Nove plaće na Jadranu: Prodavač suvenira ima plaću od 8000 kuna, čistačice 6000. Neto!
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nove plaće na Jadranu: Prodavač suvenira ima plaću od 8000 kuna, čistačice 6000. Neto!
pa ja sam radio po 3mjeseca, za 400€ plaću prije par godina. doduše imao sam tada još i svoj business, ali sam radio i jedan "normalan posao" koji mi je više došao kao džeparac, ali to je tada bila realna cijena rada.die antwoord wrote:možda u Istri i većim turističkim središtima u DalmacijiAssadNaPodmornici wrote:5mjeseci rada
većina radi samo 6. 7. i 8. mjesec, pa onda na burzu, s time da navedenih 6-8 tisuća nije prosjek, nego je to gornja granica
kao da napišeš da neki u Hrvatskoj imaju plaću i do 100.000kn, zašto nitko neće da radi nego ljudi odlaze, a takvih je možda 20ak
https://www.dzs.hr/Hrv_Eng/publication/2017/09-02-05_01_2017.htm
a ovaj as sa Baltazar fakultetom, starta sa 24 000€
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/585504/mladi-hdz-ovac-iz-dalmacije-priznao-kako-je-39uhljebljen39-na-visoku-poziciju-desetak-godina-sam-clan-stranke-bio-sam-i-predsjednik-mladezi-prosao-sam-sve-faze-a-sada-sam-direktor-gradske-tvrtke-sto-je-tu-cudno
Mladi HDZ-ovac iz Dalmacije priznao kako je 'uhljebljen' na visoku poziciju: Desetak godina sam član stranke, bio sam i predsjednik mladeži, a sada sam direktor gradske tvrtke. Što je tu čudno?!
Završio sam pet godina fakulteta. (Na svom Facebook profilu navodi kako se školovao na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću, op.a.)
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Re: Nove plaće na Jadranu: Prodavač suvenira ima plaću od 8000 kuna, čistačice 6000. Neto!
Socijalizam i ljevičarstvo je neizlječiva bolest...aben wrote:prava iz rada
a ljudi moji...
Kakva jebena prava iz rada?
Pravo je dobit plaću za obavljeni rad a ne drkat po forumu po vas dan i za to biti plaćen...
Dobija biće i uskrsnicu, božićnicu, 13. plaću, naknadu za putne troskove, topli obrok...
To sve treba ukinuti i ostaviti na volju poslodavcu...
Da li će svoj novac potrošiti na nova kola i kurve ili podijeliti radnicima i kome od njih...
Prava iz rada a jebateled...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
mi ćemo te nagraditi odličnom plaćom do 6.000 kuna netto
kao i popusti do 50%
moraš prvo pokazati si ozbiljan, da znaš raditi a onda ti plaća može biti i do 6.000
Guest- Guest
eto već lete na glavu.Radiš jedno 3-4 mjeseca,od toga pola potrošiš na hranu,piće a možda i smještaj i vratiš se doma pa naločeš rakije od muke i umora radeći i petak i svetak po 10 sati dnevno.Ostalih jedno 8 mjeseci mamuran marljivo pretražuješ kontejnere da možda uhljebi čardak divizije nisu unutra bacili nešto vrijedno što im više ne treba.
vili40-
2015-08-02
a Đakić sa 22 godine vlasnik hotela, reketari, praši BMWom, hotel mu stari dobio preko partije, Kotarac sa 28godina direktor državnog poduzeća, ima tečaj od faksa, direktori u držvnim poduzećima minimalno 2000€ plaće + razne provizije kada bude djelio dozvole itd..die antwoord wrote:mi ćemo te nagraditi odličnom plaćom do 6.000 kuna netto
kao i popusti do 50%
moraš prvo pokazati si ozbiljan, da znaš raditi a onda ti plaća može biti i do 6.000
a ti bi trebao ići van svoga mjesta, raditi negdje ko konj, i par mjeseci biti odvojen od familije, grada i prijatelja, da možda u tih par mjeseci uštediš 4000 do 6000 € ... i ako ti je to malo "ti si yugosloven koji mrzi sve Hrvatsko"
do sada je bila takva sezona.vili40 wrote:eto već lete na glavu.Radiš jedno 3-4 mjeseca,od toga pola potrošiš na hranu,piće a možda i smještaj i vratiš se doma pa naločeš rakije od muke i umora radeći i petak i svetak po 10 sati dnevno.Ostalih jedno 8 mjeseci mamuran marljivo pretražuješ kontejnere da možda uhljebi čardak divizije nisu unutra bacili nešto vrijedno što im više ne treba.
prije par godina si doslovno radio za hranu i za donjeti nakon cijelog ljeta 1000€ doma i to rastegnuti do idućeg ljeta.
