Zvezdi ne trebaju Hrvati, ali mogu u Partizan
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zvezdi ne trebaju Hrvati, ali mogu u Partizan
pa zato što su seljomberi...Ringo10 wrote:Srbi iz Hrvatske su brat bratu 99% navijali za Zvezdu i jedno 90% Srba iz BiH.vuksadinare wrote:Zvezda je ciganski klub...klub precana,muslimana,makedonaca...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Možda ovi iz Knina.Ringo10 wrote:Srbi iz Hrvatske su brat bratu 99% navijali za Zvezduvuksadinare wrote:Zvezda je ciganski klub...klub precana,muslimana,makedonaca...
Kordun i Lika ,G.kotar i veliki dio Banije bili su partizanovci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koga boli kurac za zvezdom
dijagram-
2015-08-09
Inače Partizan namjerava svom stadionu (ex stadion JNA) dati ime po jednom Hrvatu-Stjepanu Štefu Bobeku.
A jedna od većih naviojačkih skupina Partizana ima veliki transparent s imenom i slikom Dragana Mancea,špto kod Zvezde,a i nekih hrvatskih klubova(kad bi Srbi bili u pitanju ne bi došlo u obzir).
Primjerice bilo bi nezamislivo da se Poljud nazove stadion Vladimira Beare.
A jedna od većih naviojačkih skupina Partizana ima veliki transparent s imenom i slikom Dragana Mancea,špto kod Zvezde,a i nekih hrvatskih klubova(kad bi Srbi bili u pitanju ne bi došlo u obzir).
2014-04-22
ti se bunike ptejeo..pa jebote glina,petrinja,dvor na uni utvrde zvezdasa na banovini...korenica,plaski,gracac isto zvezdaski kraj...jedino partizanovaca sto je bilo dost je karlovac..ali zato zbog velikog broja oficirajastreb wrote:Možda ovi iz Knina.Ringo10 wrote:Srbi iz Hrvatske su brat bratu 99% navijali za Zvezduvuksadinare wrote:Zvezda je ciganski klub...klub precana,muslimana,makedonaca...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ličani uglavnom partizanovci. Pa masa generala (Dasović,Mileusnić,Ilija Radaković,Potkonjak...)Ličana bili su predsjednici kluba. Kordun je (imali su transparent)Karlovac bio jedna od brojnijih grupa. Gračac je(tamo sam radio) bio uglavnom partizanovački.vuksadinare wrote:ti se bunike ptejeo..pa jebote glina,petrinja,dvor na uni utvrde zvezdasa na banovini...korenica,plaski,gracac isto zvezdaski kraj...jedino partizanovaca sto je bilo dost je karlovac..ali zato zbog velikog broja oficirajastreb wrote:Možda ovi iz Knina.Ringo10 wrote:Srbi iz Hrvatske su brat bratu 99% navijali za Zvezduvuksadinare wrote:Zvezda je ciganski klub...klub precana,muslimana,makedonaca...
Zvezdaši su bili uglavnom Dalmatinci-Bukovčani i Benkovčani,te onaj dio Zagore pomiješan sa Hrvatima i nešto Slavonaca(zap.Slavonija,Baranja i Vukovar). Mada je u samom gradu VU uvijek bilo više partizanovaca.
2014-04-22
Uglavnom ustanički krajevi bili su za Partizan(Kordun,Lika,Banija,G.kotar),a četnički (Knin,Benkovac,Obrovac, Drniš...) za Zvezdu,iako je masa Srba iz Dalmacije navijala za Hajduka(ja ih znam nekoliko).
