Cervar:Ponizili su me kao pseto
Page 1 of 1
Cervar:Ponizili su me kao pseto
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/w3as-cervar-ponizili-su-me-kao-da-sam-pseto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Cervar:Ponizili su me kao pseto
Lino...star jesi...vrijeme ti je proslo blamazu protiv brazila ne moze iscupati ni pobjeda protiv francuske...ne borimo se cak ni za drvenu medalju...vidim da po obicaju opet ubacujes politicke panflete kad se zelis opravdavati..kao 'slucajno' spomenuo kurikulum,peta kolona
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Cervar:Ponizili su me kao pseto
Pa Lino je u pravu šta se tiče tog Jutarnjeg lista , to je pljuvački list , to je u pravu skroz i neka ih je javno prozva
Da utakmica s Francuskom nemože oprat onu sramotu s Brazilom no eto ima EP 2020 pa ako tamo osvoji bar broncu ok a ako ne onda časna ostavka i dovedi nekog drugog
Da utakmica s Francuskom nemože oprat onu sramotu s Brazilom no eto ima EP 2020 pa ako tamo osvoji bar broncu ok a ako ne onda časna ostavka i dovedi nekog drugog
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Kinezi ponizili Obamu na sastanku G20
» Červar odlučio: Odabrao sam Hrvatsku, to je moja zemlja
» PREKIDA SE SUTNJA!Dedakovica su prebili kao pseto!Svi znaju da je Manolic kolovidja u zatvaranju heroja Vukovara!
» OTKRIVAMO! PUTIN JE KRIV ŠTO SU SRBE PONIZILI U POLJSKOJ I PARIZU, A HRVATE PROGLASILI HEROJIMA!
» Červar grmi na trgu : Dobili smo državu , ali imamo sve manje djece
» Červar odlučio: Odabrao sam Hrvatsku, to je moja zemlja
» PREKIDA SE SUTNJA!Dedakovica su prebili kao pseto!Svi znaju da je Manolic kolovidja u zatvaranju heroja Vukovara!
» OTKRIVAMO! PUTIN JE KRIV ŠTO SU SRBE PONIZILI U POLJSKOJ I PARIZU, A HRVATE PROGLASILI HEROJIMA!
» Červar grmi na trgu : Dobili smo državu , ali imamo sve manje djece
Page 1 of 1