Predstavljen ruski teški dron-lovac 6 generacije Su-70 "Ohotnik"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predstavljen ruski teški dron-lovac 6 generacije Su-70 "Ohotnik"
Dobro je pajdo , da je to tako štancala bi Amerika ovo masovno , sve su prototipi i male ograničene serijepismejker wrote:ne se brinuti Longi,to kako poleti tako i sleti,vec putnici avijuni imaju tu mogucnost sami odraditi,a komp se brine za sve aspekte uvjeta vremena.,.
nuz to to je DRON,dakle NJIME SE DALJINSKI UPRAVLJa,kako ameri upravljaju onim svojima..džojstik,28 colni monitor isa drugog kraja planeta..
Bočni udari vjetra a nema pilota , to je plosnati oblik , samo te okrene i okrene i okrene , ko ventilator se okrećeš do poda
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ameri su glupi,inace...Misle da je zakon imati dvije vrste eFova i da time sve pokrivaju..Kako rekoh,neki nesh uskoro zamjenjuje F-22 koji se uopce prakticno nije koristio a koshtao je Jusu kao kajgana od Jesusovih joojaa..RayMabus wrote:Dobro je pajdo , da je to tako štancala bi Amerika ovo masovno , sve su prototipi i male ograničene serijepismejker wrote:ne se brinuti Longi,to kako poleti tako i sleti,vec putnici avijuni imaju tu mogucnost sami odraditi,a komp se brine za sve aspekte uvjeta vremena.,.
nuz to to je DRON,dakle NJIME SE DALJINSKI UPRAVLJa,kako ameri upravljaju onim svojima..džojstik,28 colni monitor isa drugog kraja planeta..
Bočni udari vjetra a nema pilota , to je plosnati oblik , samo te okrene i okrene i okrene , ko ventilator se okrećeš do poda
dronovi su u usporedbi sa eFovima ili Suhojima deficitni po mogucnostima,ali zato brojem mogu i jeftinom izradom,nadoknaditi nedostatke cistokrvnih fajtera,a posto se mogu drugacije i dizajnirati,imaju sansu biti prilicno nezapazajuci na radaru.,.a dok se privuku i lansiraju ti raketu u guscu,onda bude malo kasno..
bocni udar vjetra,sad ga ponovno pogledaj...plosnat,vjetar nema nikakav otpor samo klizne preko njega..
ne beri brighu to je vec proslo zracne tunele i testiranja svega...
Guest- Guest
Prošlo je to moj kurac
Kontrolirani uvjeti i stvarnost dva različita pojma
Čitajući te dobio sam dojam da ti uopće neznaš kako se avion u letu podiže i spušta.....ima krilca na krilima , ako ti se okrene dron jedino šta ti vidiš iz tople sobice je da ti je slika naopako , pa ti se okrene opet , pa se počme rotirat , neznaš šta je gore a šta dole a avion pada jer kako više neleti onda ga vuće prema tlu.....ti uopće neznaš kako ćeš krilca postavit kad se on samo okreće oko sebe a istodobno nisi ni u samom avionu da imaš osjećaj di si da ga pokušaš ispravit nego u toploj sobici gledaš kameru koja se vrti
Kontrolirani uvjeti i stvarnost dva različita pojma
Čitajući te dobio sam dojam da ti uopće neznaš kako se avion u letu podiže i spušta.....ima krilca na krilima , ako ti se okrene dron jedino šta ti vidiš iz tople sobice je da ti je slika naopako , pa ti se okrene opet , pa se počme rotirat , neznaš šta je gore a šta dole a avion pada jer kako više neleti onda ga vuće prema tlu.....ti uopće neznaš kako ćeš krilca postavit kad se on samo okreće oko sebe a istodobno nisi ni u samom avionu da imaš osjećaj di si da ga pokušaš ispravit nego u toploj sobici gledaš kameru koja se vrti
2014-04-11
Irudati,ti jos nisi bio u tatinom 10ogodisnjem planu za stvaranje populacije,kad sm ja proucavao tehnicke enciklopedije..
Krilca se u datim situacijama mogu kompjuterom refresati,a to inace rade ona kanard krilca kod borbenih avijuna,oko 80 puta u sekundi i kad su uvjeti leta odlicni,cisto jer se avijuni namjerno rade nestabilnima,pogotovo one kontrastrijele..
Kod Dronova,da te naucim,jerbo imam frenda u IAFu koji bas upravlja njima,kaze da se u takvim uvjetima,gumbom preusmjeri upravljanje na kompojuter koji onda radi proracune ustabljivanja drona..ne treba kompu puno ,svega par sekundi dok se izvuce dron iz turbulencije..
i to je to...