2014-04-22
ti bus mene vucil gdo ima vise navijaca...bedak..jastreb wrote:Ličani uglavnom partizanovci. Pa masa generala (Dasović,Mileusnić,Ilija Radaković,Potkonjak...)Ličana bili su predsjednici kluba. Kordun je (imali su transparent)Karlovac bio jedna od brojnijih grupa. Gračac je(tamo sam radio) bio uglavnom partizanovački.vuksadinare wrote:ti se bunike ptejeo..pa jebote glina,petrinja,dvor na uni utvrde zvezdasa na banovini...korenica,plaski,gracac isto zvezdaski kraj...jedino partizanovaca sto je bilo dost je karlovac..ali zato zbog velikog broja oficirajastreb wrote:Možda ovi iz Knina.Ringo10 wrote:Srbi iz Hrvatske su brat bratu 99% navijali za Zvezduvuksadinare wrote:Zvezda je ciganski klub...klub precana,muslimana,makedonaca...
Zvezdaši su bili uglavnom Dalmatinci-Bukovčani i Benkovčani,te onaj dio Zagore pomiješan sa Hrvatima i nešto Slavonaca(zap.Slavonija,Baranja i Vukovar). Mada je u samom gradu VU uvijek bilo više partizanovaca.
Pa ja sam u navijackom djiru bio dok si ti svrsavao na ilica,mirica i slicne...pa kad je zvezda bila prvak europe taj dan glina,dvor,kostajnica,korenica,gracac su gorili..evo dzanga svjedoka...sam si na marakani vidio transparente...osim delije knin,benkovac...tu su bili delije gracac..delije glina..delije dvor..delije donji lapac..a da ne govorim koliko navijaca zvezda ima u istocnoj slavoniji..najpoznatiji oni iz vukovara...bobote...trpinje...jedini transparet koji si vido na jna i gostovanjima su grobari karlovac..i nijedan vise...
2015-09-08
Pusti kraju.Pričam normalnim navijačima,a ne o divljacima i huliganima.vuksadinare wrote:ti bus mene vucil gdo ima vise navijaca...bedak..jastreb wrote:Ličani uglavnom partizanovci. Pa masa generala (Dasović,Mileusnić,Ilija Radaković,Potkonjak...)Ličana bili su predsjednici kluba. Kordun je (imali su transparent)Karlovac bio jedna od brojnijih grupa. Gračac je(tamo sam radio) bio uglavnom partizanovački.vuksadinare wrote:ti se bunike ptejeo..pa jebote glina,petrinja,dvor na uni utvrde zvezdasa na banovini...korenica,plaski,gracac isto zvezdaski kraj...jedino partizanovaca sto je bilo dost je karlovac..ali zato zbog velikog broja oficirajastreb wrote:Možda ovi iz Knina.Ringo10 wrote:
Srbi iz Hrvatske su brat bratu 99% navijali za Zvezdu
Pa ja sam u navijackom djiru bio dok si ti svrsavao na ilica,mirica i slicne...pa kad je zvezda bila prvak europe taj dan glina,dvor,kostajnica,korenica,gracac su gorili..evo dzanga svjedoka...sam si na marakani vidio transparente...osim delije knin,benkovac...tu su bili delije gracac..delije glina..delije dvor..delije donji lapac..a da ne govorim koliko navijaca zvezda ima u istocnoj slavoniji..najpoznatiji oni iz vukovara...bobote...trpinje...jedini transparet koji si vido na jna i gostovanjima su grobari karlovac..i nijedan vise...
Dakle ideš po selu i pitaš ljude ,starije i mlađe,djevojke,a ne ove šimije koji su išli na utakmice zbog srpstva i alkohola,a ne znaju ni tko brani za Zvezdu.
2014-04-22
licno i osobno tebedijagram wrote:koga boli kurac za zvezdom
inace ne bi ni otvorio temu
zvezda...zvezda...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ti se bunike ptejeo..pa jebote glina,petrinja,dvor na uni utvrde zvezdasa na banovini...korenica,plaski,gracac isto zvezdaski kraj...jedino partizanovaca sto je bilo dost je karlovac..ali zato zbog velikog broja oficirajastreb wrote:Možda ovi iz Knina.Ringo10 wrote:Srbi iz Hrvatske su brat bratu 99% navijali za Zvezduvuksadinare wrote:Zvezda je ciganski klub...klub precana,muslimana,makedonaca...
ofuciri i njihova deca pod obavezno
za partizan.
ime partizan treba promeniti u bilo koje. ovako deluje ko klub iz ulan batora.
zvezdi samo skinuti ono crvena,
u zvezda fc bg, dovoljno.
da promeni boju, bela, zuta, plava,
nebitno.
