Susret sa ex
Page 21 of 26
Page 21 of 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Re: Susret sa ex
Poanta je da nije Svabo,nego chief povrh Svabe,jedan od nasih... ..mislim real Boss...ovi svabi povrh mene su neki middle upper management,i zanimljivo tu su najcesci..zacudila bi se koliko je Boss-ova podrijetlom mojih korijena ,i Rusa...Rusi na visokim polozajima..Grdi su i strogi,ali fer i posteni..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Jeste.. ..a valjda sam zasluzio...tako kazu..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:THX...dzepna_venera wrote:Bravo Svetac!
Betty, cudim se zasto uopce gledas u njegovom smjeru....
To je velika stvar. Zasluzio si ;)
Kad te Svabo pohvali to je tak i amen. Njima su samo brojke bitne.
Last edited by bogomdani on 29/10/2015, 13:33; edited 2 times in total
Guest- Guest
E da...kako se sad sjetio tebe...?betty.boop wrote:bogomdani wrote:Ti moras naci sad nekog A Real Moškiju,da ti ovog izbije iz glave..dobro..ne direktno u glavu,ali....
ma ovaj je bivsi odavno, da sam cekala pravog cijelo to vrijeme pa dosad, umrla bih !
Guest- Guest
Zavisi kako s kojom. S prvom koju rijetko sretnem uvijek popricamo, odemo na cugu... razgovaramo o tome kakvi smo bili, smijemo se svim glupostima koje smo provaljivali i cinjenicom kako smo mislili da smo najpametniji na svijetu, a nismo kurca znali.
S drugima klasika, pozdrav... kako si, i sve one isprazne i glupe price koje prezirem, ali eto.. odrade se. Nije da se druzimo, ali nismo ostali ni smrtni neprijatelji.. sve su to cure koja sam ja birao, i koje su u sebi imale nesto zbog cega sam u tom trenutku bio s njima... ali to nesto nije bilo dovoljno, ili moje nije bilo dovoljno njima. Nebitno.
S drugima klasika, pozdrav... kako si, i sve one isprazne i glupe price koje prezirem, ali eto.. odrade se. Nije da se druzimo, ali nismo ostali ni smrtni neprijatelji.. sve su to cure koja sam ja birao, i koje su u sebi imale nesto zbog cega sam u tom trenutku bio s njima... ali to nesto nije bilo dovoljno, ili moje nije bilo dovoljno njima. Nebitno.
Bolna tema?
Nešto što nije moglo biti, jednostavno-nije. No, zašto ne biti u najmanju ruku kulturan nakon svega?!
Guest- Guest
Jutros uhvatih jednu mentalnu diareu svog ex, pa zaključih da je skroz dobro da je
bivši...
bivši...
Guest- Guest
mativka wrote:Nešto što nije moglo biti, jednostavno-nije. No, zašto ne biti u najmanju ruku kulturan nakon svega?!
Ma baš me briga za kulturu. Tebi je stalo što drugi misle o tebi?
Guest- Guest
Treba biti diplomatičan i prilikom raskida. Ali ne toliko radi mišljanje drugih (mada ni to ne možemo zanemariti), koliko radi samog sebe.
Mos diplomatican biti,jedino ako ti nije stalo do nekog,inace slijedi fajt.,ako je sve vec hladno,onda takt i nije problem,boli te kikiAlfaOmega wrote:Treba biti diplomatičan i prilikom raskida. Ali ne toliko radi mišljanje drugih (mada ni to ne možemo zanemariti), koliko radi samog sebe.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:mativka wrote:Nešto što nije moglo biti, jednostavno-nije. No, zašto ne biti u najmanju ruku kulturan nakon svega?!
Ne! Stalo mi je da ne budem sujetna...budem normalna, bez zle kobi. Jer je jednostavno. Da je trebalo biti, bilo bi...
Guest- Guest
tak nekak..da je trebalo biti,i da je trebalo dobro biti,bilo bi..enivej,sve ostalo je samo bolni kompromis..mativka wrote:dzepna_venera wrote:mativka wrote:Nešto što nije moglo biti, jednostavno-nije. No, zašto ne biti u najmanju ruku kulturan nakon svega?!
Ne! Stalo mi je da ne budem sujetna...budem normalna, bez zle kobi. Jer je jednostavno. Da je trebalo biti, bilo bi...
Guest- Guest
mativka wrote:dzepna_venera wrote:mativka wrote:Nešto što nije moglo biti, jednostavno-nije. No, zašto ne biti u najmanju ruku kulturan nakon svega?!
Ovisi i o situaciji. Ako primijetim naznake negative, nema potrebe da sam neš specijalno kulturna. Ili da meljem chit-chat reda radi.
Guest- Guest
...Ako me ikada sretnes
u ovom ukletom gradu
ostani mirno
na istoj strani plocnika
Ne stavljaj ruke na lice
nemas sto od mene kriti
glavu gore
nama je ljubav lozinka
Ne pitaj je li pravedno
sto nas je prekrio mrak