Gdje će suza neg na oko...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gdje će suza neg na oko...
što je staropurgerski. ja kao dotepenec to ne znam.
bum ti dao broj od aas pa nabavi ok robu. a možeš i panonca zvat za poljoprivredu.
pišeš gluposti, pukao si kao kokica. bumo otišli van, nije bed, a tvoja djeca me vole pa te ne bum urokal.
bum ti dao broj od aas pa nabavi ok robu. a možeš i panonca zvat za poljoprivredu.
pišeš gluposti, pukao si kao kokica. bumo otišli van, nije bed, a tvoja djeca me vole pa te ne bum urokal.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Gdje će suza neg na oko...
Otroci su germanska riječ
Kako je meni od sestre muž po materi Slovenac onda znan di koju riječ
Slavenski jezik
Kako je meni od sestre muž po materi Slovenac onda znan di koju riječ
Slavenski jezik
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
Page 4 of 4