa koliko ti mislišGnječ wrote:mortal wrote:Kako?? U Jasenovcu su ubijani Ustaše. Zar je htio reći da su oni nevini ?Hektorović wrote:Bozanić: ...... Jasenovac je stratište nevinih ljudi
Upravo tako razmišlja i masa drugih Hrvata!
pa ne mogu ustaše biti nevini kad su veličali NDH. lijepo ti Bozanić zbori a i masa drugih hrvata.
vidim šta je rekao
znamo da tamo leže Ustaše
kako to drugačije objasniti, ili dojaviti Bpzaniću da tamo leže i Ustaše??
pa konc logor Jasenovac koliko mi je poznato je osnovala i stavila u pogon NDH. a tko je tamo nakon rata zagnojio neznam možda ima i ustaša a možda je tamo nakon rata zagnojio i koji lovac na divljač koga je sačmaricom izrešetao kolega u lovu.
ne možeš šutjeti... ili se hvališ
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:kolo sreće se okrećeGnječ wrote:T. wrote:Ok, u razdoblju smo prisilnog sjećanja i kajanja, ova 2-3 dana...
Onda po starom...
samo vi nastavite po starom sprema vam se bleiburg epizoda 2 a ako vam ni to ne bude dosta bit će i nastavak serijala bleiburg epizoda 3 , epizoda 4 ...
tko bi gori, sad je doli
Ooooo DA
Tko ništa nije naučio iz povijesti........dužan je ponoviti
A onda će opet biti kmečanja
Yehudim wrote:mortal wrote:kolo sreće se okrećeGnječ wrote:T. wrote:Ok, u razdoblju smo prisilnog sjećanja i kajanja, ova 2-3 dana...
Onda po starom...
tko bi gori, sad je doli
Ooooo DA
Jebi ga..dobri momci uvijek na kraju pobijede..priroda same logike..svijet ne moze opstati na Zlu niti m temelji mogu biti Zli..
Guest- Guest
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
A to bi bili ovipismejker wrote:Yehudim wrote:mortal wrote:kolo sreće se okrećeGnječ wrote:T. wrote:Ok, u razdoblju smo prisilnog sjećanja i kajanja, ova 2-3 dana...
Onda po starom...
tko bi gori, sad je doli
Ooooo DA
Jebi ga..dobri momci uvijek na kraju pobijede..priroda same logike..svijet ne moze opstati na Zlu
https://www.youtube.com/watch?v=PbcMqLVAdUc
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bozanić nije dostojan Kuharićeve stolice
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
Page 2 of 6