sada se popravilo, kažem ti, čak se možeš i pogoditi da imaš smještaj, 3obroka, , i u 5mjeseci donjeti 5000€ doma..
ali opet ..Kotarac 24 000€ :D :D :D
Meni frend otišao u Njemačku, (onaj HDZovac koji je pokušao preko diplome iz bosne se dočepati kancelarijske pozicije pa ga odjebali), sada već malo naučio njemački, počeo konobariti, radi u hotelu, ima osiguran smještaj, kuhanu hranu 3x dnevno, sa mančom(napojnica) mjesečno 2500€ - 0€ troškova, posao cijelu godinu.. i to je još low tier razina posla, čim malo poboljša njemački i još završi koji kurs sa strane, raste to
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
da socijalizamT. wrote:Socijalizam i ljevičarstvo je neizlječiva bolest...aben wrote:prava iz rada
a ljudi moji...
Pravo je dobit plaću za obavljeni rad a ne drkat po forumu po vas dan i za to biti plaćen...
Dobija biće i uskrsnicu, božićnicu, 13. plaću, naknadu za putne troskove, topli obrok...
Da li će svoj novac potrošiti na nova kola i kurve ili podijeliti radnicima i kome od njih...
to i govorim , EU poslodavac cuje a nas se cudi kako to nitko nece radit
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
yoda drži se ti tog posla. u njemčiji ipak treba radit.
naš frend marc sutra bi bio u njemčiji. no ne piše po njemačko, a za ostalo moraš radit.
tvoja kombinacija je super.
naš frend marc sutra bi bio u njemčiji. no ne piše po njemačko, a za ostalo moraš radit.
tvoja kombinacija je super.
2014-12-30
Eu poslodavac mu da 1100 za 8 sati fizickog rada a ne prodavanja zjaka u trgovini suvenira.debotoijusto wrote:da socijalizamT. wrote:Socijalizam i ljevičarstvo je neizlječiva bolest...aben wrote:prava iz rada
a ljudi moji...
Budale, neka navuku koreance da rade , evo jedan doveo nekidan pun autobus i voze ili neka zatvore trgovinu.
Da on ovim balkancima da 2000 propasti ce a njima opet nije dovoljno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Doban način kako privući djelatnike je svakako mahanje lovom!
debotoijusto wrote:malo
u EU vise , imas radno vrijeme , radis 12mj. te ostvarujes prava iz rada
kaya wrote:Eu poslodavac mu da 1100 za 8 sati fizickog rada a ne prodavanja zjaka u trgovini suvenira.debotoijusto wrote:da socijalizamT. wrote:Socijalizam i ljevičarstvo je neizlječiva bolest...aben wrote:prava iz rada
a ljudi moji...
Budale, neka navuku koreance da rade , evo jedan doveo nekidan pun autobus i voze ili neka zatvore trgovinu.
nek poslodavac sam prodaje zjake u trgovini i ostane mu sav novac
2014-04-12
stalno su poslodavci sa ciničkim smješkom na licu tumačili nešto o tržištu rada dok ih je napokon već jednom nije to tržište uhvatilo za vrat pa ne pušta i ne pušta.Pa se uzvrpoljili i cvile državo pomozi.A vele da je 70% firmi u turizmu završilo poslovanje sa ekstraprofitom a radnika bi si i dalje smjestili u kutiju sardina sa njih još 5 pa još da to i plate.Jebiga svaka je soba dragocjena.No došlo je vrijeme paničarenja i zapomaganja pa izmišljaju kako u njemačkoj ljudi teško žive a ništa ne zarade.Jadno je to ali zabavno.AssadNaPodmornici wrote:do sada je bila takva sezona.vili40 wrote:eto već lete na glavu.Radiš jedno 3-4 mjeseca,od toga pola potrošiš na hranu,piće a možda i smještaj i vratiš se doma pa naločeš rakije od muke i umora radeći i petak i svetak po 10 sati dnevno.Ostalih jedno 8 mjeseci mamuran marljivo pretražuješ kontejnere da možda uhljebi čardak divizije nisu unutra bacili nešto vrijedno što im više ne treba.
prije par godina si doslovno radio za hranu i za donjeti nakon cijelog ljeta 1000€ doma i to rastegnuti do idućeg ljeta.
sada se popravilo, kažem ti, čak se možeš i pogoditi da imaš smještaj, 3obroka, , i u 5mjeseci donjeti 5000€ doma..
ali opet ..Kotarac 24 000€ :D :D :D
Meni frend otišao u Njemačku, (onaj HDZovac koji je pokušao preko diplome iz bosne se dočepati kancelarijske pozicije pa ga odjebali), sada već malo naučio njemački, počeo konobariti, radi u hotelu, ima osiguran smještaj, kuhanu hranu 3x dnevno, sa mančom(napojnica) mjesečno 2500€ - 0€ troškova, posao cijelu godinu.. i to je još low tier razina posla, čim malo poboljša njemački i još završi koji kurs sa strane, raste to
vili40-
2015-08-02
ja se naradim ko sivonja ali me za to pošteno plate i smjeste.Da ne,morali bi si raditi sami.Jebiga kad su njemačka,nizozemska i druge zemlje komunističke pa si radnike čuvaju,maze i paze.