Longi zapao si ti u davnu tehniku i neznanje...refresaj se malo..
Krilca se u datim situacijama mogu kompjuterom refresati,a to inace rade ona kanard krilca kod borbenih avijuna,oko 80 puta u sekundi i kad su uvjeti leta odlicni,cisto jer se avijuni namjerno rade nestabilnima,pogotovo one kontrastrijele..
Kod Dronova,da te naucim,jerbo imam frenda u IAFu koji bas upravlja njima,kaze da se u takvim uvjetima,gumbom preusmjeri upravljanje na kompojuter koji onda radi proracune ustabljivanja drona..ne treba kompu puno ,svega par sekundi dok se izvuce dron iz turbulencije..
i to je to...
Longi zapao si ti u davnu tehniku i neznanje...refresaj se malo..
Guest- Guest
Nemoš to radit kod ovoga Isusa ti , to je program prije nego šta ga okrene a ne kad ga jednom okrene
Jbte Isus s kime ja pričam o nećemu potpuno jasnom i malon ditetu od pet godina a tebi nije nego mi tu prodaješ pamet kao ti nešto znaš
Jbte Isus s kime ja pričam o nećemu potpuno jasnom i malon ditetu od pet godina a tebi nije nego mi tu prodaješ pamet kao ti nešto znaš
2014-04-11
JeboteIrud neuki..cim pilot izgubi kontrolu botuna naredbu za automatsku stabilizaciju,i to je to..sto niej jasno..???
Kurtza ti znas za kad je program..ne brkaj avijune i dronove,kod avijuna je taj probram stalno aktivan,kod dronova po zelji,dakle naredbi..
nemos to raditi kod ovoga..eto Mozes,ali ti ne znas...
rusko je,pa ti je ubolo guzicu da se ne mozes smiriti..
Kurtza ti znas za kad je program..ne brkaj avijune i dronove,kod avijuna je taj probram stalno aktivan,kod dronova po zelji,dakle naredbi..
nemos to raditi kod ovoga..eto Mozes,ali ti ne znas...
rusko je,pa ti je ubolo guzicu da se ne mozes smiriti..
Guest- Guest
Pa točno : za stabilizaciju , isto ko brod , nagne se za 45% ide automatsko poravnanje , dobro je tebi taj pilot dronova rekao samo ti nisi njega shvatio
Ja ti govorin da ovo ima bočnu plohu veliku i osjetljiv je na udare vjetra , taj program za stabilizaciju moš zaboravit ako ti okrene na trbuh..pa onda ide opet na leđa , samo rotira i pada
Nema tu više stabilizacije , to se okriće ko propeler oko svoje osi
Ja ti govorin da ovo ima bočnu plohu veliku i osjetljiv je na udare vjetra , taj program za stabilizaciju moš zaboravit ako ti okrene na trbuh..pa onda ide opet na leđa , samo rotira i pada
Nema tu više stabilizacije , to se okriće ko propeler oko svoje osi
2014-04-11
RayMabus wrote:Ajme majko , odgovor ti je : Ne piši gluposti , ovo nije nit nadzvučno nit je lovac i plosnatno je a nema pilota a u mene sad dere bura 170 km na sat , pogledaš vanka stabla se ljulljuljaju vamo tamo
Nadzvučan je, sa apsolutno istim motorima kao što će ih imati i Su-57... Preko 3D tvc-a će imati solidnu manevrabilnost...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
2018-04-10
soma kilometara na sat i nije nadzvucna brzinaa o motorima je spekulacija josHektorović wrote:RayMabus wrote:Ajme majko , odgovor ti je : Ne piši gluposti , ovo nije nit nadzvučno nit je lovac i plosnatno je a nema pilota a u mene sad dere bura 170 km na sat , pogledaš vanka stabla se ljulljuljaju vamo tamo
Nadzvučan je, sa apsolutno istim motorima kao što će ih imati i Su-57... Preko 3D tvc-a će imati solidnu manevrabilnost...
