Predstavljen ruski teški dron-lovac 6 generacije Su-70 "Ohotnik"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predstavljen ruski teški dron-lovac 6 generacije Su-70 "Ohotnik"
za?Eroo wrote:Koliko te plaćaju?Leviathan2 wrote:ovisi sto postavis kao cilj, kakvu opremu, kakve mogucnosti i ostale karaktristikeEroo wrote:Samo da nam netko objasni šta to znači "6.-e generacije", ako još nismo vidjeli ni poštenu 5.-u? To po pitanju RCS (stealth, jelte...)
rusi jesu vec rekli da ce 6 generacija bit bespilotna i da ce moci letjet u svemir , vjerovatno nisku orbitu al i to je dosta
Za zvučni zid koji pjeva "Slava Rusiji"?Leviathan2 wrote:za?Eroo wrote:Koliko te plaćaju?Leviathan2 wrote:ovisi sto postavis kao cilj, kakvu opremu, kakve mogucnosti i ostale karaktristikeEroo wrote:Samo da nam netko objasni šta to znači "6.-e generacije", ako još nismo vidjeli ni poštenu 5.-u? To po pitanju RCS (stealth, jelte...)
rusi jesu vec rekli da ce 6 generacija bit bespilotna i da ce moci letjet u svemir , vjerovatno nisku orbitu al i to je dosta
prestali smo se klat, pa da ne pokvarimo sutropske odnose.pismejker wrote:iva istina..algoritmi,najjebeniji i najslozeniji dio programske postave..
na bivšem forumu samo su dva bila u razini algoritma. Yahoo i Brera.
jahu je pisao strojne jezike za dobro jutro i jednom mi na salveti demonstrirao.
veber-
2014-12-30
a, jesam baustelac al toliko napredan nisam, jos nemam tehnologiju da zazidam zvucni zid koji pjeva slava rusiji :)Eroo wrote:Za zvučni zid koji pjeva "Slava Rusiji"?Leviathan2 wrote:za?Eroo wrote:Koliko te plaćaju?Leviathan2 wrote:ovisi sto postavis kao cilj, kakvu opremu, kakve mogucnosti i ostale karaktristikeEroo wrote:Samo da nam netko objasni šta to znači "6.-e generacije", ako još nismo vidjeli ni poštenu 5.-u? To po pitanju RCS (stealth, jelte...)
imas ti kakvu ideju
jebes ti algoritme, nema dok ja ne donesem odluku,veber wrote:prestali smo se klat, pa da ne pokvarimo sutropske odnose.pismejker wrote:iva istina..algoritmi,najjebeniji i najslozeniji dio programske postave..
jahu je pisao strojne jezike za dobro jutro i jednom mi na salveti demonstrirao.
mogu zamislit moju mjesalicu kako bi skakala s algoritmima
ne da mi se pisat algoritam za mješalicu,Leviathan2 wrote:jebes ti algoritme, nema dok ja ne donesem odluku,veber wrote:prestali smo se klat, pa da ne pokvarimo sutropske odnose.pismejker wrote:iva istina..algoritmi,najjebeniji i najslozeniji dio programske postave..
mogu zamislit moju mjesalicu kako bi skakala s algoritmima
ljudi bi se pravarili
prvo-da li je levi pijan ili trezan.
tu imamo račvu.
ako je pijan sve pet
ali gle zajeba rekla levijeva, ne buš ti više pli.
pazi mam levijevu bivšu
ne buš ti više pil. vi mene ne kužite. ono više ne buš pil?
sada ti veberu napiši algoritam.
u biti napraviš premosnice. levija odmah u birtiju odpeljaš i to je to.
veber-
2014-12-30
veber wrote:mali zajeb. robotika nam nije autonomna. robotika ne zna razlikovat. rusa od amera. problem algortima raste problemom samo jedne baze. if/or.
Razlikuje se preko IFF sustava, pa i danas se pilotima prezentiraju podatci od radara kroz žestoku obradu kroz algoritme... koji prepoznaju i pojedinačni tip tehnike...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ima bespilotni F-16 pod nazivom QF-16 , testni primjerci
Neradi nitko još zasebnu bespilotnu nadzvučnu borbenu letjelicu nego modificiraju starije avione u bespilotne
Neradi nitko još zasebnu bespilotnu nadzvučnu borbenu letjelicu nego modificiraju starije avione u bespilotne
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija predstavila teški stealth dron za podršku Su-57
» Pogledajte kako je ruski lovac jednim potezom otjerao NATO uljeza nad Baltikom
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Projekti teški 5 milijardi: Slovenci, GP Krk i Euro-Asfalt počinju graditi najskuplju cestu u RH. Idu i drugi projekti teški 25 milijardi
» PREDSTAVLJEN NOVI PLAN MUP-a
» Pogledajte kako je ruski lovac jednim potezom otjerao NATO uljeza nad Baltikom
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Projekti teški 5 milijardi: Slovenci, GP Krk i Euro-Asfalt počinju graditi najskuplju cestu u RH. Idu i drugi projekti teški 25 milijardi
» PREDSTAVLJEN NOVI PLAN MUP-a
Page 4 of 4