Susret sa ex
Page 14 of 26
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Re: Susret sa ex
medication wrote:Vegvísir wrote:medication wrote:(...) squirtaju toliko da im pica zaslužuju imat skuplju ulaznicu nego Plitvička jezerera (...).
Sorry med, ali ja sam totalno vizulizirala niz žena kako raskrečene leže iznad hrpe posloženih mahovinastih oblutaka i sumanuto squirtaju dok se sunčeve zrake nježno presijavaju u akumuliranim lokvicama, a Japanci s fotićima u redu pristojno se naguravaju da fotkaju tu atrakciju.
Budimo realni, Japance i je najlakše zamislit s fotoaparatima u toj situaciji... ;^0
Zato mi i je ta slika nekako spontano se stvorila u glavi... Što su ti predrasude.
Guest- Guest
E super..treba da budemo pozitiva raspolozeni...Lady_D wrote:svetac me uveselio :)
danas sam nasmijana od jutra
Guest- Guest
A sto mi preostaje kad vidim da si se toliko uzivila i da su ti se resursi nakostrijesili,da si spremna na fajt radi zaebancije...moram te smiritri..medication wrote:Jebiga, došli smo do toga da si ti samo par bitova i da se samo malo zezaš, što sam i rekla da ćeš napisat prije ili kasnije.
Guest- Guest
medication- Posts : 5689
2014-04-14
bogomdani wrote:uhu huh..malo odoh sa teme da se zene primire...
Aj, kad smisliš još koju lovačku priču, dođi je podijelit da se skupa nasmijemo.
Ne s tobom, nego tebi po običaju...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
med, volim te
svetac, ti nas i palis i gasis, jel ?
betty.boop-
2015-01-23
Moramo se zezati,a svoje lovacke price,necu nijednoj dokazivati...hudane ste..betty.boop wrote:med, volim te
Guest- Guest
bogomdani wrote:Moramo se zezati,a svoje lovacke price,necu nijednoj dokazivati...hudane ste..
o, sudbo kleta !
betty.boop-
2015-01-23
hahahahahaha ....betty.boop wrote:bogomdani wrote:Moramo se zezati,a svoje lovacke price,necu nijednoj dokazivati...hudane ste..
o, sudbo kleta !
Guest- Guest
jel ova korisnica 'stenjalica' neka tvoja, sveti ?
Last edited by betty.boop on 26/10/2015, 19:22; edited 1 time in total
betty.boop-
2015-01-23
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne