Červar odlučio: Odabrao sam Hrvatsku, to je moja zemlja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Červar odlučio: Odabrao sam Hrvatsku, to je moja zemlja
Lino se vraća! Červar je i službeno raskinuo ugovor s Makedonskim rukometnim savezom, što znači da je otvorio put preuzimanju hrvatske reprezentacije pred Euro u našoj zemlji
Re: Červar odlučio: Odabrao sam Hrvatsku, to je moja zemlja
Još jedan ciklus bez medalje za hrvatsku...
Guest- Guest
Nisam za to. Opet se vraćamo unazad.
Guest- Guest
Kako se sada čini, Lino Červar će kombinirati - oslonit će se na stare suradnike, ali uz neka nova imena. Jedan od pomoćnika tako bi mu trebao biti Vlado Šola (49) koji je kao trener golmana već bio dio Červarovog stožera.
U stožeru hrvatske reprezentacije za EP 2018. navodno bi svoje mjesto trebao pronaći i Valter Matošević koji bi preuzeo brigu o golmanima.
Svoje mjesto uz reprezentaciju trebao bi dobiti i jedan od najnadarenijihtrenera mlađe generacije Hrvoje Horvat (39).
U stožeru hrvatske reprezentacije za EP 2018. navodno bi svoje mjesto trebao pronaći i Valter Matošević koji bi preuzeo brigu o golmanima.
Svoje mjesto uz reprezentaciju trebao bi dobiti i jedan od najnadarenijihtrenera mlađe generacije Hrvoje Horvat (39).
Similar topics
» VEDRANA RUDAN: Srbija je definitivno moja zemlja i moj dom!
» Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
» Neustrasivi vukovarac psuje cetnicima majku:'Ubijte me,ovo je moja zemlja'
» Češki premijer Babiš: - MOJA ZEMLJA NEĆE PRIHVATITI NIJEDNOG MIGRANTA
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
» Neustrasivi vukovarac psuje cetnicima majku:'Ubijte me,ovo je moja zemlja'
» Češki premijer Babiš: - MOJA ZEMLJA NEĆE PRIHVATITI NIJEDNOG MIGRANTA
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1