vili40-
2015-08-02
Pa neka ode na kosovo po radnika. Ili u ukrajinu. Sta se uopce zajebavaju.debotoijusto wrote:kaya wrote:Eu poslodavac mu da 1100 za 8 sati fizickog rada a ne prodavanja zjaka u trgovini suvenira.debotoijusto wrote:da socijalizamT. wrote:Socijalizam i ljevičarstvo je neizlječiva bolest...aben wrote:prava iz rada
a ljudi moji...
nek poslodavac sam prodaje zjake u trgovini i ostane mu sav novac
Ovi iz siromasnih zemalja eu idu na zapad i tako. Prijave nekoliko djece i dobiju doplatak kao jednu placu.
Doduse mislim da ce njemci i austrijanci stati tome na kraj jer oni su htjeli radnu snagu a ne cigane . Al dok ide ide, dok im ne sruse socijalni sustav:)
2015-08-15
samo budale rade uistinu
njegovanje kulture nerada nikad ne zavrsi na dobro
2014-04-12
da nekako na silu ili prijevaru vratimo u zemlju tih pola miliona ljudi kladim se da bi opet sve išlo po starom.Eto ti minimalac i budi sretan što imaš čast i priliku da radiš i možeš sve pitati ali za pare ne,nofci su za pametne ljude.
vili40-
2015-08-02
rad je dobar ako radis oko kuce i na svom imanjudebotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:samo budale rade uistinu
rad je dobar , drzi tijelo/psihu u balansu
njegovanje kulture nerada nikad ne zavrsi na dobro
ako radis ko najamnik onda je zajeb, ode kicma
mene nekad ulovi nemogucnost da izbjegnem istovar cementa il neke slicne baustelske poslove, uzas zivi
ovako kako sad radim, mila majka, par mjesalica na dan i to ako ako
a placa 4 tauzenke, pa onda dodaci i zna izac i na7 tauzenki
samo tako mogu preci preko toga sto se nekad oznojim
E daj suti, vani kad te direktor okrzne u prolazu ne peres dzemper godinu dana i ljubis prsten svabi ko papi.vili40 wrote:da nekako na silu ili prijevaru vratimo u zemlju tih pola miliona ljudi kladim se da bi opet sve išlo po starom.Eto ti minimalac i budi sretan što imaš čast i priliku da radiš i možeš sve pitati ali za pare ne,nofci su za pametne ljude.
Tu zajebavate i kucate direktoru o glavu i pricate da vam dijete nema za jogurt.
Da vam netko da i 2 soma vi cete opet ciganiti i gledati koliko mu kosta auto.
Mayke mi da ja imam svoju firmu ja bi se prije ubila nego hrvata zaposlila. Upoznala sam ih kroz rad u resursima i zgadili mi se za dva zivota.
Nikad se ne vracajte.
2015-08-15
yah, glava dole i arbajtkaya wrote:E daj suti, vani kad te direktor okrzne u prolazu ne peres dzemper godinu dana i ljubis prsten svabi ko papi.vili40 wrote:da nekako na silu ili prijevaru vratimo u zemlju tih pola miliona ljudi kladim se da bi opet sve išlo po starom.Eto ti minimalac i budi sretan što imaš čast i priliku da radiš i možeš sve pitati ali za pare ne,nofci su za pametne ljude.
Tu zajebavate i kucate direktoru o glavu i pricate da vam dijete nema za jogurt.
Da vam netko da i 2 soma vi cete opet ciganiti i gledati koliko mu kosta auto.
Mayke mi da ja imam svoju firmu ja bi se prije ubila nego hrvata zaposlila. Upoznala sam ih kroz rad u resursima i zgadili mi se za dva zivota.
Nikad se ne vracajte.
a kod kuce ( u hr ) odmah se sjete samoupravljanja i nebu njih nisce jebal
» Kad kim plače, svi plaču...
» Kupi bebu za 8000 eura ( oko 60 tisuća kuna )
» Plenkovic : Od 1. siječnja minimalna neto plaća 3250 kuna
» Podstanar u Osijeku ubio ženu zbog 8000 kuna i zlatnog prstenja
» Kad kim plače, svi plaču...
» Kupi bebu za 8000 eura ( oko 60 tisuća kuna )
» Plenkovic : Od 1. siječnja minimalna neto plaća 3250 kuna
» Podstanar u Osijeku ubio ženu zbog 8000 kuna i zlatnog prstenja
Page 2 of 9