YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: YouTube
Je, a ja sutra društvo na roštilju. Ali toliko sam vrijedna, da sam prije foruma spremila vratine u pac, posolila samo carsko meso (koje sam ubacila zajedno s vratinom ) , ćevape i kobasice ostavila u friđu, napravila kolač s šumskim voćem, kupila pića, sve onako priredila za upsss, danas. Pozvala sam društvo danas na roštilj i tako...Čisto da se iskupim za sve ono što nisam kao proslavila. Dakako tortu sam naručila....Ako se pojavim danas kasno na forumu, ne zamjerite :)night sky wrote:
noć , mativka.... odoh i ja, dan je bio naaaaporan....
Meni je svaki dan naporan ali stvar je u organizaciji :)
Guest- Guest
mativka wrote:A, ništa....Ebenica ju je obuzeo :D
Coldplay ima tako divnih pjesama, pogotovo taj album iz tih...godina :D : (meni je ova nekako najviše prirasla srcu, mada ima puno boljih. Ali ovo nekako posebno osjećam) :
Ideeeeee, ajme uvijek, ali uvijek uz nju, bez obzira koliko sam dobro raspoložena, me onako pogodi, baš, onako, onako :
da, to je bio hit.... lijepo sanjaj .....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
mos mislit, on bi mene preko balkona bacio :D
al neka, i ja bi njega ... pitanje je samo - ko bi tu bio brzi
al neka, i ja bi njega ... pitanje je samo - ko bi tu bio brzi
betty.boop-
2015-01-23
betty obuzimam te! ..jebenti droga:/
(i molio bih ovu ocvalu da moj nick piše malim slovom, da sam htio veliko pisalo bi početno slovo veliko)
(i molio bih ovu ocvalu da moj nick piše malim slovom, da sam htio veliko pisalo bi početno slovo veliko)
Guest- Guest
sanjala sam te, ebeni
poslao si neku sliku aligatora dok si bio na planinarenju, on lezi pod kamenom, ofarban u zeleno, kao da se ne vidi ... njuska (?) i zubi su mu bili zapeceni od farbe, pa nije mogao zijevat
onda sam ja dosla tu pecat (:D) i aligator je skocio u jezero, farba se rastopila i ja sam morala bjezat da me ne pojede
bemti pravdu !
poslao si neku sliku aligatora dok si bio na planinarenju, on lezi pod kamenom, ofarban u zeleno, kao da se ne vidi ... njuska (?) i zubi su mu bili zapeceni od farbe, pa nije mogao zijevat
onda sam ja dosla tu pecat (:D) i aligator je skocio u jezero, farba se rastopila i ja sam morala bjezat da me ne pojede
bemti pravdu !
betty.boop-
2015-01-23
jebeeeeniiiii, di si ?
vidi kako ti lipu muziku pustan :p
vidi kako ti lipu muziku pustan :p
betty.boop-
2015-01-23
nemoj to govorit ni u jebenoj šali, ljudi će si svašta pomislit...već sam te počeo obuzimat a izmjenili smo par riječi, ljudska mašta je nekaj jebeno loše u stvari:Pbetty.boop wrote:sanjala sam te, ebeni
bemti pravdu !
Guest- Guest
e'o me, sjeban dan totalno:/..najgori su mi dani koji lijepo počnu a kako dan ide idu sve lošije i lošije:/...prvo me izjebu na jebenom poslu, jebem mater tko god ga je izmislio, i onda kao to nije dosta, idem doma i naletim na idiota kaj tuče pesa, i tak sav nadrkan ga pitam jesi ti jebeno retardiran? lik mrtav hladan veli pa to je moj pas...i nemreš idiotu objasnit da živa bića nikad ne mogu bit tvoja, možeš se samo brinut o nečem al sve kaj diše i živo je nemreš posjedovat mater ti glupu šugavuuuuu:/...u stvari u kurcu sam totalno, sve me izjebalo, moram bit sam danas...mrzim ljude, mrzim društvo, mrzim sve...betty.boop wrote:jebeeeeniiiii, di si ?
Guest- Guest
a yebemu :(
aj, popij kakav caj i ubij oko ... evo, ja danas imam puno pozitivne energije, pa ti dam malo
fijuuuuuuuu (to energija putuje)
aj, popij kakav caj i ubij oko ... evo, ja danas imam puno pozitivne energije, pa ti dam malo
fijuuuuuuuu (to energija putuje)
betty.boop-
2015-01-23
i zaboravio sam jebat mater jebenom bandiću kaj je stavio kamere svuda pa više nikoga ni nemreš stuć' kad ti dođe...:/
hvala betty:)..je, pročitao sam neš ujutro, mala se zaljubila čin' mi se:D...ai neka, bit će malih betića:D...
aj cya:)
hvala betty:)..je, pročitao sam neš ujutro, mala se zaljubila čin' mi se:D...ai neka, bit će malih betića:D...
aj cya:)
Guest- Guest
kako svi znaju da sam se ja zaljubila, samo ja ne znam ?
oh, well ...
oh, well ...
betty.boop-
2015-01-23
rekao bih s adolescentima:P..tko još koristi riječ piknik:P
kako sam lijepo uživao u samoći i onda u razmaku dva sata dobijem dvije poruke na whatsup, lik mi pošalje sliku iz teretane, prije vježbanja i nakon, gol do pasa:/
kako da ja ljudima objasnim da su jebeno retardirani:/ i da me te pederske fore uopće ne zanimaju nit mi je to interesantno nit sam ja jebeni fejs da lajkam idiotizam...baš imam retardirane kontakte na whatsupu:/
i sad sam opet nadrkan k'o da se nisam liječio od toga cijeli jebeni dan:(
kako sam lijepo uživao u samoći i onda u razmaku dva sata dobijem dvije poruke na whatsup, lik mi pošalje sliku iz teretane, prije vježbanja i nakon, gol do pasa:/
kako da ja ljudima objasnim da su jebeno retardirani:/ i da me te pederske fore uopće ne zanimaju nit mi je to interesantno nit sam ja jebeni fejs da lajkam idiotizam...baš imam retardirane kontakte na whatsupu:/
i sad sam opet nadrkan k'o da se nisam liječio od toga cijeli jebeni dan:(
Guest- Guest
a da ti ja posaljem svoju sliku iz teretane bil ozdravijo ? :D
betty.boop-
2015-01-23
i koji se kurac nisi zaljubila? baš mi se ide na neku svadbu da se ubijem k'o majka..jebemu, ide ti biološki sat!
Guest- Guest
i ti u teretanu? pa koji vam je kurac svima? došlo ljeto pa se tešete?:Oanarki wrote:a da ti ja posaljem svoju sliku iz teretane bil ozdravijo ? :D
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 42 of 50