Guest- Guest
ne petljam se u tvoj fah sto se narodnjaka tice jer bolje znas od mene o tom..ali ti se ne petljaj tamo gdje te sisam za deset kopalja..reko ti general ili pro slijepcevic cica koga ima visejastreb wrote:Pusti kraju.Pričam normalnim navijačima,a ne o divljacima i huliganima.vuksadinare wrote:ti bus mene vucil gdo ima vise navijaca...bedak..jastreb wrote:Ličani uglavnom partizanovci. Pa masa generala (Dasović,Mileusnić,Ilija Radaković,Potkonjak...)Ličana bili su predsjednici kluba. Kordun je (imali su transparent)Karlovac bio jedna od brojnijih grupa. Gračac je(tamo sam radio) bio uglavnom partizanovački.vuksadinare wrote:ti se bunike ptejeo..pa jebote glina,petrinja,dvor na uni utvrde zvezdasa na banovini...korenica,plaski,gracac isto zvezdaski kraj...jedino partizanovaca sto je bilo dost je karlovac..ali zato zbog velikog broja oficirajastreb wrote:
Možda ovi iz Knina.
Dakle ideš po selu i pitaš ljude ,starije i mlađe,djevojke,a ne ove šimije koji su išli na utakmice zbog srpstva i alkohola,a ne znaju ni tko brani za Zvezdu.
2015-09-08
Ne namerava da da ime Stjepana Bobeka. Stadion će dobiti ime sponzora a postojala je inicijativa da se stadion nazove po Manceu. On je u međuvremenu dobio svoju ulicu pored stadiona.jastreb wrote:Inače Partizan namjerava svom stadionu (ex stadion JNA) dati ime po jednom Hrvatu-Stjepanu Štefu Bobeku.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
on nije smo partizanovac
igrao je za rep. :)
igrao je za rep. :)
Guest- Guest
Ja svakog koga sam cula da navija za zvezdu seljomber :)
Za partizan normalan.
Sad ne znam u cemu je kvaka..
Za partizan normalan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
imam predlog
za stadion
franjo- njofra tudjman :)
za stadion
franjo- njofra tudjman :)
Guest- Guest
kaya wrote:Ja svakog koga sam cula da navija za zvezdu seljomber :)
Za partizan normalan.
Evo mene,
seljober de luxe :)
Guest- Guest
U kulturološkim razlikama.kaya wrote:Ja svakog koga sam cula da navija za zvezdu seljomber :)
Za partizan normalan.
2014-04-19
Partizan je Kineski klub.
Kinezi im renoviraju stadion sa novcem iz budžeta.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Može. Huawei Arena.Serbinho-3 wrote:Partizan je Kineski klub.
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» 97-GODIŠNJI SUOSNIVAČ CIONISTIČKOG POKRETA I ŽIDOVSKE DRŽAVE: Hrvati trebaju imati svoj entitet
» Bačanović: Srbi i Hrvati trebaju zajedničku strategiju u BiH
» Sukob u Zvezdi-Stanković Borjanu:Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi
» Jandroković: Hrvati u Sloveniji trebaju dobiti status nacionalne manjine
» 97-GODIŠNJI SUOSNIVAČ CIONISTIČKOG POKRETA I ŽIDOVSKE DRŽAVE: Hrvati trebaju imati svoj entitet
» Bačanović: Srbi i Hrvati trebaju zajedničku strategiju u BiH
» Sukob u Zvezdi-Stanković Borjanu:Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi
» Jandroković: Hrvati u Sloveniji trebaju dobiti status nacionalne manjine
Page 2 of 2