Nebitno,za rekoning zadatke i vise nego dovoljno..uz to sto ce biti stealt,i jos manjim odrazom nego avijuni,moci ce se kretati stvarno malim brzinama i tako nisko da prati konfiguraciju terena i koristi skrivanje iza njih,jos ce ga teze biti locirati..u slucaju unistavanja,svakako jeftinije i racionalnije rjesnje nego da se unisti skupi stealth lovac...Leviathan2 wrote:soma kilometara na sat i nije nadzvucna brzinaa o motorima je spekulacija josHektorović wrote:RayMabus wrote:Ajme majko , odgovor ti je : Ne piši gluposti , ovo nije nit nadzvučno nit je lovac i plosnatno je a nema pilota a u mene sad dere bura 170 km na sat , pogledaš vanka stabla se ljulljuljaju vamo tamo
Ovo je odlican koncept,daleko naprednijji i bolji nego eFovi
Guest- Guest
pa ok, nisam ja rekao da je lose, nastancas ih i u akciju posaljes roj, piloti sjede negdje sa pivom pored sebe i voze, kad dojdu do cilja iskipaju i crtapismejker wrote:Nebitno,za rekoning zadatke i vise nego dovoljno..uz to sto ce biti stealt,i jos manjim odrazom nego avijuni,moci ce se kretati stvarno malim brzinama i tako nisko da prati konfiguraciju terena i koristi skrivanje iza njih,jos ce ga teze biti locirati..u slucaju unistavanja,svakako jeftinije i racionalnije rjesnje nego da se unisti skupi stealth lovac...Leviathan2 wrote:soma kilometara na sat i nije nadzvucna brzinaa o motorima je spekulacija josHektorović wrote:RayMabus wrote:Ajme majko , odgovor ti je : Ne piši gluposti , ovo nije nit nadzvučno nit je lovac i plosnatno je a nema pilota a u mene sad dere bura 170 km na sat , pogledaš vanka stabla se ljulljuljaju vamo tamo
Ovo je odlican koncept,daleko naprednijji i bolji nego eFovi
ako ga i sruse, nije preskup a i osta pilot ziv
2018-04-10
od su57 daHektorović wrote:Leviathan2 wrote:soma kilometara na sat i nije nadzvucna brzinaa o motorima je spekulacija jos
Nikakva spekulacija, zna se da idu izd 30...
al ocel na dronove stavljat iste motore
Pilota neće biti, ovo će samo letjeti... poput X-45...
Čovjek će samo s vremena na vrijeme nadzirati i slati nove upute... rusi planiraju da se nadzire i usmjerava i iz su-57... kojem će i slati senzorne info...
2018-04-10
Leviathan2 wrote:nadzvucna brzinaa
Imat će istu brzinu kao i Su-57... da bi radili u skupini...
2018-04-10
a moguce, vec dugo rusi spominju umjetnu inteligenciju, sad rade na globalnoj mrezi satelita za internet i 5g, nisam pohvatao sve konce te price al navodno ce im internet bit neovisan od medjunarodnog poretka, moci ce se normalno spajat na globalni al ove firme koje drze globalni internet nece imat uticaja na njihov, .pyc domenaHektorović wrote:Leviathan2 wrote:pa ok, nisam ja rekao da je lose, nastancas ih i u akciju posaljes roj, piloti sjede negdje sa pivom pored sebe i voze, kad dojdu do cilja iskipaju i crta
ako ga i sruse, nije preskup a i osta pilot ziv
Pilota neće biti, ovo će samo letjeti... poput X-45...
Čovjek će samo s vremena na vrijeme nadzirati i slati nove upute... rusi planiraju da se nadzire i usmjerava i iz su-57... kojem će i slati senzorne info...
Nulla rosa sine spina
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ovaj nema , fino ti piše u prospektu kolko vozi na satHektorović wrote:Leviathan2 wrote:nadzvucna brzinaa
Šta ima veze da da motor može probit zvučni zid kad je ugrađen na nešto šta nemože
Ti neznaš šta je zvučni zid.....to ti je zid koji pušta zvukove , kad mu se približiš on kaže Slava Rusiji
Majko Isusova ni najosnovnije stvari neznate
2014-04-11
ako buju isli tom brzinom,to ce biti khaos..Hektorović wrote:Leviathan2 wrote:nadzvucna brzinaa
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija predstavila teški stealth dron za podršku Su-57
» Pogledajte kako je ruski lovac jednim potezom otjerao NATO uljeza nad Baltikom
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Projekti teški 5 milijardi: Slovenci, GP Krk i Euro-Asfalt počinju graditi najskuplju cestu u RH. Idu i drugi projekti teški 25 milijardi
» PREDSTAVLJEN NOVI PLAN MUP-a
» Pogledajte kako je ruski lovac jednim potezom otjerao NATO uljeza nad Baltikom
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Projekti teški 5 milijardi: Slovenci, GP Krk i Euro-Asfalt počinju graditi najskuplju cestu u RH. Idu i drugi projekti teški 25 milijardi
» PREDSTAVLJEN NOVI PLAN MUP-a
Page 2 of 4