talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: talk,talk
nije bas, tek s 33 se ozeni,kad prodjose svi ratovi i bitke:)mativka wrote:dijagram wrote:tek mu je 12 , cisto zbog zakona da te informiram:)
Ju! Mlad tata neki, a?! ;)
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
mativka te zamislja ko stjuardesu, ona tako, ...zamisli:)betty.boop wrote:dijagram wrote:tek mu je 12 , cisto zbog zakona da te informiram:)betty.boop wrote:dijagram wrote:joj, matka, aj daj mamu da malo s njom, ti si sva neka, ne znam kako bih definirao:)
e, ovako meni dodje da tebi kazem ... daj sina da malo s njim, hehe
nisam ga mislila doslovno uzet, joj joj
ja radim s cijelim svijetom
turizam
ajte spavat vise :)
dijagram-
2015-08-09
betty.boop wrote:dis ti vidila moju kosu ?
Pa gdje ste se prikazivale...Moda i ljepota....;)
Guest- Guest
dijagram wrote:mativka te zamislja ko stjuardesu, ona tako, ...zamisli:)
Joooj, imaš sreće što si moj, a ja sam nekako lokal patriot....;)
Guest- Guest
mativka wrote:dijagram wrote:mativka te zamislja ko stjuardesu, ona tako, ...zamisli:)
Joooj, imaš sreće što si moj, a ja sam nekako lokal patriot....;)
dijagram-
2015-08-09
Bubnjar mi je najdrazi ...tus :)mativka wrote:hahhahaha, ludo jedna! :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Bubnjar mi je najdrazi ...tus :)mativka wrote:hahhahaha, ludo jedna! :)
Ja obožavam bas! :)
Guest- Guest
onda i gitaru pa nek bude bend:)mativka wrote:dijagram wrote:Bubnjar mi je najdrazi ...tus :)mativka wrote:hahhahaha, ludo jedna! :)
dijagram-
2015-08-09
Tko će biti vokal. ja ili ti?! ;)dijagram wrote:onda i gitaru pa nek bude bend:)mativka wrote:dijagram wrote:Bubnjar mi je najdrazi ...tus :)mativka wrote:hahhahaha, ludo jedna! :)
Guest- Guest
ti, ja cu po gitari malo, to vec znam:)mativka wrote:Tko će biti vokal. ja ili ti?! ;)dijagram wrote:onda i gitaru pa nek bude bend:)mativka wrote:dijagram wrote:Bubnjar mi je najdrazi ...tus :)mativka wrote:hahhahaha, ludo jedna! :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ti, ja cu po gitari malo, to vec znam:)
Ok, može, al, kako će se bend zvati? :) Slutim da bi mogli svašta napraviti....:)
Guest- Guest
a ono,...ruzni, prljavi, zli,..tako nesto:)mativka wrote:dijagram wrote:ti, ja cu po gitari malo, to vec znam:)
Ok, može, al, kako će se bend zvati? :) Slutim da bi mogli svašta napraviti....:)
dijagram-
2015-08-09
Ma, jok! :) Nit sam ružna nit prljava. Nešto filozofsko smisli...ono gdje može biti. a i ne mora :) Tako se možemo lako prodati, razumiješ? :)
Guest- Guest
los sam trgovac, slabo cu prodati bilo sto, ne volim to.mativka wrote:Ma, jok! :) Nit sam ružna nit prljava. Nešto filozofsko smisli...ono gdje može biti. a i ne mora :) Tako se možemo lako prodati, razumiješ? :)
kad prodajem auto prodam ga za dva minuta, i budem zadovoljan, gotovo, obavljeno:)
ljudi to prodaju danima,mjesecima
dijagram-
2015-08-09
A, ja sam napola Hercegovka...Ne može to tako!dijagram wrote:los sam trgovac, slabo cu prodati bilo sto, ne volim to.mativka wrote:Ma, jok! :) Nit sam ružna nit prljava. Nešto filozofsko smisli...ono gdje može biti. a i ne mora :) Tako se možemo lako prodati, razumiješ? :)
kad prodajem auto prodam ga za dva minuta, i budem zadovoljan, gotovo, obavljeno:)
Ti ćeš u bendu našem samo svirati gitaru, ostalo, prepusti meni, jel može? :)
Kako bez love ulagati u sebe?
Jedno je duhovna percepcija ali i ona kaska ako kapi... ;)
Guest- Guest
dobro, kako god ti naredismativka wrote:A, ja sam napola Hercegovka...Ne može to tako!dijagram wrote:los sam trgovac, slabo cu prodati bilo sto, ne volim to.mativka wrote:Ma, jok! :) Nit sam ružna nit prljava. Nešto filozofsko smisli...ono gdje može biti. a i ne mora :) Tako se možemo lako prodati, razumiješ? :)
Ti ćeš u bendu našem samo svirati gitaru, ostalo, prepusti meni, jel može? :)
Kako bez love ulagati u sebe?
Jedno je duhovna percepcija ali i ona kaska ako kapi... ;)
a i beti je zapovjedila spavanje, a ja zene slusam bespogovorno
povlacim se pred tv i na spavanjeeee
tebi laku noc i mirne snove
dijagram-
2015-08-09
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 50