Jagodinci se voze besplatno ...
Page 1 of 1
Jagodinci se voze besplatno ...
https://www.blic.rs/vesti/srbija/jagodinci-se-od-danas-voze-besplatno/7zh976p
Guest- Guest
Re: Jagodinci se voze besplatno ...
Jaka stvar. Pa cela Srbija se vozi besplatno. Evo sad skoro stiglo 1300 autobusa u BG na muftakis...
Ode kod nas svako malo pribiju vozača autobusa , onda ovi kukaju po novinama a nemaju podršku naroda
Zašto ?
Pa eto gradska firma a nabija cijene karata i dere narod i onda misle da će dobit suosjećanje
Samo mlati
Zašto ?
Pa eto gradska firma a nabija cijene karata i dere narod i onda misle da će dobit suosjećanje
Samo mlati
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Gradska firma , autobus , dakle nešto šta je grad i županija dužna radit kao uslugu građanima koji plaćaju porez i onda kukaju nema se para i deru ljude na kartama za bus
Istodobno u gradskoj upravi i gradskim poduzećima zaposlili hrpu rodijaka
Svako malo netko pribije vozaća a moj komentar je : E pa i triba , tko van jebe mater svima
Istodobno u gradskoj upravi i gradskim poduzećima zaposlili hrpu rodijaka
Svako malo netko pribije vozaća a moj komentar je : E pa i triba , tko van jebe mater svima
2014-04-11
Ne volin ja da mene netko zajebava , slobodno mlatite te vozaće gradskog prometa di vas grad dere na kartama šta nije slučaj kod Palme i zato mu svaka čast
To je revolucija , sit seljak nije dobar za našu revoluciju tako ni vozać gradskog prometa koji misli da ću ga ja zaštit od huligana nije dobar za našu revoluciju proleterijata
Samo ih mlatite
To je revolucija , sit seljak nije dobar za našu revoluciju tako ni vozać gradskog prometa koji misli da ću ga ja zaštit od huligana nije dobar za našu revoluciju proleterijata
Samo ih mlatite
2014-04-11
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
https://www.alo.rs/vip/estrada/evo-ko-je-zapravo-zoki-sumadinac-njegova-prica-ce-vas-ostaviti-bez-reci/208099/vest
kafidzoka :)
kafidzoka :)
Guest- Guest
Lju lju ljuljajmo se ja i tiRayMabus wrote:Ne volin ja da mene netko zajebava , slobodno mlatite te vozaće gradskog prometa di vas grad dere na kartama šta nije slučaj kod Palme i zato mu svaka čast
Samo ih mlatite
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/586198/vozaci-prometa-nemaju-mira-grupa-mladica-ljuljala-i-saketala-17-icu
Ožeži
2014-04-11
Wild wild westRayMabus wrote:Lju lju ljuljajmo se ja i tiRayMabus wrote:Ne volin ja da mene netko zajebava , slobodno mlatite te vozaće gradskog prometa di vas grad dere na kartama šta nije slučaj kod Palme i zato mu svaka čast
Samo ih mlatite
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/586198/vozaci-prometa-nemaju-mira-grupa-mladica-ljuljala-i-saketala-17-icu
Ožeži
Njih 15 ljulja autobus
Šta je majke ? Neznate ni odgojit vlastitu djecu a vladale bi svijetom
Ha
2014-04-11
Similar topics
» Svi se voze, zale a niko ne placa
» Zasto se Hrvati u Singapuru ne voze javnim prijevozom?
» Kinezi bakar iz svojih rudnika u Srbiji voze preko Splita
» Makedonija profitira na patnji izbjeglica: "Karte za vlak dvostruko skuplje, a voze ih kao stoku"
» Kiflice besplatno
» Zasto se Hrvati u Singapuru ne voze javnim prijevozom?
» Kinezi bakar iz svojih rudnika u Srbiji voze preko Splita
» Makedonija profitira na patnji izbjeglica: "Karte za vlak dvostruko skuplje, a voze ih kao stoku"
» Kiflice besplatno
Page 1 of 1